דרוש מתכון מחפשת מתכון חגיגי לאסאדו

אמיליה

משתמש מקצוען
אשמח למתכון חגיגי ועסיסי לאסאדו בשביל ליל החג.
מחיפוש בפורום, מצאתי בעיקר מתכונים לטשולנט :)

אבל פליז, עם חומרים שהגיוני שיהיו לי במטבח, בתור מבודדת שלא עשתה בעצמה את הקניות כבר שבועיים
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

נגה :)

משתמש מקצוען
הכנתי עם מלח גס, פלפל גרוס, סילאן ושמן זית
פיזרתי בצל חתוך לקוביות גדולות ושומים שלמים
סגרתי טוב טוב ולתנור
יצא מעולה - רך רך
אבל היו חלקים קטנים שקצת התקשו ונשרפו - נראה לי בגלל אפית יתר
לדעתי - לתת חום גבוה - 200 מעלות לרבע שעה
ואח"כ מספיק שעתיים וחצי על 170 מעלות
כי תזכרי שזה לא נתח שלם אלא רצועות
אה, ולסגור טוב מכל הצדדים - זה מה שבכי חשוב באסאדו
בהצלחה!!
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
האסאדו צריך אפיה ארוכה על חום נמוך.
תיבול - מה שאת אוהבת, אם יש זמן להשריה - יש ישביח את התוצאה.
ומה שכתבו - לאטום היטב.
כמה שכבות של נייר כסף, גם על תחתית התנור, ככה הוא לא מתייבש
 

IAvigail

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
אסאדו לא הולך טוב בבשול?
רק אפיה?
 

אורית חזן

משתמש סופר מקצוען
מתכון של בעלי!
מורח את האסאדו בשמן זית מלח פלפל מכניס לתנור על 250 ל 10 דק
מרינדה:
יין
דבש
סילאן
פפריקה גרוסה מעט
זרעי כוסברה
מעט מים
סוכר מלח פל שחור
צימוקים
שזיפים מיובשים
בצלצלים / שאלוט
אפשר להוסיף ערמונים פטריות טריות
מערבב הכל
את הבשר בתוך נייר פרגמנט שופך את כל המרינדה סוגר בעוד נייר ונייר כסף אוטם טוב טוב מכניס ל4 שעות על 170
Screenshot_20200917-232309.png
 

עולם קטן

משתמש פעיל
מתכון של בעלי!
מורח את האסאדו בשמן זית מלח פלפל מכניס לתנור על 250 ל 10 דק
מרינדה:
יין
דבש
סילאן
פפריקה גרוסה מעט
זרעי כוסברה
מעט מים
סוכר מלח פל שחור
צימוקים
שזיפים מיובשים
בצלצלים / שאלוט
אפשר להוסיף ערמונים פטריות טריות
מערבב הכל
את הבשר בתוך נייר פרגמנט שופך את כל המרינדה סוגר בעוד נייר ונייר כסף אוטם טוב טוב מכניס ל4 שעות על 170
צפה בקובץ המצורף 729716
נראה מגרה ממש!
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
@אורית חזן נראה מדהים ממש! ברשותך כמה שאלות :)
באיזה יין הוא משתמש יבש או מתוק?
איך הוא שם אותו בצליה הראשונה עטוף או לא?
למה גם דבש וגם סילאן?
הפפריקה גרוסה בשביל המרקם או בשביל טעם וטוב גם טחון?
זרעי כוסברה שלמים/טחונים?
תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה