ב.ד.ה. אברך בעפולה התמוטט - הרב ישעיה כהן ז"ל

בכל מאודך

משתמש פעיל
התקבלו פרטים

איני מכיר, אבל בקווים הפנימיים שם כבר מודיעים על לויה ל"ע שהשם ישמור
כלומר המשפחה כבר יודעת, אבל כיון שאני לא מכיר את המשפחה, אני לא רוצה לתת את השם
מדובר באברך כבן 30 עם 6 ילדים, לפני פחות מחודש נולד לו בן
שו"ר בהודעה מעלי כבר יש את הפרטים

בשורות טובות ישועות ונחמות

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
התקבלו פרטים

איני מכיר, אבל בקווים הפנימיים שם כבר מודיעים על לויה ל"ע שהשם ישמור
כלומר המשפחה כבר יודעת, אבל כיון שאני לא מכיר את המשפחה, אני לא רוצה לתת את השם
מדובר באברך כבן 30 עם 6 ילדים, לפני פחות מחודש נולדה לו בת
בכל רגע יש את כל הפרטים

חמדה גנוזה

משתמש פעיל

בכל מאודך

משתמש פעיל
הקהילה הצעירה שם נסערת ממש
בבת אחת נקטף מהם אברך כזה מיוחד, ילדים מיוחדים במינם, ההצלחה האירה להם פנים, ופתאום שוד ושבר מחריד שכזה
ובבת אחת מתארגנים ללויה שתיסע לאלעד, לא מאמינים ולא מעכלים שזה קורה אצלם

צריכה לחשוב...

משתמש מקצוען

טרגדיה: ראש כולל בן 31 התמוטט ונפטר​

טרגדיה קשה בקהילה התורנית בעפולה: הרב ישעיה כהן ז"ל, אברך צעיר מהקהילה נפטר לאחר שהתמוטט בפתע פתאום בביתו. הותיר יתומים בהם תינוק בן שלושה שבועות. הלוויתו הלילה בחצות בבית העלמין החדש באלעד​

משה ויסברג | ברוך דיין האמת21.11.2022 | 21:33

ברוך דיין האמת: טרגדיה קשה ונוראה הערב בקהילה החרדית בעפולה עם פטירתו הפתאומית של האברך הצעיר הרב ישעיה כהן ז"ל מהקהילה החרדית שהתמוטט היום ברחוב והוא בן 31 בלבד.
המנוח ז"ל נולד בבני ברק בי"ח טבת תשנ"א לאביו הרב יוסף חיים כהן ואמו מרת חנה שתחי'.
בבחרותו למד בישיבה לצעירים 'ברכת התורה' בבני ברק ובישיבת 'ברכת יצחק' באור יהודה, לאחר נישואיו עם רעייתו שתחי' לבית משפחת גרוסמן ממודיעין עילית, הם עברו להתגורר בקהילה החרדית בעפולה שם בנו את ביתם על אדני התורה והיראה.
בעפולה הקים מדרשיית קירוב ושימש כראש כולל ערב במסירות של ממש. היה פעיל למען הרבות תורה ולהחזיק אברכים מידי חודש בחודשו.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי היום אמר שלא חש בטוב, כעבור כמה שעות התמוטט וכוחות ההצלה וצוות נט"ן שהוזעקו לביתו ביצעו בו פעולות החייאה ממושכות, אך למגינת לב נאלצו לקבוע את פטירתו.
בקהילה החרדית שהיא קהילה צעירה של אברכים מסרבים לעכל את הבשורה הקשה כי ר' שעיה היה ואיננו בפתע פתאום.
הוא הותיר אחריו את רעייתו שתחי' וילדיו, בהם תינוק קטן בן שלושה שבועות בלבד.
מסע הלוויה הערב בשעה 21:45 מביתו ברחוב קונטיקט 25 בגבעת המורה בעפולה ובשעה 12:30 בלילה בבית החיים החדש באלעד, שם ייטמן.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה