אני ממש רוצה לדעת אם אני קוטרית לשמה או שככה זה אצלכם? אני בהחלט נסערת אז תסלחו על האורך
תחבורה ציבורית בישראל והפעם אגד תעבורה.
אני מתל ציון. לא אלאה אתכם בסיפורי הפקקים הבלתי נסבלים באיזורינו (במקום חצי שעה נסיעה רגילה שעתיים! נסיעה).
אבל אני רוצה לספר על אגד תעבורה. לשם שינוי לא אגד- החברה הגדולה והאיימתנית אלא חברתה הצעירה שירשה תכונות דומות להפליא.
נסכם את זה ככה לא מגיעים אוטובוסים!
ככה אתה יכול להתייבש שעתיים עם קטנטנים בתחנה גשם/שמש או כל סיבה שהיא לא תביא אותך ליעד.
הסיבה של פשוטה גם כן להפליא אם אני רוצה לצאת מהישוב ואין לי רכב אני נזקקת לחסדיהם של אלו.
יש חתונה, יש שוויגער, יש לוויה(ה' ישמור) לא משנה מה.
אין אוטובוסים, תתקעו עם התירוצים הכי נדושים 'פקקים' 'לא יצאו אוטובוסים' וכיוצ"ב
וכן להיפך בדיוק נוצרו מצבים שלא יכולנו לחזור הביתה כבוד הנהג של האוטובוס לפני אחרון לא יצא והאחרון מפוצץ עד כלות.
וכל זה קורה בדיוקק בזמנים וחגים ונסיעות לששון
אבל אתם יודעים מה יותר מכעיס?
אין להם תלונות הציבור.
כלאמר יש בפקס או באתר ואז התשובה הלקונית היא המלצתנו להעביר לטיפול (אחרי 4 חודשים מהתלונה!)
אין אפשרות להתקשר לפקח או למישהו ולשפוך את תיסכולינו. אין למי להתלונן.
תגידו אתם האם גם התח"צ שלכם ככה?
חוץ מלהתעצבן ולהתלונן מה יש לעשות? להיתקע בישוב בלי יכולת לצאת לטר"מ עם הילד? להיתקע בירושלים כשאין לך קרובים שם? לקחת מונית בעלות של 200 ש"ח לצד אחד?
אה, זו התנחלות אופססס שכחתי.
יש טרמפים בטח יענו לנו שם במשרד, ויעברו הלאה...
אני יודעת שזה לא המקום לכתוב תיסכולים אבל תודה שקראתם עד כאן.
תחבורה ציבורית בישראל והפעם אגד תעבורה.
אני מתל ציון. לא אלאה אתכם בסיפורי הפקקים הבלתי נסבלים באיזורינו (במקום חצי שעה נסיעה רגילה שעתיים! נסיעה).
אבל אני רוצה לספר על אגד תעבורה. לשם שינוי לא אגד- החברה הגדולה והאיימתנית אלא חברתה הצעירה שירשה תכונות דומות להפליא.
נסכם את זה ככה לא מגיעים אוטובוסים!
ככה אתה יכול להתייבש שעתיים עם קטנטנים בתחנה גשם/שמש או כל סיבה שהיא לא תביא אותך ליעד.
הסיבה של פשוטה גם כן להפליא אם אני רוצה לצאת מהישוב ואין לי רכב אני נזקקת לחסדיהם של אלו.
יש חתונה, יש שוויגער, יש לוויה(ה' ישמור) לא משנה מה.
אין אוטובוסים, תתקעו עם התירוצים הכי נדושים 'פקקים' 'לא יצאו אוטובוסים' וכיוצ"ב
וכן להיפך בדיוק נוצרו מצבים שלא יכולנו לחזור הביתה כבוד הנהג של האוטובוס לפני אחרון לא יצא והאחרון מפוצץ עד כלות.
וכל זה קורה בדיוקק בזמנים וחגים ונסיעות לששון
אבל אתם יודעים מה יותר מכעיס?
אין להם תלונות הציבור.
כלאמר יש בפקס או באתר ואז התשובה הלקונית היא המלצתנו להעביר לטיפול (אחרי 4 חודשים מהתלונה!)
אין אפשרות להתקשר לפקח או למישהו ולשפוך את תיסכולינו. אין למי להתלונן.
תגידו אתם האם גם התח"צ שלכם ככה?
חוץ מלהתעצבן ולהתלונן מה יש לעשות? להיתקע בישוב בלי יכולת לצאת לטר"מ עם הילד? להיתקע בירושלים כשאין לך קרובים שם? לקחת מונית בעלות של 200 ש"ח לצד אחד?
אה, זו התנחלות אופססס שכחתי.
יש טרמפים בטח יענו לנו שם במשרד, ויעברו הלאה...
אני יודעת שזה לא המקום לכתוב תיסכולים אבל תודה שקראתם עד כאן.
נערך לאחרונה ב: