דרוש מידע אגד תעבורה גם אצלכם זה ככה >>>

קול הבמה-חיה ל. יונה

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני ממש רוצה לדעת אם אני קוטרית לשמה או שככה זה אצלכם? אני בהחלט נסערת אז תסלחו על האורך
תחבורה ציבורית בישראל והפעם אגד תעבורה.
אני מתל ציון. לא אלאה אתכם בסיפורי הפקקים הבלתי נסבלים באיזורינו (במקום חצי שעה נסיעה רגילה שעתיים! נסיעה).
אבל אני רוצה לספר על אגד תעבורה. לשם שינוי לא אגד- החברה הגדולה והאיימתנית אלא חברתה הצעירה שירשה תכונות דומות להפליא.
נסכם את זה ככה לא מגיעים אוטובוסים!
ככה אתה יכול להתייבש שעתיים עם קטנטנים בתחנה גשם/שמש או כל סיבה שהיא לא תביא אותך ליעד.
הסיבה של פשוטה גם כן להפליא אם אני רוצה לצאת מהישוב ואין לי רכב אני נזקקת לחסדיהם של אלו.
יש חתונה, יש שוויגער, יש לוויה(ה' ישמור) לא משנה מה.
אין אוטובוסים, תתקעו עם התירוצים הכי נדושים 'פקקים' 'לא יצאו אוטובוסים' וכיוצ"ב
וכן להיפך בדיוק נוצרו מצבים שלא יכולנו לחזור הביתה כבוד הנהג של האוטובוס לפני אחרון לא יצא והאחרון מפוצץ עד כלות.
וכל זה קורה בדיוקק בזמנים וחגים ונסיעות לששון
אבל אתם יודעים מה יותר מכעיס?
אין להם תלונות הציבור.
כלאמר יש בפקס או באתר ואז התשובה הלקונית היא המלצתנו להעביר לטיפול (אחרי 4 חודשים מהתלונה!)
אין אפשרות להתקשר לפקח או למישהו ולשפוך את תיסכולינו. אין למי להתלונן.
תגידו אתם האם גם התח"צ שלכם ככה?
חוץ מלהתעצבן ולהתלונן מה יש לעשות? להיתקע בישוב בלי יכולת לצאת לטר"מ עם הילד? להיתקע בירושלים כשאין לך קרובים שם? לקחת מונית בעלות של 200 ש"ח לצד אחד?
אה, זו התנחלות אופססס שכחתי.
יש טרמפים בטח יענו לנו שם במשרד, ויעברו הלאה...
אני יודעת שזה לא המקום לכתוב תיסכולים אבל תודה שקראתם עד כאן.

נערך לאחרונה ב:

*חיים*

משתמש צעיר
תתקשרו הרבה אנשים אחד אחרי השני להתלונן למשרד התחבורה, לא לאגד תעבורה (מאחרי הרפורמה כולם עובדים אצל משרד התחבורה ומקבלים כסף לפי קילומטרים והם חייבים להוציא אוטובוסים) לדעתי זה אמור לעזור. בהצלחה.

ישראל מיכאל

משתמש מקצוען
אולי תנסי להעלות פרטים של משרד התחבורה בצורה נוחה וברורה,
ואולי יהיו ניקים שיסכימו "להתלונן בשבילך" כדי שתהיה כמות מכובדת של פניות....
אני לדוגמא חושב שלא תהיה לי בעיה לשלוח תלונה קצרה אם יהיה לי כתובת מייל נגישה עם כל הפרטים על הקו ואופי הבעיות..
בהצלחה!!!

קול הבמה-חיה ל. יונה

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אוהווו התקשרנו....
הישוב עשה קו ישובי מיוחד לתלונות. נראה לכם שבאגד תעבורה שמים עלינו?
אחד הנהגים אמר אתם עושים הפגנות? תתמודדו! (בגשר המיתרים ובר אילן)
חוצפה!
העלתי לכאן כדי לשאול האם גם בערים אחרות שאגד תעבורה היא התח"צ זה קורה או רק אנחנו ה"מתנחלים" זכאים ליחס כזה יחודי?

שלס

משתמש מקצוען
במקביל למה שרק לא תעשו ותפעלו לשיפור התח"צ, הדבר הבא הוא מחוייב המציאות:
כל פעם שחוזרים מנסיעה מתסכלת כזו, נכנסים מיד ללינק הבא https://motssl5.mot.gov.il/FORMS/he/compl-pbl/plaint-public-transport-form וממלאים תלונה מסודרת ומפורטת במשרד התחבורה.
אם תקפידו על זה, (ותעזרו גם לשכניכם להציף תלונות), יש לכם סיכוי שבמשך הזמן זה ישתפר.

-בני-

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מתוך האתר:
"15 דקות – ארגון צרכני התחבורה בישראל" הוא עמותה רשומה. מטרתנו לקדם תחבורה ציבורית מהירה, זמינה ואיכותית, לשפר ולהוסיף קווי שירות ציבוריים, כך שמערכת התחבורה הציבורית תהווה חלופה ראויה לשימוש ברכב הפרטי ולעמידה בפקקים.
הפעילות שלנו מתקיימת באמצעות מאבקים ציבוריים ותקשורתיים, בעזרת מתנדבים ואנשי מקצוע.
ניתן להגיש תלונות באתר: http://15minutes.co.il/

רבקי פ.

משתמש רשום
יש אצלכם בתל ציון את החבר מועצה לייזר היימן, איש טוב עם רצון טוב לעזור,
כבר עשה מהפכים בכל מיני נושאים בעיר, למה לא תפנו עליו ואל חבריו?

EFRAT HARARI RAFUL

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני משתמשת המוווון בקוים שלהם לגבעת זאב ומבשרת ציון ומאז שהתרגלתי אליהם אני לא מסוגלת ליסוע באגד.
מוזר לי הסיפורים שלך, אצלנו האוטובוסים מתקתקים, אני חיה לפי השעות שלהם, במקרים ממש בודדים הם לא יוצאים או מאחרים, לי יש בעיה הפוכה, הם יוצאים תמיד דקה לפני הזמן ואני מפספסת אותם... :(
אבל אנחנו מאד מרוצים בסה"כ.
לפני חצי שנה בערך התלוננתי במשרד התחבורה על קו שלא יצא. הם שלחו לי רשמי שהתלונה בטיפול והם עומדים מול החברה, ולאחר כמה חודשים נוספים שלחו לי מייל נוסף שהם תבעו את אגד תעבורה.
מה שבטוח שמשרד התחבורה הכי יכול לעזור.

בהצלחה רבה רבה!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה