כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

קינוחים כוסות קינוח שוקולד קל להכנה!!!!

אשת חיל מי ימצא

משתמש פעיל
רוצה לשתף אתכן בקינוח מטורף וקל להכנה:
בסיר שמים: 400 ג' שוקולד מריר + 100 ג' א.סוכר (אני מורידה לחצי בכמות של האבקת סוכר) + 1כוס שמן + כף יין
מבשלים עד ש/הכל מתאחד מורידים מהאש ממתינים כמה דקות ואז לסיר מוסיפים 8 ביצים וריץ 1 טוחנים ושמים בכוסיות קטנות
לשדרוג אפשר לשים בכוסיות למטה עוגיות מרוסקות עם טיפה סוכר , מעל את המוס ולמעלה כדור של קליק לבן או עדשים לבנות
לשמור בקירור שיתייצב
 

אשת חיל מי ימצא

משתמש פעיל
וואו חבל שלא צילמתי לכן
עשיתי לפני שבועיים לבר מצוה ולחג אבל מקווה לעשות שוב ולהעלות כאן
ממליצה
 

מקסי מיקס

משתמש רשום
רוצה לשתף אתכן בקינוח מטורף וקל להכנה:
בסיר שמים: 400 ג' שוקולד מריר + 100 ג' א.סוכר (אני מורידה לחצי בכמות של האבקת סוכר) + 1כוס שמן + כף יין
מבשלים עד ש/הכל מתאחד מורידים מהאש ממתינים כמה דקות ואז לסיר מוסיפים 8 ביצים וריץ 1 טוחנים ושמים בכוסיות קטנות
לשדרוג אפשר לשים בכוסיות למטה עוגיות מרוסקות עם טיפה סוכר , מעל את המוס ולמעלה כדור של קליק לבן או עדשים לבנות
לשמור בקירור שיתייצב
קודם כל תודה! אשמור לי את המתכון, רק לוודא את הביצים והריץ לא מקציפים?
 

אשת חיל מי ימצא

משתמש פעיל
קודם כל תודה! אשמור לי את המתכון, רק לוודא את הביצים והריץ לא מקציפים?
אחרי שהמוס קצת מתקרר את מכניסה את הביצים והריץ ומקציפה עם בלנדר מקל
אפשרות נוספת זה שמקציפים קודם עם הביצים שמים חצי מהכמות ואז מוסיפה את הריץ - מקציפה ושמה מעל ככה יוצא שני גוונים
אבל אני חושבת שלשבת שבת לא צריך להשתגע ומספיק גוון אחד
ממליצה כן לעשות את הגוון הבהיר עם הריץ
 

נאמנת

משתמש מקצוען
כמה גרוע יהיה להוסיף את הביצים בסוף הבישול ואחרכ רק את הריצ?
ביצים חיות זה לא מי יודע מה..
נראהלך אפשר?
 

אשת חיל מי ימצא

משתמש פעיל
כמה גרוע יהיה להוסיף את הביצים בסוף הבישול ואחרכ רק את הריצ?
ביצים חיות זה לא מי יודע מה..
נראהלך אפשר?
אם תוסיפי את הביצים בסוף הבישול יצא לך סוג של חביתות
הביצים מתקשות ויוצא לשוקולד טעים מריר ולא נחמד בכלל- לא מומלץ!!!!
 
עדיף ומומלץ להכין מראש
אבל אם את מכינה לתקופה מראש אז את הציפוי שאת שמה למעלה - הכדורי שוקולד או כל דבר אחר אז כדאי לשים כמה שיותר קרוב
תודה
רואה שכתבת למישהי ולא ממש הבנתי
אשמח להסבר כי רוצה להכין עכשיו

תודה!

אחרי שהמוס קצת מתקרר את מכניסה את הביצים והריץ ומקציפה עם בלנדר מקל
אפשרות נוספת זה שמקציפים קודם עם הביצים שמים חצי מהכמות ואז מוסיפה את הריץ - מקציפה ושמה מעל ככה יוצא שני גוונים
אבל אני חושבת שלשבת שבת לא צריך להשתגע ומספיק גוון אחד
ממליצה כן לעשות את הגוון הבהיר עם הריץ
 

אשת חיל מי ימצא

משתמש פעיל
תודה
רואה שכתבת למישהי ולא ממש הבנתי
אשמח להסבר כי רוצה להכין עכשיו

תודה!

אחרי שהמוס קצת מתקרר את מכניסה את הביצים והריץ ומקציפה עם בלנדר מקל
אפשרות נוספת זה שמקציפים קודם עם הביצים שמים חצי מהכמות ואז מוסיפה את הריץ - מקציפה ושמה מעל ככה יוצא שני גוונים
אבל אני חושבת שלשבת שבת לא צריך להשתגע ומספיק גוון אחד
ממליצה כן לעשות את הגוון הבהיר עם הריץ
יש שתי אפשרויות למוס-
1. גוון אחד- אחרי שהמוס מתקרר את מוסיפה את הביצים והריץ מקציפה ושמה בכוסיות
2. שני גוונים- אחרי שמתקרר את מכניסה את הביצים-מקציפה שמה חצי מהכמות בכוסיות ואז בחצי מהכמות שנשארה את מוסיפה ריץ ומקציפה ושמה מעל הכמות הכהה
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה