מתכון לא מדוייק, צריך ממש לקבור בסוכר ומלח ולא רק לשפשףמצאתי בחיפוש את המתכון המצורף, מישהו מכיר ויודע לאשר שזה מוצלח? תודה!!
לוקחים פילה דג סלמון ופורסים אותו לפרוסות של כ-3 ס"מ, מנקים את הקשקשים, לא כדאי להכין כמות גדולה מידי כי מכל פרוסה יוצא הרבה.
היחס בין הסוכר למלח צריך להיות-2 כפיות סוכר על כפית מלח.
מערבבים ומשפשפים על כל צידי הדג.
שמים בכלי ומכסים
שומרים במקרר למשך 4 ימים,
פורסים לפרוסות דקיקות
כן, ראיתי עכשיו. תודה רבה!העליתי מתכון טוב בתגובה למעלה
ולהקפיד על דג איכותי ממקור טוב, רק טרי באמת.כן, ראיתי עכשיו. תודה רבה!
לעולם לא קונה קפוא, רק טרי מהדיג. תודה רבה!ולהקפיד על דג איכותי ממקור טוב, רק טרי באמת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: