עזרה אולי זה הזמן שנציגי הציבור שלנו יקדמו אפשרות להפקיד צ'קים גם באמצעות סריקה במחשב ולאו דוקא באפליקציה באייפון

שוקי פרוגר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
אולי נשלח בקשה יחד לנציגי הציבור שלנו?
מאמין שהרב מקלב, מלכיאלי, ארבל, יכולים לסדר את זה.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אין שום קשר...
במקום להמשיך להאחז בקרנות הפלאפון הטיפש, כשבכל העולם המכשיר החכם הוא מאסט, וגם אצלנו יש כזה מכשיר בפתח כל בית כנסת, ולנסות לכופף את כל העולם לסטנדרטים שלנו, הגיע הזמן לעשות את המובן מאליו, ולעבור למכשיר קצת יותר חכם, שאין בו שום דפדפן וואצאפ, אלא רק הודעות SMS, וכמה אפליקציות כמו רב-קו, נדרים פלוס, אתרי בנקים וקופות חולים, ואולי גם 'זום'...

ש.ר

משתמש פעיל
אין שום קשר...
במקום להמשיך להאחז בקרנות הפלאפון הטיפש, כשבכל העולם המכשיר החכם הוא מאסט, וגם אצלנו יש כזה מכשיר בפתח כל בית כנסת, ולנסות לכופף את כל העולם לסטנדרטים שלנו, הגיע הזמן לעשות את המובן מאליו, ולעבור למכשיר קצת יותר חכם, שאין בו שום דפדפן וואצאפ, אלא רק הודעות SMS, וכמה אפליקציות כמו רב-קו, נדרים פלוס, אתרי בנקים וקופות חולים, ואולי גם 'זום'...
כל אחד עם הרבנים שלו ולא חכמה להכתיב לשני את ההשקפה שלך כשלשני זה גדר לא להחזיק מכשיר חכם

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
אין שום קשר...
זה עוול לעשות את זה לאשכול התמים הזה, הוא עוד מעט ייסגר...
וחוצמזה, שחלילה וחס, הלא אז יופיעו להם במכשיר אחד, גם מצלמה גם נגן וגם טלפון - במקום בשלשה מכשירים שונים כהיום הזה!
וזה על קצה הקרחון...

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני בעד ,מה אפשר לעשות לקידום העניין?
יש פה כמה חברה בבנק לאומי? בואו נפנה יחד לבנק
להתיר מכשיר חכם זה ללכת רחוק מדי כמו שאני רואה את זה כרגע

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אני בעד ,מה אפשר לעשות לקידום העניין?
יש פה כמה חברה בבנק לאומי? בואו נפנה יחד לבנק
להתיר מכשיר חכם זה ללכת רחוק מדי כמו שאני רואה את זה כרגע
באופן עקרוני אין מצב לעשות כזה דבר, והיו על זה כמה אשכולות.
כמו שאני רואה את זה, הצ'קים יעלמו מהציבור, הרבה לפני שיהיה אפשר להפקידם בלפטופ.

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ולעבור למכשיר קצת יותר חכם, שאין בו שום דפדפן וואצאפ, אלא רק הודעות SMS, וכמה אפליקציות כמו רב-קו, נדרים פלוס, אתרי בנקים וקופות חולים, ואולי גם 'זום'...
זה לא יגמר רק בזה..

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נכון
יהיו שירצו גם את חברת החשמל ופז גז
מצחיק..
*
מי שרוצה היתר להחזיק כזה מכשיר יכול למצוא לו רב שמתיר.
רובם ככולם של משתמשי המכשיר הטיפש עושים את זה מרצון להשאר 'טיפשים'

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
מצחיק..
*
מי שרוצה היתר להחזיק כזה מכשיר יכול למצוא לו רב שמתיר.
רובם ככולם של משתמשי המכשיר הטיפש עושים את זה מרצון להשאר 'טיפשים'
הם יוכלו להמשיך לשאת את המכשירים הטפשים. מי יפריע להם?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה