בשרי איזה חלק בבשר נקרא גולש?

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
בשר עם הרבה שומן?
גולש זה צורה של חיתוך וצורה של תבשיל וזה לא חלק בבשר
כשרוצים לבשל גולש מבשלים בשר (בד"כ נתחים פחות משובחים) חתוך לקוביות, הרבה מאוד זמן על האש
בדרך כלל הוא עם ירקות או תפו"א זה מין תבשיל קדירה כזה
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
אם כבר מדברים על חלק
אז אספר לכם שגיליתי סוד חדש בבשר ושמו- מספר 3
זה חזה בקר - והוא פצצה
האמריקאים משתמשים בו. הישראלים תקועים ב-5 ו-8
הסוד שלו- שעתיים בישול , חיתוך כשזה קר ועוד חצי שעה עד שעה ברוטב הרצוי.
זה כמה רמות מעל...
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אם כבר מדברים על חלק
אז אספר לכם שגיליתי סוד חדש בבשר ושמו- מספר 3
זה חזה בקר - והוא פצצה
האמריקאים משתמשים בו. הישראלים תקועים ב-5 ו-8
הסוד שלו- שעתיים בישול , חיתוך כשזה קר ועוד חצי שעה עד שעה ברוטב הרצוי.
זה כמה רמות מעל...
מכירה את הנתח הזה
הוא יחסית ממש יבש
אמריקאים משתמשים בו בד"כ כבלוני או בשר פרוס לנתחים דקיקים ממש (הוא יחסית קשה ולא מתרכך בקלות)
או כפרוסות כתוספת לסנדוויץ וכדומה
לא בתור צלי עשיר עם רוטב.
 
נערך לאחרונה ב:

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
יש במכירה בשר שנקרא גולש
וזה מה שאני מנסה לברר
גולש זה צורה של חיתוך וצורה של תבשיל וזה לא חלק בבשר
כשרוצים לבשל גולש מבשלים בשר (בד"כ נתחים פחות משובחים) חתוך לקוביות, הרבה מאוד זמן על האש
בדרך כלל הוא עם ירקות או תפו"א זה מין תבשיל קדירה כזה
עד כמה שאני יודע אין לפרה חלק בשם הזה
לצורת הבישול ששמה גולאש יש נתחים מתאימים ויש שלא
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
יש במכירה בשר שנקרא גולש
וזה מה שאני מנסה לברר
ככל הנראה הכוונה לבשר שחתוך לקוביות גדולות (כמו בשר לטשולנט)
מן הסתם נתח 10 ומעלה
שימי לב שאשכנזים לא אוכלים את החלקים האחוריים ממס' 11 ואילך
 

ייצ'ק

משתמש מקצוען
גולש יכול להיות מהרבה מספרים בבשר
בדרך כלל עושים אותו ממס' 10 והוא טעים..
גולש ברוב המקרים זה ריבועים, זאת אומרת שלמשל לוקחים בשר מס' 10 וחותכים אותו לריבועים,
ויש אנשים שמעדיפים לקנות אותו כך (גולש) כי לא צריך לחתוך אותו כי הוא מגיע בקוביות..
 

אמא לשניים:)

משתמש פעיל
היי מקפיצה,
אשמח לחכמת ההמונים...

קיבלתי בקרטון בשר (לכבוד החג...) חתיכה בשם "גולש עגל"
היא לא חתוכה לקוביות אלא מגיעה כגוש
לאיזה בישול מתאים?
עדיף לשמור לחמין? או שניתן להכין אותו כמו שהוא? אם כך איך יוצא?
תודה
וחג שמח
 

חנש

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
היי מקפיצה,
אשמח לחכמת ההמונים...

קיבלתי בקרטון בשר (לכבוד החג...) חתיכה בשם "גולש עגל"
היא לא חתוכה לקוביות אלא מגיעה כגוש
לאיזה בישול מתאים?
עדיף לשמור לחמין? או שניתן להכין אותו כמו שהוא? אם כך איך יוצא?
תודה
וחג שמח
גולש צריך הרבה שעות בישול,
יש דרך לא מוכרת להכין ויוצא רך וטעים.
במקום לצרוב את הבשר ואז להוסיף נוזלים,
לשפוך ישר מים רותחים מעל ולהמשיך להרתיח,
ואז להנמיך להרבה שעות.
אפשר להוסיף הרבה בצל, תבלינים טעימים, דבש,
יין, ירקות חתוכים.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה