קינוחים חגיגת מוסים---ועוד קצת----

שרה arch

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
@ה. בקר
אני רוצה להכין את המוס שוקולד דובדבן, אך אין לי זמן ללכת לחנות למוצרי אפיה לקנות קרם וניל
יש למה להחליף את זה?
יש לי בבית שוקולד מריר לבן, זה יכול להחליף?
ממש תודה
 

כריות נוגט

משתמש צעיר
צילום מקצועי
@ה. בקר
!!תודה ענקית
,על ההסבר המפורט
!והמתכונים המדהימים שלך
הכנתי את המוס שוקולד נוגט לשבת שמחה
ויצא טעיםם
IMG_0641[1].JPG
 

ch1477

משתמש פעיל
@ה. בקר
אני רוצה להכין מוס פיסטוק, וקניתי טפטפות..
יש לך רעיון מה אפשר למלא בהן?

תודה!!
 

בלדה

משתמש פעיל
אני מקפיאה גם לחודש [ויותר...] בכוסיות עם מכסה ובנוסף שמה בקופסא עם מכסה ומכסה בניילון נצמד

@ה. בקר וכל המומחיות,

שאלה לגבי הקפאת קינוחי כוסות,
קינוח שמכיל גם רכיב קראנצ'י או קישוט כמו - פירורי קראמבל, עוגיות, גליליות וכו' אפשדר ג"כ להקפיא?
לא יוצא רטוב אחרי ההפשרה?

תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר וכל המומחיות,

שאלה לגבי הקפאת קינוחי כוסות,
קינוח שמכיל גם רכיב קראנצ'י או קישוט כמו - פירורי קראמבל, עוגיות, גליליות וכו' אפשדר ג"כ להקפיא?
לא יוצא רטוב אחרי ההפשרה?

תודה רבה
רכיב קראנצ'י בעקרון זה בסדר אבל גליליות לא כדאי להקפיא. הן יוצאות רכות אחרי הקפא
 

תמרוז

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ממיסים שוקולד ושמן ומוסיפים ל 3/4. מוסיפים ליקר שוקולד ו 1/4 כוס חמאת בוטנים.
מוסיפים מעט מים כדי שלא יהיה נוקשה מדי וניתן יהיה לשטח את המוס בדפיקות עדינות על השיש
ממלאים את הכוסות עד לגובה 3/4 מגובה הכוס.

לרבע הריצ' הנותר מוסיפים קרם וניל ו-1 כוס חמאת בוטנים.
@ה. בקר זה בטוח שהרבע מקבל כוס שלימה? כי זה נשמע מאד כבד. כמו חמאת בוטנים ומעט קצפת.
תודה רבה!
 

אספמיה

משתמש מקצוען
@ה. בקר
אני רוצה להכין את המוס שוקולד דובדבן, אך אין לי זמן ללכת לחנות למוצרי אפיה לקנות קרם וניל
יש למה להחליף את זה?
יש לי בבית שוקולד מריר לבן, זה יכול להחליף?
ממש תודה
הכנת בסוף? מתעניינת לדעת האם יוצא מוצלח בשילוב הטעמים.
שווה את השקעת החומרים?
( הני ברור שזה מוצלח השאלה אם יש יותר... את המוס שוקולד נוגט כבר עושה קבוע בעצימת עניים כולם משתגעים עליו.)
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@ה. בקר
אשמח לעזרה,
אני מכינה עכשיו את הטארטלטים עם הפיצוחים שהבאת פה,
המסתי ריץ עם סוכר חום והכנסתי את הפיצוחים,
הכנתי עם ריץ מגמח אפיה והוספתי לזה גם מים (קצת פחות מחצי כוס)
יצא לי מאוד נוזלי ולא נראה שיסמיך מתי שהוא,
זה אמור להיות כך? או שלא הייתי אמורה להוסיף גם את המים?
ממש אשמח לעזרה מה לעשות עכשיו,
בנתייים זה מחכה פה בסיר,
תודה רבה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
אשמח לעזרה,
אני מכינה עכשיו את הטארטלטים עם הפיצוחים שהבאת פה,
המסתי ריץ עם סוכר חום והכנסתי את הפיצוחים,
הכנתי עם ריץ מגמח אפיה והוספתי לזה גם מים (קצת פחות מחצי כוס)
יצא לי מאוד נוזלי ולא נראה שיסמיך מתי שהוא,
זה אמור להיות כך? או שלא הייתי אמורה להוסיף גם את המים?
ממש אשמח לעזרה מה לעשות עכשיו,
בנתייים זה מחכה פה בסיר,
תודה רבה!
לא מוסיפים מים. את יכולה להוסיף עוד ריצ' בלי מים. זה יחסית נוזלי ועוטף את הפיצוחים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה