אוטו גלידה שמצרצר בכל השכונה ומתחת לבית כל יום ו

אברהם חיים

משתמש חדש
שלום וברכה,

אבקש עזרה בנוגע ל"אוטו גלידה" שעובר בשכונות סורוצקין והסביבה בירושלים, בכל יום שישי מהשעה 1:30 בערך עד 6:00 בערך, לפני שבת באזור השכונות הנל, עם מוזיקה צורמנית ונוראית, המוציאה מהדעת כל בר דעת, ומעירה כל ישן ונח בנוח.
מעבר לנסיעות שלו הלוך וחזור בשכונה, הוא גם פשוט נעמד לי באופן קבוע בדיוק מתחת לבית למשך כחצי שעה כל יום ו', אני לא מדבר על זה שאי אפשר לישון באותן הזמן, ואני לא מדבר על זה שעם מישהו חלילה הלך לישון צהריים, אין כמעט מצב שהוא לא קם כשזה נעמד מתחת לאוזן, אני מדבר על זה שפשוט נמאס לי ולסובבים, ולשכנים, ואי אפשר כבר לשמוע אותו מבלי להשתגע... בקיצור נמאס לי ממנו... ואני מבקש עזרה/עצה/רעיון מה לעשות ???
(חוץ מרעיונות פנטסטיים כמו תסתום את האוזניים,תעבור דירה, או תתעלם וכל כדומה).

ניסיתי בעירייה, ואמרו שלא מטפלים ברעש.

אשמח לעזרה, ואני מכריז בזאת על פרס שיא של 300 ש"ח למי שיפתור לי את הבעיה, (רק שיודיע לי קודם שהוא נגש לעשות משהו, כדי שאני יאשר את העניין, ולא שיבואו 10 אנשים ויגידו פתרנו, בבקשה את הכסף....).

תודה רבה
רבה לכל העוזרים, המגיבים למיניהם, ולכל הצדיקים מכל הסוגים.

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תתן ת300 ש"ח לנהג של האוטו גלידה בתנאי שיפסיק לבא ליד החלון שלך בשישי בצהרים או שיקדים ויבא עד 1

לנו היה אותו הדבר עם האוטו נעליים בזול..
התקשרנו לעירייה והוא התעופף משם

mrv9096

משתמש רשום
לא יעזור לך לעבור דירה, אנחנו גרים בגבעת שאול וסובלים מאותה צרה, א"א לישון ביום שישי בצהרים, ולפעמים הוא עוד מנגן למטה אפילו אחרי הדלקת נרות...
כך שאני אמנם לא מציעה פרסים אבל אשמח מאוד שהטיפול יהיה כללי ולא רק שישכנעו את הנהג לעמוד ברחוב השני...

מפרגנת

משתמש צעיר
כדי להביר לו קודם שהרעש מפריע לקבוע איתו שעה שהוא מסיים לטרטר מתחת לבית
עם הנושא לא יטופל לפנות למשטרה
או לחילופין לאיים עליו שעם זה לא יפסק לעשות שאלות רב שפשוט יפסיקו לקנות אצלו ככל השכונה ואז בטוח לא יעמוד
או לחכות בסבלנות תוך 4 שבועות עונת הגלידות למינהם יורדת בהרבה
בהצלחה

אסתר10

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לפנות בכתב לעירייה עם עצומה חתומה ע"י כמה שכנים
עם העתק למשרדי ממשל כגון: מבקר המדינה
לכתוב בעצומה שאם העניין לא יטופל תפנו לעו"ד.

ולמי שאמר בעירייה שהם לא קשורים לדברים הללו
תבקשו זאת בכתב....אני לא מאמינה שהם ירצו....
לכל דייר שמשלם מיסים יש זכות מינימלית....:cool:

שריתs

משתמש צעיר
גם אצלנו! כל יומיים ודווקא בשעת צהריים!
לא עזר פניות למשטרה , ולא איומים...
ואם פעם אהבנו גלידה, הרי שהיום התחלנו לשנוא...

riki aharon

משתמש מקצוען
ואולי כדאי לשנות גישה...

יש סיפור פסיכולוגי ישן על אדם זקן בגמלאות שמנוחתו הופרעה ע"י קבוצת ילדים שנהגו לשחק מתחת לחלון דירתו הקטנה שבקומה הראשונה. הוא העריך שלצעוק עליהם ולגרשם, לא יהיה נבון ואולי גם לא ישא פרי. אז הוא יצא החוצה אליהם ואמר להם שהוא נהנה לשמוע את קולותיהם של ילדים משחקים ושהוא מוכן לתת לכל אחד מהם 25 סנט אם ישחקו מתחת לחלונו. הילדים התמוגגו מהרעיון.
הוא שילם להם 25 סנט בכל יום משך כל השבוע. בשבוע השני הוא יצא אליהם שוב, אחרי המשחק, והסביר להם שבגלל שאין לו כל כך הרבה כסף הוא ישלם להם עכשיו רק 10 סנט לכל אחד. הילדים לא אהבו את ההורדה בתשלום. חלקם עזב, אבל רובם נשארו.
בתחילת השבוע השלישי יצא שוב הגמלאי הזקן אל הילדים והסביר להם שהוא ממש עני והוא לא יכול לאפשר לעצמו תשלום כזה. הוא ישלם מעכשיו רק סנט אחד ליום לכל אחד מהם. הילדים עזבו בזעם תוך שהם מפטירים לעברו שהם לא מוכנים לשחק תחת חלונו עבור פרוטות...

שריתs

משתמש צעיר
אנחנו גם כן משנים גישה.
פשוט מאד- יש דבר הניקרא אטמי אוזניים. אומנם לא ממש מומלץ לישון איתם, אבל ברגע ששומעים אותו- שמים אטמים וישנים כמו שכתוב...

פלספלס

משתמש צעיר
מעניין, כי איפה שאני גר, הייתי ניידת צדקה שהתרימה, אחד דווקא חרדי הזמין משטרה והיא נתנה קנס.

כוכב מאיר

משתמש פעיל
יורדים עם מצלמה ושהנהג יראה שמצלמים אותו עם הרכב, תוך דקה הוא 'עף' (כמובן, אין צורך שהמצלמה תהיה תקנית :) )
במידה וזה לא עוזר, נשאר המפלט האחרון, 3 קבין מים צוננים מהקומה העליונה ...

לשלוח באישי מס' ח-ן בנק בשביל ה300 ש"ח :D

מלי

משתמש מקצוען
יש עוד שיטה מעניינת שאני זוכר בתור ילד שהיו (ועדיין ישנם...) רכבי התרמות למיניהם ששנים הם מסתובבים עם אותו תקליט על הילדה בת ה-4 שצריכה לעבור ניתוח דחוף בעוד שבועיים (ולא משנה שהילדה הזאת כבר צריכה להיות היום בת 15 אבל הוא מסתובב עדיין עם אותו התקליט) וכך הם מסתובבים בשעות לא שעות כגון בין 2 ל-4 וכדו' ונתקעים מתחת בניינים למשך שעות ואחד השכנים שרעש טורדני זה הפריע לו ביקש פעם אחר פעם ממנו שיפסיק עם התקליט הזה בשעות מנוחה והוא לא התייחס לכך עד שיום שישי אחד אותו השכן ניגש לרכב מאחורה ובעזרת מספריים חתך את החוט של הרמקולים וברח ואני יכול להגיד לכם שמאז אותו הרכב לא נכנס לרחוב שלנו אפי' פעם אחת.

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אולי תנסו להשיג עוד אוטו גלידה או משהו פרטי שיעמוד לידו וימכור יותר בזול, שבועים ברצף והבנאדם לא יחזור יותר.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
לקחת לו את הרמקול ולהגיד לו שיקבל את זה בעיריה
(כמובן לשאול רב קודם) מנסיון בעיר אחרת

cheinanit

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י bracha;1360515:
אולי תנסו להשיג עוד אוטו גלידה או משהו פרטי שיעמוד לידו וימכור יותר בזול, שבועים ברצף והבנאדם לא יחזור יותר.

ואז השני - היותר זול - יבוא כל שבוע...

אומנות

משתמש צעיר
לפי מה שבדקתי עכשיו באתר של עיריית בני ברק בחוקי העזר העירוניים (אני קצת מתמצאת בנושא מבחינה חוקית) תלונה שלך לעיריית בני ברק תחייב אותם לטפל בעניין.

תפני אותם לחוק העזר רוכלים סעיף 7 (מצ"ב ציטוט)
"איסור רעש
7. לא יכריז רוכל על טובין או על אומנותו באופן הגורם לרעש.
הם אמורים לאכוף את החוק!
אם לא יאכפו תפני לתלונות הציבור של העירייה ושל משרד הפנים.
מניסיון מקצועי, זה עובד יופי!

(ותשלחי אותו אלינו, הילדים מחכים והוא הפסיק לבוא...)

תמי ק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
גם אנחנו סובלים מאותה צרה בשכונת הר נוף בירושלים תמיד עד שהתינוק נירדם האוטו גלידה מתחיל.
חשבנו לנסות לפנות למנהלת של השכונה נראה לכם שזה יכול לעזור או חבל על המאמץ?

MV25

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בבני ברק מטפלים בזה מיידית ע"י פניה למוקד 106

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה