עוד מוס תואם את מוס המרשמלו-ומתאים מאד להכין בשכבות-המתיקות של השוקולד מתאימה למוס הורוד שאינו מתוק מאד..
מתאים בכוסיות קטנות ולקשט בשערות חלבה
יצא מושלם -אין לי תמונה ...
מהאתר ''רגע מתוק'' של עלית
במקור חלבי-המרתי לפרווה ועדיין יצא מושלם.
מתאים בכוסיות קטנות ולקשט בשערות חלבה
יצא מושלם -אין לי תמונה ...
מהאתר ''רגע מתוק'' של עלית
במקור חלבי-המרתי לפרווה ועדיין יצא מושלם.
מצרכים:
- 500 מ"ל (2 מכלים) קצפת צמחית קרה מאד
- 200 גרם שוקולד פרה מריר
- 2 כפות טחינה גולמית
לקישוט:
- שערות חלבה
- 100 גרם פקאן סיני
אופן ההכנה:
- שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה שמתאימה למיקרוגל עם מחצית מכמות הריצ'. מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה.
- מערבבים היטב את התערובת, מכסים ומקררים במקרר כשעתיים עד שהתערובת קרה לגמרי.
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומתחילים להקציף במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את מיכל הריצ' הנוסף ולאחר מכן מוסיפים את הטחינה.
- מגבירים את המהירות ומקציפים אך ורק עד לקבלת מוס רך.
- מוזגים או מזלפים לכוסות ומקשטים בשברי פקאן ושערות חלבה.