מי שבא לחדש במקום תעודה שנאבדה נכנס בין התורים בלי לקבוע תור מראש.מי שאיבד תעודת זהות צריך להמתין 7 חודשים (התור הקרוב ביותר) כדי להנפיק חדש ?
או שיש דרך קיצור ?
לא.מי שאיבד תעודת זהות צריך להמתין 7 חודשים (התור הקרוב ביותר) כדי להנפיק חדש ?
אכן זה מה שגם משרד האוכלוסין אמרו לי שבשעות מוקדמות של הבוקר ניתן להשיג תורים לפעמים אפי' לאותו היום... תלוי באיזה עירלא.
לנסות לחפש על הבוקר, מ 7:40 עד 8:30. השבוע מצאתי 2 תורים לעוד שבועיים.
אכן שמעתי לאחרונה ממישהולא צריך להמתין!
לי נאבדה הת.ז ולאחרונה הנפקתי חדשה.
לא צריך לקבוע תור מראש לת.ז שאבדה (רשום באתר), מה שכן עדיף להיגיע רבע שעה לפני פתיחת הסניף, כבר רושמים תורים (!) וככה ההמתנה פחות ארוכה. עדיין צפו להמתנה ארוכה...
מכניסים בשער למי שאבד לו ?מי שבא לחדש במקום תעודה שנאבדה נכנס בין התורים בלי לקבוע תור מראש.
צפה להמתנה ארוכה
לא יודע מה להגיד לך.מכניסים בשער למי שאבד לו ?
ניגשים למודיעין בכניסה והוא נותן מספר.מכניסים בשער למי שאבד לו ?
למיטב ידיעתי זה היה משהו נקודתי בתקופה שלפני הבחירות, קצת יותר מחודש... אבל אולי לקח זמן עד שחזר לקדמותולא יודע מה להגיד לך.
נאבד לי תעודת זהות לפני חודש, בדקתי בכל זכות וראיתי שאפשר להיכנס בלי תור. ובאמת נכנסתי ועשיתי בלי תור.
עכשיו חיפשתי שם שוב את הציטוט להביא לך ולא מוצא את זה.
לשלם 125 ₪ עבור התעודה
עדיף לשלם מראש באתר האינטרנט
זה דבר הכי מגוחך שראיתי בחייםתשלום בכרטיס אשראי
עלות השירות 125 ₪.
רצוי לשלם מראש באינטרנט.
איזה מספר ??????????האם כשמקבלים תעודת זהות זמנית - אחר אבידה, גם המספר מתחלף ? או המספר נשאר ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: