חיפוש אחר מתכון לעוגיות בצק פריך ממולאות בתמרים

  • פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך

TK

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שלום ,
אני מחפשת מתכון לעוגיות בצק פריך ממולאות בתמרים(רולדה שמגלגלים וחותכים למלבנים צרים)
תודה רבה!
 

טוב לדעת

משתמש צעיר
נכתב ע"י TK;2270452:
שלום ,
אני מחפשת מתכון לעוגיות בצק פריך ממולאות בתמרים(רולדה שמגלגלים וחותכים למלבנים צרים)
תודה רבה!

4 כוסות קמח
כוס מים+כוס שמן.
שמחממים עד לרתיחה (במקום מרגרינה)
 
א

אשכולית

אורח
מתכון מעולה של קרין גורן

רולדות תמרים נוסטלגיות/5 גלילים (כ-80 יחידות)

חומרים

לבצק
6 כוסות קמח (850 גרם)
1 אבקת אפיה
200 גרם מרגרינה רכה
1כוס שמן (240 מ''ל)
1 כוס מים(240 מ''ל)

למלית
2 קופסאות ממרח תמרים (אני השתמשתי בקופסה וחצי)
2 כפיות קינמון
1/4 כפית ציפורן
200 גרם אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל170 מעלות.
2. מעבדים במיקסר קמח, אבקת אפיה, מרגרינה ושמן במהירות נמוכה, עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים מים ומעבדים רק עד לקבלת בצק חלק, רך, ולא דביק (אם הבצק דביק מוסיפים קצת קמח, אם הוא יבש ופירורי מוסיפים מים).
3. מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
4. מחלקים את הבצק ל5 חלקים שווים.
5. מרדדים על נייר אפיה מקומח כל חלק למלבן, בעובי חצי ס''מ בערך.
6. מורחים על כל חלק את ממרח התמרים ומפזרים מעל אגוזים קצוצים. מגלגלים לרולדה.
7. מניחים את הגלילות האופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אפשר להקפיא 20 דקות כדי להקל על החיתוך. (אני הקפאתי, החיתוך קל ומדויק יותר באופן משמעותי)
8. חותכים כמעט עד הסוף, לפרוסות ברוחב של 3 ס''מ, משאירים את הפרוסות מחוברות בבסיס.
9. אופים חצי שעה, עד להזהבה. מצננים.חותכים לפי הסימון. מצפים באבקת סוכר.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י טוב לדעת;2270507:
מחלקת רק ל2?

נכתב ע"י שירים במעלו;2270511:
במתכון של בקר יש רק 4 כוסות קמח. תכפילי כמויות...

נכתב ע"י טוב לדעת;2270515:
גם ב4 אני מחלקת ל4- אבל תכלס' זה לא משנה...
העיקר שזה קל וטעים.

אפשר לחלק ל-4. תקבלי 4 פסים קצרים יותר.
מ-2 אני מקבלת 2 פסים ארוכים ארוכים [אורך תבנית תנור].
תרדדי דק.
 

מצפה למשיח

משתמש מקצוען
לא יודעת לגבי הקישור. המתכון שיש לי:
חבילה מרגרינה
כוס מים
כוס שמן
קילו קמח
2 אבקת אפיה.
אפשר במקום המרגרינה לשים 2 כוסות מים רותחים ולהוסיף עוד חצי כוס שמן
למילוי למרוח ממרח תמרים או לגלען תמרים ולרסק בבלנדר עם שמן, קינמון וציפורן טחון
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  40  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה