חלבי פינגר פוד חלבי

EfratHL

משתמש פעיל
אשמח למתכונים ורעיונות לארוח חלבי בסגנון פינגר פוד שאפשר להכין כמה ימים קודם (אני עושה ארוע קטן מוצאי שבת ורוצה להכין כבר בחמישי למשל)
תודה!
 
יכולה להכין פשטידות אישיות ולהקפיא טרי, לאח"כ לחמם על הפלטה או בתנור יוצא מצוין, אפשר גם לאפות רק 3/4 אפיה, ואז להקפיא יש כאלה שטוענים שזה יוצא יותר טעים...
יכולה להכין בלינצעס "מוקרמים" - במילוי פירה עם גבינה צהובה, מחזיק מעמד בקירור מחמישי למוצ"שק, מחממים על פלטה או במחבת - טעים בטירוף!!!
אני מכינה לזה רוטב פטריות חלבי - ביחד שלמות!
 

EfratHL

משתמש פעיל
יכולה להכין פשטידות אישיות ולהקפיא טרי, לאח"כ לחמם על הפלטה או בתנור יוצא מצוין, אפשר גם לאפות רק 3/4 אפיה, ואז להקפיא יש כאלה שטוענים שזה יוצא יותר טעים...
יכולה להכין בלינצעס "מוקרמים" - במילוי פירה עם גבינה צהובה, מחזיק מעמד בקירור מחמישי למוצ"שק, מחממים על פלטה או במחבת - טעים בטירוף!!!
אני מכינה לזה רוטב פטריות חלבי - ביחד שלמות!
אשמח למתכון לבלינצ'ס המוקרמים
 

חנה שטרסר

משתמש מקצוען
כמה רעיונות:
חצילים ממולאים בגבינת שמנת:
מכינה פרוסות חציל (לאורך) אפוי בשמן ומלח מקפיאה/שומרת במקרר
במוצש ממלאה בגבינת שמנת/שום שמיר מגלגלת, נועצת קיסם יפה אפשר לקשט בעלי מיקו אפונה/נבטי שעועית
מוסקה חלבית אישית-אם את בענין החצילים תכתבי ואביא מתכון
בלינצ'ס -כדי שישמר טרי, אחרי שאת ממלאה (בתפוא/עלי סלק/גבינות) מצפים את הבלינצ'ס בביצה ופרורי לחם
מרססים שמן ואופים עד להזהבה , נשמר מעולה במקרר 2-3 ימים
פחזניות-אפשר להכין מראש ולהקפיא ללא מילוי במוצש למלא (מילוי מלוח שהכנת מראש)
IMG_5302[1].jpg
IMG_3626.JPG
 

EfratHL

משתמש פעיל
כמה רעיונות:
חצילים ממולאים בגבינת שמנת:
מכינה פרוסות חציל (לאורך) אפוי בשמן ומלח מקפיאה/שומרת במקרר
במוצש ממלאה בגבינת שמנת/שום שמיר מגלגלת, נועצת קיסם יפה אפשר לקשט בעלי מיקו אפונה/נבטי שעועית
מוסקה חלבית אישית-אם את בענין החצילים תכתבי ואביא מתכון
בלינצ'ס -כדי שישמר טרי, אחרי שאת ממלאה (בתפוא/עלי סלק/גבינות) מצפים את הבלינצ'ס בביצה ופרורי לחם
מרססים שמן ואופים עד להזהבה , נשמר מעולה במקרר 2-3 ימים
פחזניות-אפשר להכין מראש ולהקפיא ללא מילוי במוצש למלא (מילוי מלוח שהכנת מראש)צפה בקובץ המצורף 1824321צפה בקובץ המצורף 1824331
וואו! מהמם!
תודה!
 

EfratHL

משתמש פעיל
כמה רעיונות:
חצילים ממולאים בגבינת שמנת:
מכינה פרוסות חציל (לאורך) אפוי בשמן ומלח מקפיאה/שומרת במקרר
במוצש ממלאה בגבינת שמנת/שום שמיר מגלגלת, נועצת קיסם יפה אפשר לקשט בעלי מיקו אפונה/נבטי שעועית
מוסקה חלבית אישית-אם את בענין החצילים תכתבי ואביא מתכון
בלינצ'ס -כדי שישמר טרי, אחרי שאת ממלאה (בתפוא/עלי סלק/גבינות) מצפים את הבלינצ'ס בביצה ופרורי לחם
מרססים שמן ואופים עד להזהבה , נשמר מעולה במקרר 2-3 ימים
פחזניות-אפשר להכין מראש ולהקפיא ללא מילוי במוצש למלא (מילוי מלוח שהכנת מראש)צפה בקובץ המצורף 1824321צפה בקובץ המצורף 1824331
אשמח למתכונים של המועקה האישית והפשטידת ברוקולי שבתמונה
אשמח גם לפירוט של הסלטים בתמונה ומה יש בצינצנות הצבעוניות
תודה!
 
בלינצעס (8-10 יחידות)
2 ביצים
1 כוס קמח
1.5 כוס חלב/חלב סויה (אפשרי גם מים, לטעמי פחות טעים)
3 כפות שמן
לטרוף היטב - אפשר גם במקצף או מיסקר בכמות גדולה...

למילוי - פירה אפשר אינסטנט ואפשר מתפו"א אמיתיים...
אני אוהבת חצי חצי כי פירה מתפו"א - כשהוא מתקרר הוא מתקשה וזה לא טעים...
כשהפירה מוכן ורותח אני מוסיפה ג.צהובה ומערבבת היטב עד שנמס (כמות - לפי הטעם) אני שמה כ - 50 גרם פרורי ג.צהובה על כזו כמות...
בתאבון....
 

חנה שטרסר

משתמש מקצוען
מוסקה חלבית (אפשר לאפות בתבנית גדולה או בתבניות מלבניות קטנות-אישי)
חצילים פרוסים לאורך אפויים עד להזהבה עם שמן ומלח
מילוי-
1/2 קופסה קוטג', כמות זהה גבינה
ביצה, 1/3 כוס קמח, 3 שיני שום כתוש,אגוז מוסקט ומלח
(לפעמים צריך להוסיף קמח -לייצוב)
ממלאים את החצילים מגלגלים שמים בתבנית
רוטב:
2 בצל קצוץ מטוגן
2 עגבניות קצוצות מוסיפים למחבת עם הבצל ומאדים קצת
מוסיפים רסק עגבניות
שום כתוש ,מלח , כף סוכר,פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה קצוצה
שופכים את הרוטב מעל החצילים
ואופים 15-20 דקות

פשטידת ברוקולי (תמי פיליפ)
בצק פריך חלבי:
11/2 כוסות קמח
100 ג' חמאה
מעבדים את הקמח והחמאה לתערובת פרורית ומוסיפים
כפית מלח
1 ביצה
1-2 כפות מים קרים
מרדדים על נייר אפיה מקומח
מרפדים תבניות קיש בבצק-אישי או מרכזי
רויאל:
שמנת מתוקה
3 ביצים
מלח


פלפל גרוס
150 צפתית מפוררת
מערבבים יוצקים על הבצק
ירקות:
חבילה ברוקולי מופשר
אפשר לגוון בירקות ולשים :
פלפלים צבעוניים חתוכים לקוביות מטוגנים קלות במחבת
בצל פרוס מטגן קלות
פטריות כנ"ל
מסדרים יפה את הירקות בתבנית
אופים 180 עד להזהבה
אחרי 10 דקות אפייה להניח נייר אפייה מעל -שומר על הצבע היפה של הירקות

סלטים:
1.עגבניות שרי חתוכות,קוביות צפתית ,נבטי מיקרו אפונה ,
שמן זית ומלח בטפטפת
2.חסה, כרוב לבן ,בצל ירוק, גרגרי רימון שקדים פרוסים קלויים פקאן סיני ורוטב
3. גפרורי סלק טרי,גזר,תפוח, בצל ירוק שקדים קלויים עם קצת לימון ,סוכר ומלח

הצנצנות מכילות:
גבינת שמנת טבעי/גבינת שום שמיר/ממרח פסטו /מטבוחה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה