דיון גלידה פרווה - ביצים או ריצ'?

ניקית

משתמש מקצוען
בהכנת גלידה פרווה - איך עדיף לעשות את הבסיס - ביצים מוקצפות או ריצ' מוקצף?
(מבחינת טעם\בריאות וכו')
 

כבי ש

משתמש צעיר
גם אני עושה את השילוב המנצח זה. ואפשר להוסיף לזה אחרי שהכל מוקצף גם טעמים כמו א. נוגט/קפה/וניל
בהצלחה
 

כבי ש

משתמש צעיר
בדיוק.
ומחברים ביחד ללא מיקסר בתנועות קיפול עדינות כדי שהקצף לא ירד.
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
איך מקציפים את שלושתם בנפרד?
אין לי 3 מיקסרים..
להקציף כל דבר בנפרד ולשים בצד בינתיים עד שמקציפים את שאר הדברים ולשטוף את הקערה בין לבין?
אבל את החלבונים תקציפי ראשונים, כי אם הקערה תהיה רטובה או מעט מלוכלכת - הם לא יצלחו לקצף,
לדעתי אין צורך לשטוף בין לבין אם עושים כך.
 

ניקית

משתמש מקצוען
יש לכן אולי מתכון מסודר לגלידה הנ"ל? (עם הקצפת חלבונים+חלמונים+ריצ')
 

תמרוווש

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני לא משתמשת בביצים מוקצפות (לא בריא וגם דוחה אותי)
מצאתי את הנוסחה להקצפת ריץ בלי טעם לוואי:
מקציפים:
חבילת ריץ איכותי
חבילת אינסטנט פודינג
כוס מיץ טבעי איכותי
חצי כוס סוכר

לקצף יציב ונוקשה,
מערבבים עם אבקת נוגט/שברי אוראו/קפה/אגוזי לוז וכן על זה הדרך.
אין מי שלא אוהב!
 

אילה מינה

משתמש מקצוען
אני לא משתמשת בביצים מוקצפות (לא בריא וגם דוחה אותי)
מצאתי את הנוסחה להקצפת ריץ בלי טעם לוואי:
מקציפים:
חבילת ריץ איכותי
חבילת אינסטנט פודינג
כוס מיץ טבעי איכותי
חצי כוס סוכר

לקצף יציב ונוקשה,
מערבבים עם אבקת נוגט/שברי אוראו/קפה/אגוזי לוז וכן על זה הדרך.
אין מי שלא אוהב!
נראה לך אפשר להחליף את המיץ למשהו אחר? פשוט אין לי עכשיו
 

אילה מינה

משתמש מקצוען
אולי תנסי מיץ מקופסת אפרסקים משומרים?
או אפילו לא משהו ממש טבעי?
יש לי תפוז אם אני אסחט אותו וצרף מים זה יהיה בסדר?
אין לי שימורים ואני צריכה משהו בסגנון הזה כי יש לי אורחים שלא אוהבים ביצים חיות בשום צורה
 

תפוחה

משתמש מקצוען
@תמרווש תודהההה
את מקציפה לקצפת ממש ממש יציבה או משאירה רכה קצת?
 

תפוחה

משתמש מקצוען
עשיתי יציב
וזה לגלידה...
מקווה שיהיה בסדר

תודה ענקיתתתת
 

ביתה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני אוהבת להשתמש בחלבונים אבל רק אחרי פיסטור ביצים
 

עולם קטן

משתמש פעיל
אני לא משתמשת בביצים מוקצפות (לא בריא וגם דוחה אותי)
מצאתי את הנוסחה להקצפת ריץ בלי טעם לוואי:
מקציפים:
חבילת ריץ איכותי
חבילת אינסטנט פודינג
כוס מיץ טבעי איכותי
חצי כוס סוכר

לקצף יציב ונוקשה,
מערבבים עם אבקת נוגט/שברי אוראו/קפה/אגוזי לוז וכן על זה הדרך.
אין מי שלא אוהב!
נשמע מעולה! גם אני נחרדת מהביצים החיות....
מה הכוונה ריץ' איכותי? יש חברה מסוימת שעדיפה?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה