רינה כהן3434
משתמש פעיל
מחפשים עבור מכר שנמצא במצב רפואי קשה, אבא לילדים קטנים אדמור או רב שממש יש לו רוח הקודש ויכול לעזור מבקרים קשים מנסיון.
תזכו למצוות.
אשמח לשמות.
תודה
תזכו למצוות.
אשמח לשמות.
תודה
מי זה ?הפרופסור מנאפולי
אפשר בכלל להגיע אליו?רבי יאשיהו פינטו
חזק ביותר
מעשה בר' זושא מאנפולי/ ר' מרדכי מנשכיזמי זה ?
סליחה על הבורות?
לפני אחד הצדיקים בא מישהו לבקש על חולה מסוכן והוא אמר לו לפנות לרופא מאניפולי. היהודי נסע למקום וגילה שאין כלל כל רופא באניפולי, הוא חזר לרבו לשאלו על כוונתו ושאל אותו הצדיק שאם כן מה עושים התושבים במקרה של חולי (כשאין אפשרות ליסוע לעיר הגדולה), ענהו החסיד ש'מחוסר ברירה' יש להם רק להתפלל. ענה לו הצדיק "זו בדיוק היתה כוונתי"...מי זה ?
סליחה על הבורות?
קופץ על האשכולאפשר להשיג אותו טלפונית דרך העוזרים
יש לי הרגשה די חזקה שההודעה הזו הולכת להוביל את האשכול למקום לא טוב בכלל...ברצוני לברר אצל "המבינים" לגבי האמינות של הבדיקה ב "אגרות קודש" ועד כמה אכן תמיד יהיה שם תשובה לכל מקרה בכל סיטואציה?
וואו מעניין אותי מאודברצוני לברר אצל "המבינים" לגבי האמינות של הבדיקה ב "אגרות קודש" ועד כמה אכן תמיד יהיה שם תשובה לכל מקרה בכל סיטואציה?
תכלס צודק.יש לי הרגשה די חזקה שההודעה הזו הולכת להוביל את האשכול למקום לא טוב בכלל...
אז אולי נעצור כאן?
מי שבאמת רוצה לברר ולהבין כבר ידע לאן לפנות ולמי.
מה זה ?תנסו לשלוח וואצפ למס 0525106510 ואם צריך להיצטרף לקבוצה
אני שואל בשיא התמימות והכנות.יש לי הרגשה די חזקה שההודעה הזו הולכת להוביל את האשכול למקום לא טוב בכלל...
אז אולי נעצור כאן?
מי שבאמת רוצה לברר ולהבין כבר ידע לאן לפנות ולמי.
לאן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: