דרוש מידע אבקות חלבון - כשרויות ומחירים. יתכן פער במחיר של 50%?

שארפער

משתמש מקצוען
המליצו לנו לצורך עלייה במשקל, לצרוך אבקת חלבון העשירה בחומצות אמינו, חיפשתי מעט מידע, וראיתי שבכשרויות חלשות, יש את זה די בזול, אך בכשרות העדה"ח המחיר הוא למעלה מפי ארבע!!!
יש לאי מי כאן מידע על העניין הזה? שיוכל לשפוך אור?
חשוב לנו מאוד!!
שימו לב, שיש הרבה אבקות בשוק, אבל אנחנו צריכים למטרת עלייה במשקל.
מצפים לתשובותיכם. תודה רבה.

בבבבבב

משתמש צעיר
יש לנו אבקת חלבון למסירה בירושלים.
של חברת בי אנד די, אני חושבת חלבון מאפונה.

שארפער

משתמש מקצוען
יש לך גם מידע לכתוב?
יעזור לי מאוד!!!
האפונה הזה מכיל חומצות אמינו?
הוא טוב לעליה במשקל?

מרדכי למד

משתמש פעיל
שמעתי שיש אבקה של מקסי הלט.
בקופסה ההיא יש לך 13 מנות, עם 25 גרם כל מנה.
מחיר הקופסה סביבות 170 ש"ח.
שזה בערך 13 ש"ח למנה אחת!

והנה תדהמה!!

הייתי ביש, ראיתי שם מעדנים של מולר, שנקראים "אקטיב", והם מכילים גם הם 25 גרם כל גביע, אך במקום שכל גביע יעלה 13 ש"ח, הוא עלה 5.5 ש"ח!!!!!!!!

שניהם חלבון מי גבינה ששמו WHEY, ושניהם כשרות העדה"ח.

איך יכול להיות פער מחירים כ"כ גבוה??
יש למישהו הסבר לזה?

שארפער

משתמש מקצוען
לא צריך לזה מרשם, אבל לדעתי זה חייב להתבצע בהתייעצות עם דיאטנית או יועץ תזונתי.
יש בזה גם כמה וכמה סוגים, ולכן שאלתי כאן בתקווה שישפכו כאן אור על הנושא בפרט בהקשר לכשרויות המהודרות.

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
שאלנו דיאטנית בקופה שהמליצה על תוספת אנשור ודומיו והילדים לא הסכימו בשום פנים, והיא אמרה שמבחינתה אם הערך הקלורי של מעדן רגיל זהה או עולה על הערך הקלורי של מנת אנשור- אין בעיה להחליף.

שארפער

משתמש מקצוען
מעדן רגיל, או האלו של מולר שכתבו עליהם כאן שמכילים הרבה חלבון?
השאלה היא אם זה אכן חלבון טוב, חומצת אמינו.
כי איך יכול להיות שזה פחות מחצי מחיר???

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
מעדן רגיל, או האלו של מולר שכתבו עליהם כאן שמכילים הרבה חלבון?
השאלה היא אם זה אכן חלבון טוב, חומצת אמינו.
כי איך יכול להיות שזה פחות מחצי מחיר???​
כששאלנו עוד לא היה מעדן מועשר בחלבון בדץ. מה שהיא כיוונה אותנו להסתכל זה על הקלוריות (ואגב, היא עזבה את הסניף שלנו לטובת עבודה בצהל בתחום הפרעות אכילה, כך שהיא מוסמכת בתחום)

שארפער

משתמש מקצוען
קניתי את המעדנים האלו של מולר, אלו שכתוב עליהם שהם מכילים 25 גרם. אבל ראיתי שכתוב שם שרק 69% מהחלבון הוא ממי גבינה.
ובאבקה, כל ה 25 גרם הם ממי גבינה.
אבל אם הפער במחיר הוא כ"כ גבוה, אז עדיין עדיף לאכול שני מעדנים כאלו, ולא מנה אחת של אבקה. זה עדיין זול יותר. ובפער משמעותי.

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
אני לא יודעת אבל צריך לברר האם הספיגה זהה כי מה שאני יודעת הויטמינים והערכים התזונתיים שיש במוצרי חלב אינם נספגים כ"כ טוב

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
כתבתי שאני לא יודעת וזו האמת.
אני חושבת כך כי על המון דברים אומרים שחלבי לא טוב לספיגה אבל צריך לבדוק כל מקרה, גם כאן יכול להיות שהמרכיבים האחרים במעדן(חוץ מהמי גבינה) מעכבים ספיגה.

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
אני חושבת שהכי פשוט זה לנסות שבוע-שבועיים ולבדוק אם יש עליה או לא...
תודה על הרעיון. ננסה גם בע"ה, ואולי כדאי שהמנסים ישתפו כאן כדי שנראה אם השינוי מגמתי או אקראי..

שארפער

משתמש מקצוען
אני לוקח כבר שבוע מקסי הלט, ויש עליה קלה. אבל זה יקר!! מתלבט אם לעבור למעדן של מולר.
כן! נסו ושתפו!

GBSA

משתמש סופר מקצוען
חשוב לדעת את ההבדלים בין סוגי החלבון.
באופן כללי -
מי גבינה נספג מהר מאוד וחשוב כשעה שעתיים אחרי אימון
קזאין (נמצא בגבינה רגילה) נספג לאט יותר (נראה לי כשמונה שעות), ומומלץ בבוקר. (בעיקר אם תהיה פעילות בשעות הקרובות.)
ברוב המעדנים והמשקים למיניהם יש בעיקר מי גבינה.
בגבינה לבנה יש בסביבות 9-8 אחוז קזאין שזה מאוד יפה וממומלץ.

בכללי - חזה עוף - כ25 אחוז חלבון. (יש חלקים שיותר ויש חלקים שפחות אבל אם אינני טועה בחזה יש הכי הרבה) בטונה יש גם כ 25אחוז חלבון.
יש שטוענים שחלבון מהחי מתעכל ונספג יותר טוב בגוף.

(לגבי עדנים ומשקים קיימים
יש של מולר אקטיב סדרת מוצרים כולל משקים.
יש לתנובה את הסדרה של GO כולל מעדנים עד 25 גרם חלבון. ומשקים - 20 - 27 גרם חלבון.
יש גם פרו
רק תשימו לב שבגבינה תנובה יש 9 גרם ל100 גרם - כלו' ב250 גרם יש 22.5 גרם. שזה לא קצת בהתחשב בכך שברוב המעדנים יש 20 גרם חלבון ל200 גרם. וכאן זה יוצא 18 ל200. רק קצת יותר קשה לאכול גבינה... - אבל כפי שכתבנו אם זה לא ממש אחרי אימון היא עדיפה על פני כל המעדנים)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה