הכול מתחיל מחבורת מפונקים
שכל יום סרט חדש מפיקים
זה רוצה לחם מטוגן עם סוכר
זה רוצה משהו העיקר לא קר
וככה כל בוקר בתוך השעון הדוהר
צריך לפנות זמן להכין אוכ לכל אחד שממהר
אז יום אחד הפציעה הבשורה המרעישה
פיצחנו את הנוסחה הסודית! אז קבלו בבקשה
יום לפני לחמניות עם מלנתה שומשום אנחנו אופים
ובבוקר פלופ שקית ולתיק מעיפים
אם אתם שואלים אז מה הפעם התחדש
מהשאריות של הבצק הכנו משהו קל אש
זה מתכון פשוט של פיציות
רק שהם יוצאות הרבה יותר טעימות
מרדדים בצק מורחים מעל את הרוטב והגבינץ
מגללים וחותכים ולהכין זה פשוט רץ
הגבינה הצהובה בפנים נשארת במרקם מושלם
הרוטב עוטף את כל הפיציה. ואין אחד שלא טעם
אז שתפו אם אהבתם ואיך יצא לכם
ואולי אם יהיה ביקוש נעלה עוד בשבילכם
נ.ב אחרי שצולמה התמונה זה היה בתנור עוד כמה דקות רק שהתעצלתי לצלם שוב אז קבלו ככה...
שכל יום סרט חדש מפיקים
זה רוצה לחם מטוגן עם סוכר
זה רוצה משהו העיקר לא קר
וככה כל בוקר בתוך השעון הדוהר
צריך לפנות זמן להכין אוכ לכל אחד שממהר
אז יום אחד הפציעה הבשורה המרעישה
פיצחנו את הנוסחה הסודית! אז קבלו בבקשה
יום לפני לחמניות עם מלנתה שומשום אנחנו אופים
ובבוקר פלופ שקית ולתיק מעיפים
אם אתם שואלים אז מה הפעם התחדש
מהשאריות של הבצק הכנו משהו קל אש
זה מתכון פשוט של פיציות
רק שהם יוצאות הרבה יותר טעימות
מרדדים בצק מורחים מעל את הרוטב והגבינץ
מגללים וחותכים ולהכין זה פשוט רץ
הגבינה הצהובה בפנים נשארת במרקם מושלם
הרוטב עוטף את כל הפיציה. ואין אחד שלא טעם
אז שתפו אם אהבתם ואיך יצא לכם
ואולי אם יהיה ביקוש נעלה עוד בשבילכם
נ.ב אחרי שצולמה התמונה זה היה בתנור עוד כמה דקות רק שהתעצלתי לצלם שוב אז קבלו ככה...