אין לי משהו מקורי
משתמש רשום
ממליצה להשתמש ברסק עגבניות חתוכות, ולא המרוכז, הרבה יותר עדין בטעם, והרבה יותר משובח.
מטגנת בצל, שום לפי הטעם, מוסיפה את העגבניות חתוכות ברסק(שימורים), מוסיפה מלח, אורגנו או תבלין פיצה, שום גבישי, (אם לא שמתי שום אמיתי)
מצמצמת כמה דקות, מוסיפה ביצים אחד אחד, קצת מלח ואורגנו מלמעלה,
על אש נמוכה כמה דקות.
אין טעים כזה!!!
מטגנת בצל, שום לפי הטעם, מוסיפה את העגבניות חתוכות ברסק(שימורים), מוסיפה מלח, אורגנו או תבלין פיצה, שום גבישי, (אם לא שמתי שום אמיתי)
מצמצמת כמה דקות, מוסיפה ביצים אחד אחד, קצת מלח ואורגנו מלמעלה,
על אש נמוכה כמה דקות.
אין טעים כזה!!!