דרוש מתכון שפעלה-מתכון שפרסמת שבוע שעבר ואני לא מוצאת

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בבקשה @בתשבע7

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות

מנוי פרימיום

בס"ד





עוגת מייפל ואגוזים יוקרתית ומכבדת
ייחודית ומיוחדת בטעמה
מתכון שטעמתי באיזה מקום ואמרו לי שהיא עוגה עם מרגרינה ולכן כזו עסיסית
ניסיתי לחקות ויצא מיוחד בהרבה מהיכן שטעמתי אותה ...
וכן-- עוד מתכון בקערה וכף כמו שאני אוהבת לתת מתכונים קלים ושווים !

החומרים לבצק( כוס קרטון רגילה)

2 כוסות קמח לבן
3/4 כוס סוכר
1 כף גדושה חמאת בוטנים
2 ביצים L
1 א. אפייה
3/4 כוס שמן

מערבבים היטב בכף ושוטחים בתבנית ענקית על נייר אפיה ואופים 10 דקות להזהבה יפה על חום 180 מעלות .

לשכבת האגוזים :
600 גר' אגוזי מלך קצוצים גס ( ניתן גם אגוז לוז/קשיו/ לא קלוי )
1 ו-1/2 כוסות סירופ מייפל
מעט תמצית וניל

טוחנים את האגוזים בקציצה גסה במעבד מזון , מערבבים עם המייפל ותמצית הוניל
שופכים בזהירות על הבצק האפוי מעט, שימו לב הבצק רך ופריך ולא אפוי לגמרי לכן יש להניח בעדינות על הבצק מהמלית
ובעזרת יד רטובה להשטיח בעדינות על כל העוגה בשווה
לאפות עוד 1/4 דעה עד 20 דק' להשחמה יפה .


בסיר:
3 כפות גדושות קצפת ריצ'( 1 כוס )
200 גר' שוקולד מריר איכותי
להמיס למרקם חלק

לשפוך על העוגה ולהחליק לקרם ישר .
להקפיא ולחתוך לקוביות/מלבנים /מעוינים וכד'...

נשמר מעולה בהקפאה !!
 

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בבקשה @בתשבע7

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות

מנוי פרימיום

בס"ד





עוגת מייפל ואגוזים יוקרתית ומכבדת
ייחודית ומיוחדת בטעמה
מתכון שטעמתי באיזה מקום ואמרו לי שהיא עוגה עם מרגרינה ולכן כזו עסיסית
ניסיתי לחקות ויצא מיוחד בהרבה מהיכן שטעמתי אותה ...
וכן-- עוד מתכון בקערה וכף כמו שאני אוהבת לתת מתכונים קלים ושווים !

החומרים לבצק( כוס קרטון רגילה)

2 כוסות קמח לבן
3/4 כוס סוכר
1 כף גדושה חמאת בוטנים
2 ביצים L
1 א. אפייה
3/4 כוס שמן

מערבבים היטב בכף ושוטחים בתבנית ענקית על נייר אפיה ואופים 10 דקות להזהבה יפה על חום 180 מעלות .

לשכבת האגוזים :
600 גר' אגוזי מלך קצוצים גס ( ניתן גם אגוז לוז/קשיו/ לא קלוי )
1 ו-1/2 כוסות סירופ מייפל
מעט תמצית וניל

טוחנים את האגוזים בקציצה גסה במעבד מזון , מערבבים עם המייפל ותמצית הוניל
שופכים בזהירות על הבצק האפוי מעט, שימו לב הבצק רך ופריך ולא אפוי לגמרי לכן יש להניח בעדינות על הבצק מהמלית
ובעזרת יד רטובה להשטיח בעדינות על כל העוגה בשווה
לאפות עוד 1/4 דעה עד 20 דק' להשחמה יפה .


בסיר:
3 כפות גדושות קצפת ריצ'( 1 כוס )
200 גר' שוקולד מריר איכותי
להמיס למרקם חלק

לשפוך על העוגה ולהחליק לקרם ישר .
להקפיא ולחתוך לקוביות/מלבנים /מעוינים וכד'...

נשמר מעולה בהקפאה !!
נראה מצוין.
גודל תבנית?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש תמונה של זה? מישהי יכולה להקפיץ את ההודעה המקורית? אני גם לא מוצאת... @שפעל'ה - קייטרינג
1732140071229.png
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
מה הפירוש? 3 כפות או 1 כוס.
אולי הכוונה שצריך להקציף את השלש כפות לכמות של כוס? אבל היא כתבה בהתחלה שזה בקערה וכף ולא צריך הקצפה?
הכוונה 3 כפות שזה בעצם כמות של כוס- 3 כפות מקופסת ריצ שקונים בחנות אפייה
אני התכוונתי לריצ קפוא - 3 כפות שלוקחים מתוך הקופסא כשהיא קפואה
בכל מקרה מבהירה - הכמות היא 1 כוס ריצ' !! תמחקו את הכפות
לא הקצפה, מכינים גנאש ושופכים על העוגה .
 
נערך לאחרונה ב:

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה