נכתב ע"י בתיה G;2062804:"פסטה שניצל"
מחממים במחבת מעט שמן, שופכים פירורי לחם ומלח (אפשר גם אבקת שום) מערבבים עם השמן עד שהפירורי לחם משחימים קלות, שופכים פסטה מבושלת למחבת ומערבבים עם פירורי הלחם.
מעבירים לצלחות - ומחסלים תוך שניות
בתאבון!
נכתב ע"י בתש;2062813:אני אוהבת כמה שפחות כלים, המכסה של הסיר במקרה כזה משמש כמסננת מצוינת...
גרסה פיקנטית-
שופכים שמן ישירות על הפסטה המבושלת והמסוננת שבסיר
מוסיפים פפריקה מתוקה אבקת שום ואבקת מרק עוף ופרורי לחם
מערבבים במשך כ2 דקות על אש נמוכה והנה לך "פסטה ביסלי גריל"...
גרסה המתוקה-
שמן, פרורי לחם, קינמון, סוכר חום
בתאבון
נכתב ע"י sarigold5;2062849:למישהי יש רעיון מה אפשר לעשות עם פרורי לחם מוזהבים לבד?
נכתב ע"י GRN;2062853:אולי להוסיף לחביתה?
נכתב ע"י GRN;2062870:אם את רוצה, יש לי מלאאאאא ביצים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: