תודה רבה על הכתיבה המפורטת ועוד בערב חג!
נראה טוב, הולכת להכין
רק מה זה דאק סוס?
תודה רבה על הכתיבה המפורטת ועוד בערב חג!
בתרגום מילולי- רוטב ברווז.תודה רבה על הכתיבה המפורטת ועוד בערב חג!
נראה טוב, הולכת להכין
רק מה זה דאק סוס?
מישהי העלתה רעיון לספגטי\נודלס עם ירקות
ח"פ@פלמינגו. איזה גודל כוסות בשבלולי וניל?
תודה רבה הולכת להכיןרולדה חלבית אהובה עליי
מצרפת תמונות שלה בכמה ואריאציות
צפה בקובץ המצורף 1796761
צפה בקובץ המצורף 1796994צפה בקובץ המצורף 1796989צפה בקובץ המצורף 1796991
החומרים לרולדה :
8 ביצים
1 כוס סוכר
1.5 כוס קמח
0.5 שקית א''א
4\1 כוס שמן
0.5 בקבוק תמצית וניל
החומרים למילוי :
1 ריצ' קצפת
1 כוס סוכר
3 כפות קפה נמס\קקאו
500 גרם גבינה לבנה
לקישוט : ניתן להוסיף גנאש שוקולד\ ריבת חלב\ קליק\ לפורר שוקולד או פרורי אוראו..
אופן ההכנה :
הכניסי למיקסר את הביצים בשלמותן ולהוסיף בהמשך את הסוכר למשך 10 דקות.
להוריד מהירות למינימום ולהוסיף את הקמח, א''א, שמן, ותמצית וניל ולכבות אח''כ את המיקסר.
חלקי את התערובת לשתי תבניות של תנור , ישרי אותה, ולתנור על 180 מעלות עד להזהבה.
כשהרולדות חמות לגלגל אותם על מנת לגמש אותם עד שיתקרר.
להקציף את הריצ' ולהוסיף את הסוכר, קפה, והגבינה
ולמרוח המילוי תוך כדי גלגול ולקשט בהנאה.
בתאבון!
מדובר על הבקבוק הקטן של התמצית וניל.חצי בקבוק תמצית וניל זה נכון?
במעבר על האשכול ראיתי את המתכון הזה שנראה טעים מאוד!טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר
לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים
מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה
לערבב את כל חומרי המילוי
להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן
פרורים למעלה:
רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה
זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר
אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
סביבות שעה.
וואו יצא מדהים! באמת הכי טעים שטעמתיסביבות שעה.
זה תלוי בטמפרטורה של החדר, ובעוד דברים.
כמו חלות.
את שמה אותם בתנור על מקום הפתיחה.וואו יצא מדהים! באמת הכי טעים שטעמתי
רק שהכנתי חלקגביניות והם נפתחו לי באפיה
אשמח אם מישהי תוכל להסביר לי איך הגביניות שלה לא נפתחות.
גאוני!!! לא חשבתי על זהאת שמה אותם בתנור על מקום הפתיחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: