משתפת את המתכון השווה והקל הזה למי שלא מכירה:
120 גר' שוקולד מריר
חב' חמאת בוטנים מתוקה
חב' ריצ' (לריצ' מרוכז להוסיף חצי כוס מים)
לציפוי- קורקנט בוטנים (זה כבר מרכיב רביעי, אבל לא נורא)
מקציפים את הריץ
בסיר ממיסים את השוקולד
כשנמס, מוסיפים את החמאת בוטנים.
כשמתקרר מעט, מעבירים את תכולת הסיר
לקערת הקצפת ומערבבים היטב.
מקפיאים שעה. לא פחות ולא יותר.
יוצרים כדורים (קצת קשה לכדרר, מידי פעם צריך לשטוף ידיים בשביל להמשיך)
מגלגלים בקורקנט בוטנים (נמכר בחנויות אפייה)
יוצאים כדורים אלגנטים בטעם של פטיפור.
בהצלחה!
120 גר' שוקולד מריר
חב' חמאת בוטנים מתוקה
חב' ריצ' (לריצ' מרוכז להוסיף חצי כוס מים)
לציפוי- קורקנט בוטנים (זה כבר מרכיב רביעי, אבל לא נורא)
מקציפים את הריץ
בסיר ממיסים את השוקולד
כשנמס, מוסיפים את החמאת בוטנים.
כשמתקרר מעט, מעבירים את תכולת הסיר
לקערת הקצפת ומערבבים היטב.
מקפיאים שעה. לא פחות ולא יותר.
יוצרים כדורים (קצת קשה לכדרר, מידי פעם צריך לשטוף ידיים בשביל להמשיך)
מגלגלים בקורקנט בוטנים (נמכר בחנויות אפייה)
יוצאים כדורים אלגנטים בטעם של פטיפור.
בהצלחה!
נערך לאחרונה ב: