דרוש מידע אודות אתר Pinterest

יודעלה

משתמש מקצוען
לא כל כך מבין את האתר, האם זה בעיקרון רק אתר להתרשמות ללא אפשרות הזמנת המוצרים המעניינים.
והאם אמור לעלות בסוף כסף לצפות באתר?

יודעלה

משתמש מקצוען
אוקי זה מה שעניין אותי מהו טיב האתר?
סתם להתרשמות מרעיונות של אחרים?
בלי איזה הדרכה איך לבנות את הדברים?
וכן אם בסוף זה עולה כסף לצפות באתר?

פונצ'ר אמיתי

משתמש מקצוען
לא נראה לי שעולה כסף וזה גם לא דווקא להתרשמות כל אחד מעלה איזה שטויות שהוא רוצה

נסיך על חלל

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
טיב האתר: השראה, הרחבת אופקים ורעיונות לכל דורש.
התרשמות נטו.
לרוב ללא הדרכה-(יש רעיונות כמו דפי עבודה שיש אפשרות להדפיס, להוריד- יש קישור מצורף)
ולצפות באתר לשמור תמונות שאהבת- לא עולה כסף.

yossilang

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מתוך ויקיפדיה:
פינטרסטאנגלית: Pinterest) היא רשת חברתית מקוונת דמוית לוח מודעות. השירות מאפשר למשתמשיו ליצור ולנהל אוספי תמונות משלהם. מטרתו המוצהרת של האתר היא "לחבר בין כל האנשים בעולם באמצעות 'דברים' שמעניינים אותם".
משתמשיה של פינטרסט מרכיבים לוחות של תמונות לפי נושאים, וממלאים אותם במדיה דיגיטלית שונה, מרחבי רשת האינטרנט או על ידי שיתוף תמונות ממשתמשים אחרים באתר. פעולה זו נעשית באמצעות כפתור ה-"Pin it", או באמצעות טעינת מדיה לאתר. כל פריט מדיה שהועלה מוגדר כ-"סיכה" (Pin), והוא יכול להיות תמונה, וידאו, דיון או מתנה כספית. המשתמש יכול לבנות "לוחות" (Boards) שמורכבים משיחות בנושא מסוים. לוחות יכולים להיות פומביים (גלויים לכל משתמשי האתר) או פרטיים (גלויים רק לבעלי הרשאות גישה). פינטרסט מאפשרת למשתמשיה לעקוב אחר משתמשים אחרים או אחרי נושאים ותחומי עניין, וכאשר משתמשים נכנסים לעמוד הבית של האתר הם רואים רשימת מעקב אחר פעילות של הלוחות, המשתמשים והנושאים שאחריהם החליטו לעקוב.

הפולניה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יוצרי ai
מה אני ירוויח מפינטרסט יותר מאשר לעשות חיפוש גוגל ולהסתכל ב"תמונות"?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה