הפוך אני רוצה שיהיה מיונז טחינה וכל ממרח שהו כמו קטשופ כך זה יותר יעיל לדעתילמה אין קטשופ בקופסא נורמלית כמו חומוס.
שאפשר למרוח סנדוייץ' לילד בלי לגלות כתמים על החולצה והשיש ובלי לנענע את המיכל כמו לולב?
ובקשר לזה שמשפריץ לך פשוט אל תשתמשי עד הסוף של הבקבוק...
אני יודעת שיש כאלה בשביל ה"חיסכון" חותכים את הקטשופ לשני חצאים ואיכס מתלכלכים ואני לא יודעת מה עולה יותר הטיפה קטשופ שתלך לפח או כמות הזרמים של המים כדי לנקות את כל המסביב....