פרווה אודה לעיצה טובה-ארבעס מבושל שיצא כהה מאד

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
השרייתי ארבעס במשך כמה שעות טובות עם סודה לשתיה
אחר כך כמובן בררתי ובישלתי במים עם סודה לשתיה
אחרי ארבע שעות בישול הארבעס יצאו כהים מאד בגוון ירוק כהה כמעט שחור
אף פעם לא יצא לי ככה למרות שכבר בישלתי כמה פעמים עם סודה לשתיה
יש מה לעשות?
אפשר לאכול את זה?
אודה לעזרתכם!
 

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אני רק משרה עם סודה לשתיה.
מבשלת בלי.

בגדול - סודה לשתיה מכהה צבעים
(למשל בריבת חלב שמים קצת סודה לשתיה כדי לקבל גוון חום עמוק)

תטעמי. אם זה טעים - תאכלו בתאבון
תודה!
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
השרייתי ארבעס במשך כמה שעות טובות עם סודה לשתיה
אחר כך כמובן בררתי ובישלתי במים עם סודה לשתיה
אחרי ארבע שעות בישול הארבעס יצאו כהים מאד בגוון ירוק כהה כמעט שחור
אף פעם לא יצא לי ככה למרות שכבר בישלתי כמה פעמים עם סודה לשתיה
יש מה לעשות?
אפשר לאכול את זה?
אודה לעזרתכם!
אני משרה עם סוכר חום כהה
 

אורחת 10

משתמש מקצוען
@חני גרינשטיין @חנה חיה
הגעתן לי בדיוק בזמן!
מחפשת הוראות מדויקות להכנת ארבעס.
האם יש לכן משהו טוב?
שיצאו כמו בחנויות- גדולים, שחומים, אולי מעט מתקתקים, רכים אבל לא נמעכים.
אשמח מאד מאד להוראות מדויקות (משלב בחירת סוג החומוס...)
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
@חני גרינשטיין @חנה חיה
הגעתן לי בדיוק בזמן!
מחפשת הוראות מדויקות להכנת ארבעס.
האם יש לכן משהו טוב?
שיצאו כמו בחנויות- גדולים, שחומים, אולי מעט מתקתקים, רכים אבל לא נמעכים.
אשמח מאד מאד להוראות מדויקות (משלב בחירת סוג החומוס...)
בגרעיני עפולה מוכרים את הארבעס הכי יפים
הם יוצאים גדולים ושחומים
בהשריה משרה עם סוכר חום וסודה לשתיה
מבשלת כמו שרשמתי עם מלח גס
ומתבלת אח"כ בפלפל שחור טחון
 

אורחת 10

משתמש מקצוען
בגרעיני עפולה מוכרים את הארבעס הכי יפים
הם יוצאים גדולים ושחומים
בהשריה משרה עם סוכר חום וסודה לשתיה
מבשלת כמו שרשמתי עם מלח גס
ומתבלת אח"כ בפלפל שחור טחון
תודה!
אפשר פירוט?
כמה זמן השריה
האם להחליף מים
כמה סוכר חום, כמה סודה לשתיה
כמה זמן בישול?
איך מתבלת בפלפל שחור, ע"י ערבוב?
 

רחליז

משתמש פעיל
אני מכינה לפי מתכון ויוצא ב''ה מדהים
משרים ק''ג חומוס ב3 ליטר מים+מלח (להשריה) לפחות לילה
מחליפים מים במידת הצורך
מסננים מהמים ושוטפים
שמים בסיר עם 3 ליטר מים
מרתיחים. מורידים קצף
מוסיפים כף סוכר. 2 כפות שטוחות מלח. כפית פ.שחור. כף שמן
מבשלים שעתים וחצי על אש נמוכה. משאירים מכוסה חצי שעה נוספת בלי לפתוח את המכסה.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
תודה!
אפשר פירוט?
כמה זמן השריה
האם להחליף מים
כמה סוכר חום, כמה סודה לשתיה
כמה זמן בישול?
איך מתבלת בפלפל שחור, ע"י ערבוב?
משרה כל הלילה
לא מחליפה מים
שופכת סוכר סוג של 4 כפות
על קילו שמה כף סודה לשתיה
מבשלת בסיר רגיל לפחות 3 שעות ואז בודקת בכוס עם מים קרים גרגר מבושל
שיתייצב ובודקת את הרכות
בהשריה אני גם שמה 2 כפות מלח גס וגם בבישול 2 כפות מלח גס

לגבי הפלפל שחור אני שוטחת על מגבת בוזקת פלפל תופסת בצדדים ומערת שיתפס בהכל
 

אורחת 10

משתמש מקצוען
משרה כל הלילה
לא מחליפה מים
שופכת סוכר סוג של 4 כפות
על קילו שמה כף סודה לשתיה
מבשלת בסיר רגיל לפחות 3 שעות ואז בודקת בכוס עם מים קרים גרגר מבושל
שיתייצב ובודקת את הרכות
בהשריה אני גם שמה 2 כפות מלח גס וגם בבישול 2 כפות מלח גס

לגבי הפלפל שחור אני שוטחת על מגבת בוזקת פלפל תופסת בצדדים ומערת שיתפס בהכל
חוזרת לעדכן.
הכנתי לשבת
ויצא פשוט מעדן!
רך במידה הנכונה, שחום, מתובל טוב וטעיםםם
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה