העבודה שלו זה לא למצוא סיבה למה לא מגיע לי כסף?תפני לסוכן הביטוח שלך
זאת העבודה שלו
במקרה דומהברור שצריך לגשת לחברת הביטוח, הבעיה היא שלפעמים אם מדווחים בצורה מסויימת הם יגידו שזה שקר.
הרי אין דרך להוכיח אובדן, בטופס תביעה כתוב שצריך להביא אישור משטרה ???
יש מישהו שקרה לו מקרה כזה וקיבל את הכסף? איך עושים את זה נכון?
אם אני לא טועה לנו יוצא כ65 שקל לחודש פחות או יותר.כמה עולה ביטוח תכולת דירה כולל תכשיטים?
וזה כולל אובדן? אשמח לפרטים איפהאם אני לא טועה לנו יוצא כ65 שקל לחודש פחות או יותר.
כן, בשירביט, ביטוח דירה- מבנה ותכולה כולל הערכת שמאי.וזה כולל אובדן? אשמח לפרטים איפה
אבד כשזה היה בבית?אבד לי תכשיט יקר, התכשיט היה מבוטח במסגרת ביטוח דירה ותכולה.
איך אני יכולה להוכיח שאבד לי התכשיט ואיך מגישים תביעה?
אשמח לעזרה מבעלי ניסיון.
אפשר לעניין אותך, יש משפחה ש...4. קניתי טבעת הרבה יותר יפה ועוד נשארתי עם עודף.....
אני לא ממש יודעת, אבד כשהייתי בשבת אצל הוריי, הפכנו שם כל מרצפת ולא מצאנו...אבד כשזה היה בבית?
לא מצאת אוצרות שמתחת לבלטות?אני לא ממש יודעת, אבד כשהייתי בשבת אצל הוריי, הפכנו שם כל מרצפת ולא מצאנו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: