השרייתי ארבעס במשך כמה שעות טובות עם סודה לשתיה
אחר כך כמובן בררתי ובישלתי במים עם סודה לשתיה
אחרי ארבע שעות בישול הארבעס יצאו כהים מאד בגוון ירוק כהה כמעט שחור
אף פעם לא יצא לי ככה למרות שכבר בישלתי כמה פעמים עם סודה לשתיה
יש מה לעשות?
אפשר לאכול את זה?
אודה לעזרתכם!
אחר כך כמובן בררתי ובישלתי במים עם סודה לשתיה
אחרי ארבע שעות בישול הארבעס יצאו כהים מאד בגוון ירוק כהה כמעט שחור
אף פעם לא יצא לי ככה למרות שכבר בישלתי כמה פעמים עם סודה לשתיה
יש מה לעשות?
אפשר לאכול את זה?
אודה לעזרתכם!