ניסיתי כמה-לדעתי זה המנצח:
חומרים:
בצל
שמן לטיגון
תפו"א
פפריקה
שום
מלח
שמן
מים
הכנה:
פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים מס' דק' בשמן עד שמתחיל להשקיף
מקלפים תפו"א וחותכים לקוביות,
מערבבים את התבלינים והשמן וקוביות תפו"א
מסדרים בתבנית בצל, מעל תפו"א שמים מים עד לכיסוי התבנית, אופים על 200 מע' עד שמשחים.
חומרים:
בצל
שמן לטיגון
תפו"א
פפריקה
שום
מלח
שמן
מים
הכנה:
פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים מס' דק' בשמן עד שמתחיל להשקיף
מקלפים תפו"א וחותכים לקוביות,
מערבבים את התבלינים והשמן וקוביות תפו"א
מסדרים בתבנית בצל, מעל תפו"א שמים מים עד לכיסוי התבנית, אופים על 200 מע' עד שמשחים.