בשרי פאי פסטרמה---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא, אין הכוונה למנה הנקראת "דלי רול" המוכרת בארה"ב, וכבר נעצה עצמה גם כאן בארץ.

דומה,
אבל שונה.

והכיף-
אפשר להכין במיניקיטשן.
וגם בתנור,
מה שתבחרו

IMG_9630_800x533.jpg


מה צריך?
[למיני או לתנור, אין הבדל...]

תבנית עגולה שמתאימה למיקיטשן,
בצק עלים
חבילה פסטרמה הודו, אפשר בטעמים. אני השתמשתי בשילוב של 2 טעמים- בטעם ברבקיו ובטעם חרדל ודבש.
זה
1729548164764.png


רטבים לבחירה:
צ'ילי מתוק
ברבקיו
קטשופ
חרדל

ביצה למריחה ושומשום

הכנה:
מפשירים את בצק העלים.

פותחים ומסמנים את גודל התבנית על הבצק הפתוח. חותכים עיגול ומניחים על ניר אפיה בתוך התבנית.

מורחים רוטב בשכבה לא עבה לפי הטעם האישי. אני מרחתי מעל הבצק התחתון תערובת של רוטב ברבקיו ורוטב צ'ילי מתוק.

מעל לרוטב מסדרים 2 שכבות של פסטרמה. אני סדרתי שכבה אחת מכל טעם.

מעל לפסטרמה מורחים עוד רוטב. כאן מרחתי קטשופ.

מסמנים עוד עיגול בגודל התבנית ומניחים מעל לפסטרמה. ביצה טרופה, שומשום ו-
למיניקיטשן, החום הגבוה ביותר, אופים עד שהשכבה העליונה של הבצק משחימה יפה, כמו בתמונה
לתנור- לא מכוסה, 180 מעלות להשחמה נאה.


אפשר לשדרג בקישוט החלק העליון כמו שאני עשיתי, אבל לטעם זה לא באמת משנה.

מגישים משולש לכל סועד.
אפשר לצד כלי קטן עם רוטב פטריות.
IMG_9633_800x533.jpg


IMG_9631_800x533.jpg


המשך חג נפלא!
 

mentos

משתמש פעיל
וואו
ממש אהבתי את הרעיון
עוד משהו שאפשר להוסיף לרשימה של דברים שמכינים במיני
אפשר להתקדם איתו לעוד כיוונים כמו למלאות בירקות מאודים, במילוי פירה, בשר טחון
או לכיוון החלבי מילוי פיצה, גבינות וכו...
מתכוונת לנסות בהקדם
 

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נראה ממש טוב, פעם ראשונה שאני שומעת על פאי פסטרמה..
 

אני אני

משתמש פעיל
אני מכינה פיצה פסטרמה, אותו רעיון, אך מגלגלת לרולדות וחותכת לפיציות, חטיף נחטף בכל אירוע! תודה על הרעיון, אנסה אותו מחר בעז"ה. ובהזדמנות זו תודה לך העני על כל המתכונים, החוברות וההדרכות, את מדהימה ומיוחדת!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואו!
אפשר הסבר על העיטור מלמעלה?

השכבה ששמים מלמטה מרפדת גם את הצדדים, נכון?
לא. זה נוצר מהתפיחה של הבצק באפיה
איזה רעיון!
אפשר להכין ממלוואח, הוא כבר עגול.
נכון, אבל:
א. קטן מהגודל הרצוי
ב. הוא שונה מבצק עלים ויותר מתפורר ומתפרק

אבל, אפשרץ
שדרוג יפה ומקורי לבורקס פסטרמה,
@ה. בקר , האם כדאי לחתוך קר ואח"כ לחמם שוב? או שנחתך יפה גם בחם?
וגם אני אשמח להסבר על העיטור.
עוד לא הגשתי. אפרוס חם כנראה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה