חלבי בלינצס חלבי עם מילוי

אמיליה

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון לבלינצ'ס חלבי ורעיונות למילוי
אף פעם לא עשיתי
אשמח להדרכה ברורה איך עושים, ומתכונים למילוי
(כל האשכולות שמצאתי היו על בלינצ'סים לפסח...)

תודה רבה!
 

chanab

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מתוק או מלוח?
ואגב- מספיק שהמילוי והרוטב יהיו חלביים. החביתיות עצמן טעימות במתכון הבסיסי ללא חלב.
 

אמיליה

משתמש מקצוען
ממליצה בפה מלא (מבלינצ'סים;)) על המתכון המנצח, הקל ומהיר ההכנה של @חני גרינשטיין
בהצלחה:)
חני, הילה, אפשר את המתכון? תודה
לשבועות מלאתי בחצילים ושמנת
לא ילך אצלי
רק אני אוהבת חצילים..., תודה!
מתוק או מלוח?
מתוק
משהו טעים ומשביע לארוחת ערב
המתכונים הפשוטים עם מילוי חלבי בסוגים שונים אבל לא מדי מקוריים, לא אוהבים אצלי מקורי :(
אפשר את המתכון הבסיסי הטעים?
 

HILALI

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
@אמיליה זה המתכון של @חני גרינשטיין:
חביתיות:
שמים בקערה בסדר הבא:
3 ביצים
2 כוסות קמח
1/2 א. אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות שמן
קורט מלח
2 וחצי כוסות חלב / מים (אני שמה חצי חצי)
לערבל בעזרת בלנדר מקל עד שאין גושים.

מחממים מעט שמן במחבת טפלון שטוחה מאד.
כשהשמן רותח שופכים אותו לתוך הבלילה ומערבבים במהירות.
בעזרת מצקת יוצקים מעט מהבלילה למחבת ומנערים את המחבת עד שהבלילה מכסה את כל שטח המחבת. אחרי חצי דקה מרימים את קצה החביתית עם מזלג והופכים, עוד כמה שניות ומוציאים את החביתית לצלחת.
מטגנים כך את כל הבלילה (מהכמות הנ"ל יוצאות כעשרים חביתיות)

מלית:
750 גר' גבינה
1/2 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מערבבים היטב וטועמים - אם יש צורך מוסיפים סוכר
מוסיפים 1 שמנת מתוקה מוקצפת.
ממלאים את החביתיות בנדיבות (כמות המלית הזו לכמות החביתיות הנ"ל מספיקה מאד בנדיבות)

סירופ שוקולד להזלפה מלמעלה:
50 גר' שוקולד מריר
2 כפות מים
כף חמאה
כף דבש
להמיס בסיר על האש.

בתאבון
חני
 

אמיליה

משתמש מקצוען
@אמיליה זה המתכון של @חני גרינשטיין:
חביתיות:
שמים בקערה בסדר הבא:
3 ביצים
2 כוסות קמח
1/2 א. אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות שמן
קורט מלח
2 וחצי כוסות חלב / מים (אני שמה חצי חצי)
לערבל בעזרת בלנדר מקל עד שאין גושים.

מחממים מעט שמן במחבת טפלון שטוחה מאד.
כשהשמן רותח שופכים אותו לתוך הבלילה ומערבבים במהירות.
בעזרת מצקת יוצקים מעט מהבלילה למחבת ומנערים את המחבת עד שהבלילה מכסה את כל שטח המחבת. אחרי חצי דקה מרימים את קצה החביתית עם מזלג והופכים, עוד כמה שניות ומוציאים את החביתית לצלחת.
מטגנים כך את כל הבלילה (מהכמות הנ"ל יוצאות כעשרים חביתיות)

מלית:
750 גר' גבינה
1/2 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מערבבים היטב וטועמים - אם יש צורך מוסיפים סוכר
מוסיפים 1 שמנת מתוקה מוקצפת.
ממלאים את החביתיות בנדיבות (כמות המלית הזו לכמות החביתיות הנ"ל מספיקה מאד בנדיבות)

סירופ שוקולד להזלפה מלמעלה:
50 גר' שוקולד מריר
2 כפות מים
כף חמאה
כף דבש
להמיס בסיר על האש.

בתאבון
חני
ואוו!!
תודה רבה!!
בדיוק מה שחפשתי!!
 

chanab

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מילוי טעים למלוח, רק אין לי ממש כמויות מדויקות:
מאדים בצל, מוסיפים למחבת קופסא קוטג' ופתיתי גבינה צהובה.
זהו. המילוי מוכן. אפשר כמובן לתבל במלח, פלפל ואבקת מרק.
גם אלו שאינם חובבי קוטג' יהנו מהמרקם החם והנימוח.

יש לי חברה שמכינה פירה, מקרימה אותו עם שמנת, פטריות וגבינה צהובה וממלאת בבלינצ'עס.
 

DAndna

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מילוי למתוק- תפוחים מגורדים מבושלים עם מעט סוכר, מים ומיץ לימון קמצוץ.
תענוג!
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@אמיליה זה המתכון של @חני גרינשטיין:
חביתיות:
שמים בקערה בסדר הבא:
3 ביצים
2 כוסות קמח
1/2 א. אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות שמן
קורט מלח
2 וחצי כוסות חלב / מים (אני שמה חצי חצי)
לערבל בעזרת בלנדר מקל עד שאין גושים.

מחממים מעט שמן במחבת טפלון שטוחה מאד.
כשהשמן רותח שופכים אותו לתוך הבלילה ומערבבים במהירות.
בעזרת מצקת יוצקים מעט מהבלילה למחבת ומנערים את המחבת עד שהבלילה מכסה את כל שטח המחבת. אחרי חצי דקה מרימים את קצה החביתית עם מזלג והופכים, עוד כמה שניות ומוציאים את החביתית לצלחת.
מטגנים כך את כל הבלילה (מהכמות הנ"ל יוצאות כעשרים חביתיות)

מלית:
750 גר' גבינה
1/2 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מערבבים היטב וטועמים - אם יש צורך מוסיפים סוכר
מוסיפים 1 שמנת מתוקה מוקצפת.
ממלאים את החביתיות בנדיבות (כמות המלית הזו לכמות החביתיות הנ"ל מספיקה מאד בנדיבות)

סירופ שוקולד להזלפה מלמעלה:
50 גר' שוקולד מריר
2 כפות מים
כף חמאה
כף דבש
להמיס בסיר על האש.

בתאבון
חני
באמת מתכון מנצח.

@HILALI אני שמחה שאת נהנית ממנו.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
פה תמצאי רעיונות נוספים למליות:
 

leaha

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מסקרן אותי
בעלי הביא מביתו מסורת משונה מילוי בלינצס עם קוטג' וסוכר.
לא מצליחה להבין איך המלוח הולך עם המתוק.
אני תמיד ממלאה גבינה ורק לו קוטג'
מעניין אותי אם עוד מישהו מכיר כזה מילוי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה