דרוש מתכון אוכל חריף :)

מתכנתנת בכירה

משתמש פעיל
אשמח לקבל מתכונים קלים וטעימים מתובלים טוב וחריף לאשכנזים :)
תודה
אולי גם קצת גיוון לארוחת בוקר ערב
הכי חשוב שיהיה מהיר וקל
תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שקשוקה

מתכון ל-5 מנות
1/3 כוס שמן
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
2 עגבניות בשלות
4 שיני שום פרוסות
פלפלון ירוק חריף- למי שאוהב מאוד חריף, אפשר גם לשים פחות או לוותר
בצל ירוק
מלח
פלפל שחור
2 כפות פפריקה מתוקה

מתחילים בטיגון הבצל והפלפלים במחבת גדולה. מוסיפים קוביות עגבניה ומטגנים בערך 5 דקות שהירקות יתרככו אבל ישארו קצת פריכים. מוסיפים שום ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה ומערבבים היטב עם הירקות.
מוסיפים בצל ירוק.
חופרים בור באזור אחד של המחבת בין הירקות מטפטפים מעט שמן ושמים ביצה שלימה עם חלבון שלם. כך שמים עוד 4 ביצים במקומות שונים במחבת.
זורים פלפל שחור מכל לחלמונים ומעט בצל ירוק.
מכסים את המחבת במכסה ומבשלים על אש בינונית בערך 4 דקות. השקשוקה מוכנה כאשר החלבונים לבנים והחלמון התקשה.
IMG_1959.JPG
IMG_1960.JPG
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אשמח לקבל מתכונים קלים וטעימים מתובלים טוב וחריף לאשכנזים :)
תודה
אולי גם קצת גיוון לארוחת בוקר ערב
הכי חשוב שיהיה מהיר וקל
תודה
יש תבלין "סודי" שאני קונה
זה סחוג אבל באבקה
אפשר להוסיף אותו לכל מאכל החל מ -
גבינה לבנה, סלט ירקות, תבשילים מכל סוג

החריפות שלו מכונה ע"י היהודי שמכין ומוכר את זה "חריף טעים"
שזה אומר הרבה טעם וקצת חריפות (אשכנזים, כן)

בשבת אנחנו שמים קצת בצלוחית, מעל שמן זית טוב וטובלים את החלה - עונג שבת!
 

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשמח לקבל מתכונים קלים וטעימים מתובלים טוב וחריף לאשכנזים :)
בכל מתכון רגיל שאת עושה פשוט להוסיף חריפות.
או סחוג, או צ'ילי גרוס או פשוט פלפל חריף.
זה מה שאני עושה (וכמובן אני לא נוגעת בזה:censored:)
 

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש תבלין "סודי" שאני קונה
זה סחוג אבל באבקה
אפשר להוסיף אותו לכל מאכל החל מ -
גבינה לבנה, סלט ירקות, תבשילים מכל סוג
איפה קונים ואיך קוראים לו?
 

ארישוק

משתמש מקצוען
יש תבלין "סודי" שאני קונה
זה סחוג אבל באבקה
אפשר להוסיף אותו לכל מאכל החל מ -
גבינה לבנה, סלט ירקות, תבשילים מכל סוג

החריפות שלו מכונה ע"י היהודי שמכין ומוכר את זה "חריף טעים"
שזה אומר הרבה טעם וקצת חריפות (אשכנזים, כן)

בשבת אנחנו שמים קצת בצלוחית, מעל שמן זית טוב וטובלים את החלה - עונג שבת!
אדום או ירוק?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה