האמת-
קצת מזכיר את הפינאט צ'ו האמריקאי.
הקטן שנמכר כיחידות ארוזות כל אחד בנפרד.
למרות שה לא אותו דבר.
ויש בו קואקר.
הפנים רך וצ'ואי. השקולד עוטף אותו ומגן עליו מאובר רכות.
האמת-
שווה כל ביס.
תבנית חד פעמית ענקית
כוסות חד פעמיות פשוטות
2 כוסות חמאת בוטנים [אפשר להמיר לטחינה גולמית, הטעם כמובן שונה]
1 ו 1/4 כוסות דבש
2 סוכר וניל
1 כפית מלח
5 כוסות קואקר [חצי מעובד]
2/3 כוס שוקולד צ'יפס, עדיף מיני
6 כפות שברי בוטנים ללא הקליפה החומה הדקה
מערבבים את כל הרכיבים במיקסר לתערובת אחידה
מרפדים תבנית חד פעמית ענקית בניילון או ניר אפיה.
מהדקים את התערובת בתבנית בצורה אחידה. חשוב להדק ממש.
אני מניחה ניר אפיה מעל לתערובת אחרי ששיטחתי בתבנית ומהדקת חזק.
מעבירים למקרר להתקשות.
ואחר כך למקפיא ל 20 דקות ואז פורסים למלבים בסכין חדה ולא משוננת.
מלבנים בגודל של בערך 5 ס"מ על 2.
מתקבלת כמות גדולה של חטיפים קטנים.
אפשר כמובן לחתוך גדול יותר
מחזירים להקפאה ומכינים את השוקולד לציפוי
ממיסים 400 גרם שוקולד מריר עם 4 כפות שמן.
מוציאים מהמקפיא בכל פעם 4 מלבנים וטובלים בשוקולד. מנערים מעודפים ומניחים על מגש ליבוש
כך מצפים את כל המלבנים.
שומרים בהקפאה.
מוציאים כמה דקות לפני האכילה.
קצת מזכיר את הפינאט צ'ו האמריקאי.
הקטן שנמכר כיחידות ארוזות כל אחד בנפרד.
למרות שה לא אותו דבר.
ויש בו קואקר.
הפנים רך וצ'ואי. השקולד עוטף אותו ומגן עליו מאובר רכות.
האמת-
שווה כל ביס.
תבנית חד פעמית ענקית
כוסות חד פעמיות פשוטות
2 כוסות חמאת בוטנים [אפשר להמיר לטחינה גולמית, הטעם כמובן שונה]
1 ו 1/4 כוסות דבש
2 סוכר וניל
1 כפית מלח
5 כוסות קואקר [חצי מעובד]
2/3 כוס שוקולד צ'יפס, עדיף מיני
6 כפות שברי בוטנים ללא הקליפה החומה הדקה
מערבבים את כל הרכיבים במיקסר לתערובת אחידה
מרפדים תבנית חד פעמית ענקית בניילון או ניר אפיה.
מהדקים את התערובת בתבנית בצורה אחידה. חשוב להדק ממש.
אני מניחה ניר אפיה מעל לתערובת אחרי ששיטחתי בתבנית ומהדקת חזק.
מעבירים למקרר להתקשות.
ואחר כך למקפיא ל 20 דקות ואז פורסים למלבים בסכין חדה ולא משוננת.
מלבנים בגודל של בערך 5 ס"מ על 2.
מתקבלת כמות גדולה של חטיפים קטנים.
אפשר כמובן לחתוך גדול יותר
מחזירים להקפאה ומכינים את השוקולד לציפוי
ממיסים 400 גרם שוקולד מריר עם 4 כפות שמן.
מוציאים מהמקפיא בכל פעם 4 מלבנים וטובלים בשוקולד. מנערים מעודפים ומניחים על מגש ליבוש
כך מצפים את כל המלבנים.
שומרים בהקפאה.
מוציאים כמה דקות לפני האכילה.