עזרה אוי!!!! נפח האיחסון במייל נגמר, איך מפנים את הדרייב?

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
למה בדרייב? תמחקי מיילים עם קבצים מצורפים- בעיקר כבדים , נראה לי שהם אלו שתופסים את ה-15 ג'יגה
כי קבצים כבדים אוטומטית נשמרים בדרייב
אפשר להגיע אליהם גם מהדרייב וגם מהמיילים בעזרת סינון לפי גודל

דג סלומון

משתמש מקצוען
למה בדרייב? תמחקי מיילים עם קבצים מצורפים- בעיקר כבדים , נראה לי שהם אלו שתופסים את ה-15 ג'יגה
לפעמים הדרייב הוא הבעייתי כי שם ניתן להעלות קבצים גדולים בשונה מהודעות רגילות המוגבלות עד 25MB
אבל לפעמים באמת הדרייב מכיל סתם מסמכים וכדו' שאינם מכבידים ואז באמת צריך למחוק הודעות
לגוף הענין מחיקה מדרייב הינה פשוטה מאד, לוחצים על הקובץ הרצוי עם לחצן ימני, 'הסר'

yonig20

משתמש פעיל
יש אופציה בהגדרות של גוגל תמונות, להמיר את כל התמונות והסרטונים השמורים, מאיכות מקורית לאיכות גבוהה, וכך מתפנה המון מקום.

דג סלומון

משתמש מקצוען
אגב, ציטוט מהודעה שכתבתי באשכול אחר:
אני משלם לגוגל 80 ש"ח לשנה על אחסון של 100 ג'יגה ויש לי ראש שקט להרבה שנים...
את האמת, אני מפרגן לגוגל 80 שקל שנתי על השירות שאני מקבל מהם (gmail) שהוא הכלי הכי שימושי אצלי ביום יום...

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
איך מוחקים מהמייל?
איך נכנסים לדרייב?
איך מוחקים מהדרייב?
איך מוחקים מהאשפה?
איך מרעננים?

neomy

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים

‏‏לכידה.PNG

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
@ריקודית תנסי לגלול מתחת הטיוטות, אמור להיות שם אשפה
(אבל זה רק בשלב ב' , אחרי שעשית חיפוש באימייל לפי גודל הקובץ , ומחקת מיילים )

שלס

משתמש מקצוען
כדי למצוא מיילים בעלי נפח גדול, תכתבו בשורת החיפוש larger:10mb (לדוגמא עבור קבצים גדולים מ-10 מגה. תשנו את המספר לפי הצורך שלכם).
תמחקו אותם מההודעות ואח"כ מהאשפה, ותראו ישועות.
בדר"כ דוקא המיילים הגדולים מכילים את כמות השטויות הגדולה ביותר, ויכולים להמחק ללא חשש...

הר געש

משתמש מקצוען
אני מנסה למחוק קבצים גדולים בדרייב ואחרי שאני לוחצת על הסרה הוא כותב לי מסיר קובץ
ובתכלס זה לא נמחק...

שואב מים

משתמש רשום
אני מנסה למחוק קבצים גדולים בדרייב ואחרי שאני לוחצת על הסרה הוא כותב לי מסיר קובץ
ובתכלס זה לא נמחק...
צריך למחוק את הקבצים בהפרשי זמן זה מזה, ולוודא שמופיעה חלונית למטה שמראה שהוא אכן מוחק.
אם זה לא קורה, צריך להיכנס שוב לדרייב במועד אחר.

מור100

משתמש מקצוען
אשכול בן שנתיים...

למעשה, ההמלצה שלנו היא פשוט לרכוש 100 מ"ב (כלומר - כמעט פי שבע מהקיבולת הבסיסית והחינמית). במחיר של 80 שח לשנה. (או 8 ש"ח לחודש. ניתן גם לרכוש כפול, 200 מ"ב, 120 לשנה, 12 לחודש).
עשינו ונושענו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה