אדובי נתקעת

ima411

משתמש רשום
יש לי ויסטה ואדובי 4. עבדתי מעט עם התוכנה. נתקעתי באמצע עריכה ומאז כל פעם שאני פותחת את אדובי התוכנה נתקעת ולא נפתחת בכלל כשאני רוצה לפתוח את הפרויקט או פרויקט אחר. מה עושים?

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אני לא מכיר תוכנה שקוראים לה אדובי -סורי...

naamaid

משתמש צעיר
מכיון שהעלית את שאלתך בפורום עריכת וידאו, אני מניחה שהתכוונת לתוכנת אדובי פרימייר פרו בגרסת CS4,
הבעיות יכולות להיות רבות, ולהלן מה שאני יודעת (ואין לי ידע בתחום הטכנאות):
- המחשב לא מספיק חזק בשביל תוכנה כגון זו,
- אין מספיק זכרון פנוי במחשב,
- התוכנה מתאימה ל30 יום, ואח"כ עליך להכניס סריאל (למרות שהיה עליה להציג לך דף עם מקום לרשום בו את המספר, אבל אולי...)
- הגרסה אינה מותקנת במלואה (קורה בעיקר כשמתקינים לבד ולא מבינים הרבה)
- הורידו את הגרסה מהאינטרנט ויש בה בעיות.

אם את מאלו שאוהבים לעשות הכל לבד, אז כדאי שתסירי ותתקיני שוב, אולי הבעיה תפתר, ואם את מאלו שרוצים עבודה חלקה בלי בעיות תגשי לטכנאי, ויש הרבה טובים (רק שימי לב לפנות לטכנאי שמתעסק עם עורכי וידאו).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה