פחזניות - מתכון בסיסי

תילתן

משתמש סופר מקצוען
לא הוחלט עדיין איזה מילוי
בטוח שזה יהיה חלבי
אולי שמנת מתוקה אולי מילוי שוקולד, נחייה ונראה
כרגע יצא מהתנור פחזנייה
חומר:
100 גר' חמאה
כוס מים
כוס קמח
4 ביצים
הכנה:
ממסים בסיר חמאה וכוס מים
מוסיפים בהדרגה כוס קמח מכבים את האש ומערבבים טוב
מוסיפים 4 ביצים לעיסה
מרפדים תבנית בנייר
עם צנתר גדול יוצרים מגדלים קטנים
אופים 20 דקות בחום 170 מעלות

מכמות חומר הזאת הקבלים 22 פחזניות בגודל ביס
כשמתקרר פותחים במרכז לא עד הסוף ומוסיפים תוספות מתוקות

פחזנית.jpeg
 

זהבית87

משתמש מקצוען
לא הוחלט עדיין איזה מילוי
בטוח שזה יהיה חלבי
אולי שמנת מתוקה אולי מילוי שוקולד, נחייה ונראה
כרגע יצא מהתנור פחזנייה
חומר:
100 גר' חמאה
כוס מים
כוס קמח
4 ביצים
הכנה:
ממסים בסיר חמאה וכוס מים
מוסיפים בהדרגה כוס קמח מכבים את האש ומערבבים טוב
מוסיפים 4 ביצים לעיסה
מרפדים תבנית בנייר
עם צנתר גדול יוצרים מגדלים קטנים
אופים 20 דקות בחום 170 מעלות

מכמות חומר הזאת הקבלים 22 פחזניות בגודל ביס
כשמתקרר פותחים במרכז לא עד הסוף ומוסיפים תוספות מתוקות

צפה בקובץ המצורף 1024967

ממש בא לי לנסות

כמה שאלות
לפרווה, אפשר להמיר למרגינה?
איזה כוס? מדידה או חפ?
ביצים דווקא L?
 

אוצרית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אפשר להמיר את החמאה בשמן
אני עושה עם חצי כוס שמן ויוצא מצוין!
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לא הוחלט עדיין איזה מילוי
בטוח שזה יהיה חלבי
אולי שמנת מתוקה אולי מילוי שוקולד, נחייה ונראה
כרגע יצא מהתנור פחזנייה
חומר:
100 גר' חמאה
כוס מים
כוס קמח
4 ביצים
הכנה:
ממסים בסיר חמאה וכוס מים
מוסיפים בהדרגה כוס קמח מכבים את האש ומערבבים טוב
מוסיפים 4 ביצים לעיסה
מרפדים תבנית בנייר
עם צנתר גדול יוצרים מגדלים קטנים
אופים 20 דקות בחום 170 מעלות

מכמות חומר הזאת הקבלים 22 פחזניות בגודל ביס
כשמתקרר פותחים במרכז לא עד הסוף ומוסיפים תוספות מתוקות

צפה בקובץ המצורף 1024967
אפשר להמיר את החמאה לשמן?
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
למה יצא לי מהמתכון הזה בלילה כמו של בלינצ'עס? :(
אין מצב לזילוף.
איפה הטעות? :(
 

יוניקורן

משתמש מקצוען
למה יצא לי מהמתכון הזה בלילה כמו של בלינצ'עס? :(
אין מצב לזילוף.
איפה הטעות? :(
מוזר ממש
יש לי מתכון כמעט דומה שמלווה אותי שנים...
אולי הביצים מדי גדולות? (גודל XL או משהו?)
תנסי אולי להוסיף מעט קמח
או לקרר את הבצק?
בד"כ מה שאמור לצאת - ממיסים את המרגרינה והמים, עד לרתיחה, מוסיפים את הקמח (מוסיפה הכל בבת אחת) ומערבבים במהירות עד שנוצר בצק
מורידים מהאש ואז מוסיפים את הביצים אחת אחת עם ערבוב חזק בין אחת לשניה - ממש לחכות עד שהיא נטמעת לחלוטין בתערובת.

איפה התפשל לך?
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
אולי הביצים נוזליות?
גודל מדיום.
לפני הביצים היה לזה מרקם זילופי.
וערבבתי חזק חזק, ואחת אחת.
מאחת לשניה העסק התנזל והלך.
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אולי הביצים נוזליות?
גודל מדיום.
לפני הביצים היה לזה מרקם זילופי.
וערבבתי חזק חזק, ואחת אחת.
מאחת לשניה העסק התנזל והלך.
אולי לא הדגשתי והיה צריך להדגיש
את הביצים מכניסים אחת - מערבבים
עוד אחת - מערבבים עד שמתקבל המרקם המתאים
אולי 4 ביצים במכה אחת גרם לזה למרות שלי לא קרה
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
אולי לא הדגשתי והיה צריך להדגיש
את הביצים מכניסים אחת - מערבבים
עוד אחת - מערבבים עד שמתקבל המרקם המתאים
אולי 4 ביצים במכה אחת גרם לזה למרות שלי לא קרה
הכנסתי אחת אחת!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לא הוחלט עדיין איזה מילוי
בטוח שזה יהיה חלבי
אולי שמנת מתוקה אולי מילוי שוקולד, נחייה ונראה
כרגע יצא מהתנור פחזנייה
חומר:
100 גר' חמאה
כוס מים
כוס קמח
4 ביצים
הכנה:
ממסים בסיר חמאה וכוס מים
מוסיפים בהדרגה כוס קמח מכבים את האש ומערבבים טוב
מוסיפים 4 ביצים לעיסה
מרפדים תבנית בנייר
עם צנתר גדול יוצרים מגדלים קטנים
אופים 20 דקות בחום 170 מעלות

מכמות חומר הזאת הקבלים 22 פחזניות בגודל ביס
כשמתקרר פותחים במרכז לא עד הסוף ומוסיפים תוספות מתוקות

צפה בקובץ המצורף 1024967
הכנתי היום והכפלתי כמויות
מתכון מושלם!!!
המרתי לפרווה עם מרגרינה
וכן הוספתי כפית מלח(לכמות כפולה כאמור) כי עשיתי מילוי פטריות וחלק פירה.
אימצתי את המתכון.
יישר כח!
 

מסטיק מנטה

משתמש פעיל
לא הוחלט עדיין איזה מילוי
בטוח שזה יהיה חלבי
אולי שמנת מתוקה אולי מילוי שוקולד, נחייה ונראה
כרגע יצא מהתנור פחזנייה
חומר:
100 גר' חמאה
כוס מים
כוס קמח
4 ביצים
הכנה:
ממסים בסיר חמאה וכוס מים
מוסיפים בהדרגה כוס קמח מכבים את האש ומערבבים טוב
מוסיפים 4 ביצים לעיסה
מרפדים תבנית בנייר
עם צנתר גדול יוצרים מגדלים קטנים
אופים 20 דקות בחום 170 מעלות

מכמות חומר הזאת הקבלים 22 פחזניות בגודל ביס
כשמתקרר פותחים במרכז לא עד הסוף ומוסיפים תוספות מתוקות

צפה בקובץ המצורף 1024967
איזה גודל כוס?
 

מלי שיר

משתמש פעיל
הכנתי לחג
עם שמן שיהיה פרווה, הוספתי גם סןכר,
וזה יצא מטורף................
מילאתי בריץ פרווה (נראה לי עדיף במקום לחצות לשתיים לחורר מלמטה ולמלאות)
וזילפתי גם שוקולד מריר מלמעלה,
יצא פשוט מושלם,
תודה על המתכון,

נ.ב. חשוב לציין שזה תופח באפיה.....נגלה ראשונה שלי יצא מפושלת כי לא ידעתי שזה תופח...
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כה

א לְדָוִד אֵלֶיךָ יְהוָה נַפְשִׁי אֶשָּׂא:ב אֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:ג גַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:ד דְּרָכֶיךָ יְהוָה הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ה הַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:ו זְכֹר רַחֲמֶיךָ יְהוָה וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:ז חַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יְהוָה:ח טוֹב וְיָשָׁר יְהוָה עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:ט יַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:י כָּל אָרְחוֹת יְהוָה חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יא לְמַעַן שִׁמְךָ יְהוָה וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יב מִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יְהוָה יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יג נַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:יד סוֹד יְהוָה לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טו עֵינַי תָּמִיד אֶל יְהוָה כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טז פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יז צָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יח רְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יט רְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כ שָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כא תֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כב פְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

פלינדרום • אתגר 52

לוח מודעות

למעלה