בשרי מנה ראשונה לארוע- שקים ממולאים

סל קל

משתמש רשום
הי
חשבתי להכין לארוע מנה ראשונה של מאפה ממולא שאפוי בצורת שקים קשורים עם סרט.
חשוב לי מאד שתהיה לי אפשרות להכין מראש ולהקפיא.
כמה שאלות:
1. מאיזה בצק הכי מומלץ להכין? מבחינת נראות ומבחינת טעם.
2. במה הכי כדאי למלא? (בשרי)
3. איזה רוטב להגיש ליד?
4. באיזה שלב כדאי להקפיא? (לפני אפיה? אפיה חלקית? אפשר אפוי לגמרי?)
האם אפשר לאפות כשהקים קשורים כבר עם סרט?
כל טיפ שתוכלו לתת לי יתקבל בברכה
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לפני הכל קחי בחשבון שלהקפיא מנות ראשונות כאלו של שק קשור כלפי מעלה תופס לך המון מקפיא, כי את חיבת קופסא ממש גבוהה לשמור על הצורה כמובן, ולא יכנס לך בקופסא הרבה, אם כך את צריכה כמות מאד גדולה של מקום!
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כמובן אם הלכת על זה את צריכה בצק פילו, יכולה למלא בעוף/בשר טחון שאת מטגנת במחבת, כמובן תוסיפי לו בצל מטוגן, אפשר קוביות בטטה אפויות קטנות מאד מעשיר, קצת רוטב צילי מתוק, ותבלינים
רוטב את יכולה רוטב פטריות כמובן בהגשה.
 

אחת שלומדת

משתמש צעיר
תוכלי להכין בלינצ'ס
אפשר להכניס כל מילוי שהיית מכניסה בבלינצס מגוגל, אבל לעשות זאת בתוך שק.
ולקשור בחוט של בצל ירוק.
נראה ממש אותנטי וחמוד.
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשרי לדעתך להקפיא אחרי האפיה? המרקם לא יהרס?
המרקם לא נראה לי בעייתי, אבל אישית היה מלחיץ אותי, אין לי אישית נסיון בהקפאת דברים כאלה שלא ישברו בהלוך חזור ומעבר מתנור לקופסאול ולמקפיא והפשרה וחימום
 

שרה UI/UX

משתמש מקצוען
יוצרי ai
אז אולי בכלל יהיה לכן רעיון אחר בשבילי?
למנה ראשונה עם צלחות יפה ומוצלחת בהקפאה?
מנה ראשונה שאני אוהבת להכין -
שיפודים קטנים עם 3 קוביות סלומון על מחבת פסים/תנור
בצלחות את שמה לכל סועד כוס קוקטייל (יש גם ח.פ.) עם סלט חסה ומנגו, רימון, מה שבא לך
ועל שפת הכוס מקצה לקצה משכיבה את השיפוד.
עוד רעיון לצלחות זה לשים כמה נבטי אלפלפה בצלחת ומעליהם להשכיב את השיפוד ובפינת הצלחת למרוח בצורה אסטטית קצת מטבל/טחינה צבעונית. או לטפטף 3- 4 טיפות של מטבל בשולי הצלחת.

מבחינת הכנה מראש את קונה סלומון טרי, פורסת לקוביות ומתבלת, משחילה על שיפודים ומקפיאה
ביום האירוע את צורבת על המחבת או אופה.
 

I) AM)

משתמש מקצוען
אני אוהבת עלי סיגר. הם מאוד נוחים לעבודה
א"א להכין כמו שק כי אח"כ לא ניתן למלא את זה
את יכולה לאפות מעל מאפינס הפוכים-יוצר צורה של קערית
אפשר להכין אותם יום או יום קודם ולשמור בשקית גדולה אטומה במקום גבוה(הם נשברים די מהר)
אפשר למלא בכבד, ירקות מוקפצים, חזה עוף וכו
 

(:chavi:)

משתמש פעיל
עלי סיגר אפשר לטגן בשמן עמוק בסיר עגול
כשהשמן רותח מניחים את העלה והוא צף מעוצמת החום ואז עם מצקת נירוסטה כביכול דוחפים אותו למטה לכמה שניות עד שנהיה צורת צלחת עם מסגרת
זה מהמם וקל
ונשאר הרבה זמן בקופסא אטומה, לא בהקפאה ולא בקירור
רק צריך להזהר שבשינוע לא ישבר

מבחינת מילוי אפשר מוקפצים עם חזות עוף
אפשר כבדים ובצל
וכל הדברים בסגנון הזה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה