הי
חשבתי להכין לארוע מנה ראשונה של מאפה ממולא שאפוי בצורת שקים קשורים עם סרט.
חשוב לי מאד שתהיה לי אפשרות להכין מראש ולהקפיא.
כמה שאלות:
1. מאיזה בצק הכי מומלץ להכין? מבחינת נראות ומבחינת טעם.
2. במה הכי כדאי למלא? (בשרי)
3. איזה רוטב להגיש ליד?
4. באיזה שלב כדאי להקפיא? (לפני אפיה? אפיה חלקית? אפשר אפוי לגמרי?)
האם אפשר לאפות כשהקים קשורים כבר עם סרט?
כל טיפ שתוכלו לתת לי יתקבל בברכה
חשבתי להכין לארוע מנה ראשונה של מאפה ממולא שאפוי בצורת שקים קשורים עם סרט.
חשוב לי מאד שתהיה לי אפשרות להכין מראש ולהקפיא.
כמה שאלות:
1. מאיזה בצק הכי מומלץ להכין? מבחינת נראות ומבחינת טעם.
2. במה הכי כדאי למלא? (בשרי)
3. איזה רוטב להגיש ליד?
4. באיזה שלב כדאי להקפיא? (לפני אפיה? אפיה חלקית? אפשר אפוי לגמרי?)
האם אפשר לאפות כשהקים קשורים כבר עם סרט?
כל טיפ שתוכלו לתת לי יתקבל בברכה