החופש לגלות
משתמש צעיר
בוקר טוב אמהות!
הילדים בבית, וזה יכול להיות בלאגן שלם של מריבות, חיכוכים, ושעמום עד לב השמים, אבל זה גם יכול להיות הזמן לתת להם ולנו, את החופש לגלות! לגלות מה אנחנו יכולים לתת כדי לצלוח את האתגר הזה, בדרך הטובה ביותר עבורנו, לגלות עם מה אנחנו רוצים לצאת ממנו, לגלות מה נרצה לראות כשנסתכל אחורה על התקופה הזו. אני אישית, חולמת להתנסות בחינוך ביתי כבר המון זמן, אבל מה? יש חוק חינוך חובה. עכשיו אנחנו בחופש מחוק החינוך, וההתנסות הזו קוראת לי. בואי תצטרפי! באשכול הזה אשתף בעז"ה ברעיונות למה שאפשר לעשות עם הילדים. רעיונות לפעילויות ליצירות אומנות מחומרים זמינים לניסויים וחקר למשחקי דמיון רעיונות, טיפים והומור למבודדים רעיונות לפרוייקטים עצמאיים לילדים למשחקי הווי וחברה טיפים לתכנון וניהול סדר יום עצמאי מדי פעם אכתוב בעז"ה גם תוכן לאמהות. אם תרצו לקבל את החומר ישירות למייל שלכם, שילחו לי את הכתובת באישי, או למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בואי ניתן לחופש הזה לגלות לנו דבר או שניים על החיים, על הילדים שלנו ועל עצמנו. בואי ניתן להם חופש לגלות, שהם מסוגלים לנהל סדר יום עצמאי, ועם זאת מלא בעשייה! שהם יכולים לעמוד ביעדים ומטרות שהם קובעים לעצמם, ולהנות!! שפרוייקטים לא חייבים להיות מוכתבים מגבוה, והם יכולים להיות כיף ענק! ובעיקר, שהם יכולים לצאת מהתקופה הזו בוגרים יותר, מלאים יותר, אחראים ויצירתיים יותר! הקרדיט על החומרים שאעלה להדפסה, כולם למ. שטרן. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> החופש הזה יכול לעבור עלינו בטוב! |
נערך לאחרונה ב: