אין לי מתכון מדוייק.סליחה על הבקשה, זה ישן אבל נישמע טובב
אפשר בבקשה מתכון?
בתוך שקית הקפאה לשים:
מרגרינה בטמפ' החדר
שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה דק
מיץ לימון
מלח
לערבב היטב מבחוץ עם הידיים.
לשטח חזות עוף כך שיהיו מוכנים למילוי.
ליצור בקצה השקית חור ברוחב של אצבע בערך,
לזלף פס מהמרגרינה המתובלת לאורך החזה ולגלגל שהמרגרינה תהיה כמילוי.
לטבול את גלילת החזה בביצה טרופה ואח"כ בפירורי לחם ולטגן בשמן רותח מכל הכיוונים.