דגים דג סלמון - מתכון טעים ומהיר! (תבלין לסלמון)

Esti designs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אחרי הרבה נסיונות בלמצוא את המתכון המושלם לסלמון, טעמתי את הדג הזה באחת השבתות שהתארחנו ומאז אימצתי את המתכון!
אז מה צריך?
שמן זית
מלח
כף גדושה תבלין לסלמון (אפשר למצוא בחנויות פיצוחים ותבלינים)
קצת מיץ לימון- אפשר לשים, אני וויתרתי.

לערבב את החומרים. לצפות היטב את הסלמון עם מברשת
להכניס לתנור על 200 ל15 - 20 דק'.
(התמונה זה לפני האפיה)

בתיאבון!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_8226.JPG
    IMG_8226.JPG
    1.6 MB · צפיות: 7

לא מאוחר

משתמש מקצוען
אחרי הרבה נסיונות בלמצוא את המתכון המושלם לסלמון, טעמתי את הדג הזה באחת השבתות שהתארחנו ומאז אימצתי את המתכון!
אז מה צריך?
שמן זית
מלח
כף גדושה תבלין לסלמון (אפשר למצוא בחנויות פיצוחים ותבלינים)
קצת מיץ לימון- אפשר לשים, אני וויתרתי.

לערבב את החומרים. לצפות היטב את הסלמון עם מברשת
להכניס לתנור על 200 ל15 - 20 דק'.
(התמונה זה לפני האפיה)

בתיאבון!
הכמות היא לשתי מנות?
 
  • תודה
Reactions: 050

עוף דורס

משתמש פעיל
וסתם כך יש בפוקס הום יש גם אבל אני לא יודע באיזה הכשר אני יודע שכאשר אבל
 

לא מאוחר

משתמש מקצוען
ואגב, הכי מסובך לי לדעת כמה זמן לאפות את הסלמון, שלא ייצא יבש וגם לא חצי אפוי
 

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
אני עושה ממש דומה עם תבלין גריל דג ויוצא מעולה
בסיר נמוך ורחב מטגנים בצל להזהבה
מוסיפים תבלינים בסוף הטיגון:
מלח
פלפל שחור
פפריקה
תבלין גריל דג בנדיבות
מערבבים היטב
מטגנים יחד תוך כדי ערבוב כ-2 דקות.

מכניסים את פרוסות הסלמון - הופכים כל פרוסה בתוך הרוטב לציפוי מכל הצדדים
(ומפרידים בין הפרוסות בעזרת רצועות גמבה למניעת הידבקות אחד לשני)
מוסיפים מעט מים עד לגובה הפרוסות
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות
 

המליונרית

משתמש מקצוען
אני אופה 18 דקות ומשאירה בתוך התנור
יותר מזה זה כבר יבש. (קראתי בטור של אביגיל מייזליק)
 

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
20 דק על 200
מורחת שמן זית
בוזקת טוסקנה
מדהים
 

לומדת 10

משתמש פעיל
זה מאד משנה זמן הבישול אם חתיכה גדולה של דג - דג שלם או פרוסות קטנות.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה