בשרי 🔥 מתכון לפסטרמה ביתית עסיסית עם ציפוי מפתיע 🔥

english

משתמש סופר מקצוען
אם תמיד חלמתם להכין פסטרמה ביתית בטעמים עזים – הגעתם למקום הנכון!
היום אני משתפת איתכם מתכון נדיר לפסטרמה ועסיסית..

✨ המרכיבים לציפוי המושלם: (כמובן שזה בחירה שלכם איך לתבל ומה לשים.. זרמו עם מה שהכי נראה לכם..)
  • תבלין טוסקנה
  • פפריקה מתוקה
  • תבלין צ'ילי
  • מלח גס
  • כף דבש
  • כף חרדל
  • שמן זית , שיאחד את כל הקסם הזה יחד
🧑‍🍳 שלבי ההכנה:
  1. תבלו את חזה ההודו בנדיבות עם תערובת הצ'ילי, הפפריקה, המלח והתבלינים .
  2. עיסו הכל עם שמן זית עד שהתערובת עוטפת כל פינה.
  3. השרו את הבשר למשך הלילה במקרר כדי לתת לטעמים לחלחל (ואם אין לכם זמן – אפשר לדלג על השלב הזה, אבל מומלץ!).
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש ל220 מעלות וצלו למשך 10 דקות
  5. לאחר מכן כסו את התבנית , הורידו את המעלות ל150 למשך 40 דקות (הזמן תלוי בסוג התנור וגודל הנתח) אפשר לבדוק ע"י נעיצת סכין אם אין התנגדות ונכנס חלק
  6. מוציאים, נותנים לנוח 10-15 דקות לפני שפורסים .
🍴 התוצאה? פסטרמה ביתית שמגירה ניחוחות משגעים, עסיסית וחריפה בדיוק במידה הנכונה. מתאימה לפרוס דק בכריך טרי, כתוספת לסלט או פשוט לנשנש ככה, כמו שהיא.

למה לקנות כשאפשר להכין בבית ולהרשים את כולם? 🤩
אם ניסיתם – שתפו איך יצא לכם!
IMG_0857.JPG
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0851.JPG
    IMG_0851.JPG
    6.4 MB · צפיות: 5
  • IMG_0848.JPG
    IMG_0848.JPG
    4.8 MB · צפיות: 6
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

english

משתמש סופר מקצוען
אם תמיד חלמתם להכין פסטרמה ביתית בטעמים מושלמים – אז הנה זה בא!
היום אני משתפת איתכם מתכון נדיר לפסטרמה ועסיסית..

✨ המרכיבים לציפוי המושלם... כמובן שזה בחירה שלכם איך לתבל ומה לשים.. זרמו עם מה שהכי נראה לכם..)
  • תבלין טוסקנה
  • פפריקה מתוקה
  • תבלין צ'ילי
  • מלח גס
  • כף דבש
  • כף חרדל
  • שמן זית , שיאחד את כל הקסם הזה יחד
🧑‍🍳 שלבי ההכנה:
  1. תבלו את חזה ההודו בנדיבות עם תערובת הצ'ילי, הפפריקה, המלח והתבלינים .
  2. עסו הכל עם שמן זית עד שהתערובת עוטפת כל פינה.
  3. השרו את הבשר למשך הלילה במקרר כדי לתת לטעמים לחלחל (ואם אין לכם זמן – אפשר לדלג על השלב הזה, אבל מומלץ!).
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש ל220 מעלות וצלו למשך 10 דקות
  5. לאחר מכן כסו את התבנית , הורידו את המעלות ל150 למשך 40 דקות (הזמן תלוי בסוג התנור וגודל הנתח) אפשר לבדוק ע"י נעיצת סכין אם אין התנגדות ונכנס חלק
  6. מוציאים, נותנים לנוח 10-15 דקות לפני שפורסים .
🍴 התוצאה? פסטרמה ביתית שמגירה ניחוחות משגעים, עסיסית וחריפה בדיוק במידה הנכונה. מתאימה לפרוס דק בכריך טרי, כתוספת לסלט או פשוט לנשנש ככה, כמו שהיא.

למה לקנות כשאפשר להכין בבית ולהרשים את כולם? 🤩
אם ניסיתם – שתפו איך יצא לכם!
צפה בקובץ המצורף 1798072
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0848.JPG
    IMG_0848.JPG
    4.8 MB · צפיות: 5
  • IMG_0850.JPG
    IMG_0850.JPG
    6.3 MB · צפיות: 6
  • IMG_0857.JPG
    IMG_0857.JPG
    5.2 MB · צפיות: 7

תמר אביטבול

תמר צלמת מאסטרית בניו בורן, צילומי חוץ ומשפחה.
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ואוו אמאלה
את אלופה ברמות! נראה טוב:)
 

english

משתמש סופר מקצוען
@shira bira @ה. בקר יש מצב למחוק את הסמיילי הזה :( מההודעה
יש מצב הוא נוצר מנקודותיים וסוגר פותח אוטומטית ואין לי אפשרות כבר לערוך..
1728938105552.png
 

אכפתית

משתמש מקצוען
מה זה הטוסקנה הזה? כמה הוא מוסיף?
תבלין צ'ילי, זה רוטב צ'ילי? או תבלין צ'ילי גרוס? (אולי יש גם טחון ממש ואני לא יודעת?)
לכמה חזות הרוטב מתאים?
 

english

משתמש סופר מקצוען
מה זה הטוסקנה הזה? כמה הוא מוסיף?
תבלין צ'ילי, זה רוטב צ'ילי? או תבלין צ'ילי גרוס? (אולי יש גם טחון ממש ואני לא יודעת?)
לכמה חזות הרוטב מתאים?
תבלין צילי גרוס אני שמה
הטוסקנה לדעתי ממש מוסיף
אבל שוב, זרמי עם מה שיש(אפשר תבלין גריל, תבלין לשווארמה,אבקת שום )
ברוטב לא רשמתי כמויות שמה לפי העין..
 

אכפתית

משתמש מקצוען
נראה עסיסי מאד, מכניסה להשרייה.
האם יש לך או מישהי אחרת כאן, מתכון פיקנטי ועסיסי לסלמון
משהו בסגנון הנ"ל?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה