נשמע טעים במיוחד.אני מצרפת לך כאן מתכון של עוגה מדהימה בטרוף!!!!
המתכון הזה נלקח בזמנו משף צרפתי. סבתא שלי מכינה אותה, המשפחה כולה מכינה אותה בכל הזדמנות, וזו העוגה הכי טעימה שאני מכירה.
המלצה שלי תכיני תמיד שתי תבניות, כי זה נגמר עוד לפני שמתחילים לאכול....
העוגה הזאת היא ללא קמח וללא אבקת אפיה!! (וזה הסוד שלה...)
עוגת שוקולד צרפתית
רכיבים:
1 ורבע כוסות אגוזי מלך טחונים- גרוסים
4 ביצים מופרדות
100 גרם שוקולד מריר
לציפוי הקרם:
200 גרם שוקולד מריר
1 מיכל של קצפת צמחית
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החלבונים בקערה עד לקבלת קצף תפוח
2. מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים.
3. ממיסים בסיר או במקרו 100 גרם שוקולד
4. מורידים את סיר השוקולד מהגז. מוסיפים לסיר את האגוזים הגרוסים ומערבבים הייטב, עד שהאגוזים נטמעים בשוקולד.
5. שופכים את עיסת השוקולד הזאת לתוך קערה החלמונים ומערבבים טוב.
6. לוקחים את קערת החלבונים המוקצפת, ושופכים בעדינות לעיסת החלמונים.
7. מערבבים בתנועות קיפול. שופכים לתבנית בינונית ומכניסים לתנור מחומם מראש (180 מעלות) בערך ל 30 דקות. (העוגת הזאת זורמת עם מצב התנור שלכם, אז אל תסמכו עד דקות ההכנה שרשום פה. תוציאו אחרי שאתם מכניסים קיסם והוא יוצא יבש)
8. מכינים את הקרם. ממיסים את השוקולד יחד עם הריץ' עד לקבלת קרם אחיד.
9. שופכים את כל תכולת הסיר על העוגה, ומחכים שיתחמם.
10. מכניסים למקפיא ל 10 דקות על מנת שהעוגה תתייצב, ולאחר מכן מכניסים למקרר עד להגשה.
האמת שאת צודקת זה יוצא כמו קינוח חגיגי. משהו שאוכלים על צלחת עם מזלג.נשמע טעים במיוחד.
זה לא יוצא יותר כמו קינוח/ממתק?
יש לך תמונה?
האגוזים-טחונים או גרוסים? יותר נשמע לי טחונים כי זה צריך לשמש כקמח, או שאני טועה?
רוצה להכין לשבת.
ה' ישמור עלי!אני מצרפת לך כאן מתכון של עוגה מדהימה בטרוף!!!!
המתכון הזה נלקח בזמנו משף צרפתי. סבתא שלי מכינה אותה, המשפחה כולה מכינה אותה בכל הזדמנות, וזו העוגה הכי טעימה שאני מכירה.
המלצה שלי תכיני תמיד שתי תבניות, כי זה נגמר עוד לפני שמתחילים לאכול....
העוגה הזאת היא ללא קמח וללא אבקת אפיה!! (וזה הסוד שלה...)
עוגת שוקולד צרפתית
רכיבים:
1 ורבע כוסות אגוזי מלך טחונים- גרוסים
4 ביצים מופרדות
100 גרם שוקולד מריר
לציפוי הקרם:
200 גרם שוקולד מריר
1 מיכל של קצפת צמחית
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החלבונים בקערה עד לקבלת קצף תפוח
2. מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים.
3. ממיסים בסיר או במקרו 100 גרם שוקולד
4. מורידים את סיר השוקולד מהגז. מוסיפים לסיר את האגוזים הגרוסים ומערבבים הייטב, עד שהאגוזים נטמעים בשוקולד.
5. שופכים את עיסת השוקולד הזאת לתוך קערה החלמונים ומערבבים טוב.
6. לוקחים את קערת החלבונים המוקצפת, ושופכים בעדינות לעיסת החלמונים.
7. מערבבים בתנועות קיפול. שופכים לתבנית בינונית ומכניסים לתנור מחומם מראש (180 מעלות) בערך ל 30 דקות. (העוגת הזאת זורמת עם מצב התנור שלכם, אז אל תסמכו עד דקות ההכנה שרשום פה. תוציאו אחרי שאתם מכניסים קיסם והוא יוצא יבש)
8. מכינים את הקרם. ממיסים את השוקולד יחד עם הריץ' עד לקבלת קרם אחיד.
9. שופכים את כל תכולת הסיר על העוגה, ומחכים שיתחמם.
10. מכניסים למקפיא ל 10 דקות על מנת שהעוגה תתייצב, ולאחר מכן מכניסים למקרר עד להגשה.
איך העוגה מתקבלת?עוגה פשוטה ומצוינת, אני אוהבת אותה כי יש בה שילוב מענין זה לא טורט ולא עוגת שכבות....
עוגת פרורים עם ריץ'
בצק פרורים:
½ 3 כוסות קמח
½ 1 כוס סוכר
1 אפיון
½ מרגרינה
½ כוס שמן
-ללוש לבצק פרורים, להוריד כוס ולשמור .
מילוי:
1 ריץ'
4 ביצים
2 כפות סוכר
¼ כוס מים
2 סוכר וניל
א. ההכנה:
- להקציף ריץ', להוסיף חלבונים, אח"כ חלמונים, סוכר ומים.
- לאחד את הקצף עם הבצק, ולשטוח בתבנית בינונית ח"פ
- את כוס הפרורים הנותרת לערבב עם הסוכר וניל, ולשפוך על העוגה
- 2\1 שעה על חום בינוני ( בערך )
יצא טעיייייים!!!!שכבר את תספיקי להכין בעצמך, ותצלמי בשבילי?!
כדאי שתערכי את ההודעה של המתכון ותוסיפי לשם סוכר לאלה שלא ימשיכו לקרוא את האשכול וירוצו להכיןה' ישמור עלי!
שכחתי לציין שכשמקציפים את החלמונים לחוד והחלבונים לחוד, צריך להקציף יחד עם חצי כוס סוכר כל אחד. שסה"כ יצא כוס סוכר בעוגה הזאת!!!
ערכתי.ה' ישמור עלי!
שכחתי לציין שכשמקציפים את החלמונים לחוד והחלבונים לחוד, צריך להקציף יחד עם חצי כוס סוכר כל אחד. שסה"כ יצא כוס סוכר בעוגה הזאת!!!
מהמם!!!!!!!!יצא טעיייייים!!!!
לא הספיק להתקרר לכן לא נחתך יפה....
לפני הציפוי:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
25.06
י"ט סיון
פתיחת מסלול
קורס פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיון
פתיחת מסלול:
התכנית המקצועית להכשרת אדריכלי פנים ומעצבים
לעבוד בתחום האדריכלות תוך שנתיים בלבד! וללמוד תכנים בלעדיים שיתנו לך יתרון ענק וביקוש גדול בשוק!
מסלול לגברים
27.06
כ"א סיון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
30.07
כ"ד תמוז
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
9.09
ו' אלול
פתיחה חגיגית:
קורס פרסום וקופי+
איך מפיקים קפמיינים לחברות הכי גדולות בשוק? איך בונים אסטרטגיה מדוייקת? מהו המסר? כתיבה שיווקית, קופי ויצירתיות, ואפילו כתיבה לסושיאל ולדיגיטל!
עם תכני AI
תהילים פרק כה
א לְדָוִד אֵלֶיךָ יְהוָה נַפְשִׁי אֶשָּׂא:ב אֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:ג גַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:ד דְּרָכֶיךָ יְהוָה הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ה הַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:ו זְכֹר רַחֲמֶיךָ יְהוָה וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:ז חַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יְהוָה:ח טוֹב וְיָשָׁר יְהוָה עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:ט יַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:י כָּל אָרְחוֹת יְהוָה חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יא לְמַעַן שִׁמְךָ יְהוָה וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יב מִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יְהוָה יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יג נַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:יד סוֹד יְהוָה לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טו עֵינַי תָּמִיד אֶל יְהוָה כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טז פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יז צָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יח רְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יט רְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כ שָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כא תֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כב פְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: