מבחן תילשמעתי שיש מבחן/מאבחן שיכול לכוון אותי על איזה מקצוע להתמקד
ומה הכי מתאים לי...
איך נקרא המבחן, ואיפה אפשר לעשות אותו?
אם יש מישהו/י שעשו או שמעו על משו כזה.. מאוד יעזור לי
קוראים לזה מבחן תיל.איך נקרא המבחן, ואיפה אפשר לעשות אותו?
כן, חברה שלי עשתה, עדיין לא קבלה תוצאות,אם יש מישהו/י שעשו או שמעו על משו כזה.. מאוד יעזור לי
בד"כ לכל עירייה יש איזה הסכם עם מקום מסוים שעושה את זה ואח"כ יושבים עם יועצת שמב=סבירה לך על תוצאות המבחן.שמעתי שיש מבחן/מאבחן שיכול לכוון אותי על איזה מקצוע להתמקד
ומה הכי מתאים לי...
איך נקרא המבחן, ואיפה אפשר לעשות אותו?
יש את זה בכל מרכזי התעסוקה בערים החרדיות.אני עשיתי מבחני פיל"ת דרך מרכז כיוון בירושלים
הם מבצעים את האבחון רק לתושבי ירושלים בעלות של 80 ש"ח
מדובר ב15 מבחנים ברצף, על מחשב, לוקח בערך 4-5 שעות
שבוע לאחר מכן את נפגשת עם יועצת תעסוקתית שמנתחת איתך את התוצאות, שומעת מה השאיפות שלך וביחד מתאימים מקצוע
שמעתי שגם בבני ברק יש אבחון תעסוקתי מטעם העירייה אבל אין לי פרטים.
הם עושים אבחונים לכל מי שרוצה?יש את ''קמח'' הייתי שם ועושים רושם מקצועי מאודד
בירושלים
כןהם עושים אבחונים לכל מי שרוצה?
בתשלום או לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: