לבסיס-
שרוול פתי בר (הקצר, או שלושת רבעי חבילה מהארוך).
שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים.
כף נס קפה.
חצי כוס שמן.
חצי כוס דבש.
לשוקולד מלמעלה-
2 חבילות שוקולד (200 גרם).
שליש כוס שמן.
3 כפות חמאת בוטנים.
אופן ההכנה-
לרסק את הביסקוויטים במג'מיקס לפרורים (כמו חול).
להמיס את המצרכים של הבסיס כמה דקות ולערבב עם הביסקוויטים.
להשטיח על תבנית A4.
להמיס את השוקולד והחמאת בוטנים והשמן ולשים מעל הבסיס.
להכניס למקרר למשך חצי שעה שעה, שהשוקולד קצת יתקרר ואז לחתוך בצורת אצבעות.
בתאבון!
שרוול פתי בר (הקצר, או שלושת רבעי חבילה מהארוך).
שלושת רבעי כוס חמאת בוטנים.
כף נס קפה.
חצי כוס שמן.
חצי כוס דבש.
לשוקולד מלמעלה-
2 חבילות שוקולד (200 גרם).
שליש כוס שמן.
3 כפות חמאת בוטנים.
אופן ההכנה-
לרסק את הביסקוויטים במג'מיקס לפרורים (כמו חול).
להמיס את המצרכים של הבסיס כמה דקות ולערבב עם הביסקוויטים.
להשטיח על תבנית A4.
להמיס את השוקולד והחמאת בוטנים והשמן ולשים מעל הבסיס.
להכניס למקרר למשך חצי שעה שעה, שהשוקולד קצת יתקרר ואז לחתוך בצורת אצבעות.
בתאבון!