אחרי הרבה נסיונות בלמצוא את המתכון המושלם לסלמון, טעמתי את הדג הזה באחת השבתות שהתארחנו ומאז אימצתי את המתכון!
אז מה צריך?
שמן זית
מלח
כף גדושה תבלין לסלמון (אפשר למצוא בחנויות פיצוחים ותבלינים)
קצת מיץ לימון- אפשר לשים, אני וויתרתי.
לערבב את החומרים. לצפות היטב את הסלמון עם מברשת
להכניס לתנור על 200 ל15 - 20 דק'.
(התמונה זה לפני האפיה)
בתיאבון!
אז מה צריך?
שמן זית
מלח
כף גדושה תבלין לסלמון (אפשר למצוא בחנויות פיצוחים ותבלינים)
קצת מיץ לימון- אפשר לשים, אני וויתרתי.
לערבב את החומרים. לצפות היטב את הסלמון עם מברשת
להכניס לתנור על 200 ל15 - 20 דק'.
(התמונה זה לפני האפיה)
בתיאבון!