כי קבצים כבדים אוטומטית נשמרים בדרייבלמה בדרייב? תמחקי מיילים עם קבצים מצורפים- בעיקר כבדים , נראה לי שהם אלו שתופסים את ה-15 ג'יגה
לפעמים הדרייב הוא הבעייתי כי שם ניתן להעלות קבצים גדולים בשונה מהודעות רגילות המוגבלות עד 25MBלמה בדרייב? תמחקי מיילים עם קבצים מצורפים- בעיקר כבדים , נראה לי שהם אלו שתופסים את ה-15 ג'יגה
משהו יכול לעזור?
אני משלם לגוגל 80 ש"ח לשנה על אחסון של 100 ג'יגה ויש לי ראש שקט להרבה שנים...
את האמת, אני מפרגן לגוגל 80 שקל שנתי על השירות שאני מקבל מהם (gmail) שהוא הכלי הכי שימושי אצלי ביום יום...
אוף אתם כאלו חכמים
אבל איך עושים את כל זה?
איפה אשפהמקש ימיני- הסר
אותו דבר באשפה- מקש ימני- מחק לתמיד
צריך למחוק את הקבצים בהפרשי זמן זה מזה, ולוודא שמופיעה חלונית למטה שמראה שהוא אכן מוחק.אני מנסה למחוק קבצים גדולים בדרייב ואחרי שאני לוחצת על הסרה הוא כותב לי מסיר קובץ
ובתכלס זה לא נמחק...
תודהצריך למחוק את הקבצים בהפרשי זמן זה מזה, ולוודא שמופיעה חלונית למטה שמראה שהוא אכן מוחק.
אם זה לא קורה, צריך להיכנס שוב לדרייב במועד אחר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: