נראה מהמם!טוב אז בסוף עשיתי משהו עסיסי וטוב במיוחד!
רמה גבוהה לגמרי!
טורטיה במילוי מוקפץ עם עוף בציפוי פרורי לחם
יצא קריספי וטעים ניזלל עוד לפני שהגיע לצלחות
יאאמיי
מצרפת תמונות
צפה בקובץ המצורף 925462צפה בקובץ המצורף 925463
הקפצתי ירקות עם עוף במחבת ותיבול.נראה מהמם!
תעלי מתכון בבקשה...
אגב, מישהי יודעת אם יש לקנות טורטיה ללא גלוטן?
וואי מדהים!הקפצתי ירקות עם עוף במחבת ותיבול.
בטח שאלת לגבי איך עושים את הטורטיה
אז כך:
הטורטייה חתכתי אותה לחצי
את לוקחת את הקצווה האחת ומקפלת קלפי פנים כמה פעמים (כ3-4 פעמים) עד שנוצר לך מין כיס משולש
וממלא במילוי המוקפץ
לא ממלא עד הסוף את משאירה טיפה ריק למעלה (כסנטימטר שניים)
בנוסף הכנתי בלילה של ביצה טרופה עם מעט מים וכף קמח יוצא בלילה דלה
לוקחת מהבלילה ומורחת אותה בקצוות של 'משולש הטורטיה' הממולא בחלק שהשארתי ריק
מה שנותן לי עכשיו להדביק את הסיומת של המשולש
לאחר שהמשולש סגור הטבלתי אותו שוב בבלילה ומיד בקערת פרורי לחם
מכניסה למחבת עם שמן כ 1/3 מהגובה של המחבת השמן חייב להיות מבעבע ורותח
מכניה ל2 שניות בדיוק מכל צד
ומוציאה מייד
וזהוו ניזלל טעים יאמיי
אני מקווה שהסברתי טוב את המתכון
אם יש שאלות בכייף
כן בדיוק!וואי מדהים!
ממש מגרה להכין,
אם הבנתי נכון,
אז את קודם שמה מהבלילה בקצוות כדי לסגור אותו?
ואח"כ את מורחת על הכל את אותה בלילה, נכון?
שאפו על המתכון, @שאפומדיההקפצתי ירקות עם עוף במחבת ותיבול.
בטח שאלת לגבי איך עושים את הטורטיה
אז כך:
הטורטייה חתכתי אותה לחצי
את לוקחת את הקצווה האחת ומקפלת קלפי פנים כמה פעמים (כ3-4 פעמים) עד שנוצר לך מין כיס משולש
וממלא במילוי המוקפץ
לא ממלא עד הסוף את משאירה טיפה ריק למעלה (כסנטימטר שניים)
בנוסף הכנתי בלילה של ביצה טרופה עם מעט מים וכף קמח יוצא בלילה דלה
לוקחת מהבלילה ומורחת אותה בקצוות של 'משולש הטורטיה' הממולא בחלק שהשארתי ריק
מה שנותן לי עכשיו להדביק את הסיומת של המשולש
לאחר שהמשולש סגור הטבלתי אותו שוב בבלילה ומיד בקערת פרורי לחם
מכניסה למחבת עם שמן כ 1/3 מהגובה של המחבת השמן חייב להיות מבעבע ורותח
מכניה ל2 שניות בדיוק מכל צד
ומוציאה מייד
וזהוו ניזלל טעים יאמיי
אני מקווה שהסברתי טוב את המתכון
אם יש שאלות בכייף
הכננתי עם מילוי פחות מושקע מקוצר זמן. (קוביות חזה עוף עם בצל מטוגן וסילאן)טוב אז בסוף עשיתי משהו עסיסי וטוב במיוחד!
רמה גבוהה לגמרי!
טורטיה במילוי מוקפץ עם עוף בציפוי פרורי לחם
יצא קריספי וטעים ניזלל עוד לפני שהגיע לצלחות
יאאמיי
מצרפת תמונות
צפה בקובץ המצורף 925462צפה בקובץ המצורף 925463
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון
בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה
א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ: