לא, אין הכוונה למנה הנקראת "דלי רול" המוכרת בארה"ב, וכבר נעצה עצמה גם כאן בארץ.
דומה,
אבל שונה.
והכיף-
אפשר להכין במיניקיטשן.
וגם בתנור,
מה שתבחרו
מה צריך?
[למיני או לתנור, אין הבדל...]
תבנית עגולה שמתאימה למיקיטשן,
בצק עלים
חבילה פסטרמה הודו, אפשר בטעמים. אני השתמשתי בשילוב של 2 טעמים- בטעם ברבקיו ובטעם חרדל ודבש.
זה
רטבים לבחירה:
צ'ילי מתוק
ברבקיו
קטשופ
חרדל
ביצה למריחה ושומשום
הכנה:
מפשירים את בצק העלים.
פותחים ומסמנים את גודל התבנית על הבצק הפתוח. חותכים עיגול ומניחים על ניר אפיה בתוך התבנית.
מורחים רוטב בשכבה לא עבה לפי הטעם האישי. אני מרחתי מעל הבצק התחתון תערובת של רוטב ברבקיו ורוטב צ'ילי מתוק.
מעל לרוטב מסדרים 2 שכבות של פסטרמה. אני סדרתי שכבה אחת מכל טעם.
מעל לפסטרמה מורחים עוד רוטב. כאן מרחתי קטשופ.
מסמנים עוד עיגול בגודל התבנית ומניחים מעל לפסטרמה. ביצה טרופה, שומשום ו-
למיניקיטשן, החום הגבוה ביותר, אופים עד שהשכבה העליונה של הבצק משחימה יפה, כמו בתמונה
לתנור- לא מכוסה, 180 מעלות להשחמה נאה.
אפשר לשדרג בקישוט החלק העליון כמו שאני עשיתי, אבל לטעם זה לא באמת משנה.
מגישים משולש לכל סועד.
אפשר לצד כלי קטן עם רוטב פטריות.
המשך חג נפלא!
דומה,
אבל שונה.
והכיף-
אפשר להכין במיניקיטשן.
וגם בתנור,
מה שתבחרו
מה צריך?
[למיני או לתנור, אין הבדל...]
תבנית עגולה שמתאימה למיקיטשן,
בצק עלים
חבילה פסטרמה הודו, אפשר בטעמים. אני השתמשתי בשילוב של 2 טעמים- בטעם ברבקיו ובטעם חרדל ודבש.
זה
רטבים לבחירה:
צ'ילי מתוק
ברבקיו
קטשופ
חרדל
ביצה למריחה ושומשום
הכנה:
מפשירים את בצק העלים.
פותחים ומסמנים את גודל התבנית על הבצק הפתוח. חותכים עיגול ומניחים על ניר אפיה בתוך התבנית.
מורחים רוטב בשכבה לא עבה לפי הטעם האישי. אני מרחתי מעל הבצק התחתון תערובת של רוטב ברבקיו ורוטב צ'ילי מתוק.
מעל לרוטב מסדרים 2 שכבות של פסטרמה. אני סדרתי שכבה אחת מכל טעם.
מעל לפסטרמה מורחים עוד רוטב. כאן מרחתי קטשופ.
מסמנים עוד עיגול בגודל התבנית ומניחים מעל לפסטרמה. ביצה טרופה, שומשום ו-
למיניקיטשן, החום הגבוה ביותר, אופים עד שהשכבה העליונה של הבצק משחימה יפה, כמו בתמונה
לתנור- לא מכוסה, 180 מעלות להשחמה נאה.
אפשר לשדרג בקישוט החלק העליון כמו שאני עשיתי, אבל לטעם זה לא באמת משנה.
מגישים משולש לכל סועד.
אפשר לצד כלי קטן עם רוטב פטריות.
המשך חג נפלא!