דחוף מתכון למנה אחרונה פרווה ...

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני ממליצה לך על המוס מילקי הזה של נטלי לוין-
עבודה של כמה דקות.
אני באופן אישי המרתי את השמנת בקצפת צמחית וכך הפכתי את הקינוח לפרווה, ובין השכבות הוספתי פירורי עוגיות לוטוס בשביל ה"ביס הקרנצ'י"
כל כך מהיר וכל כף קל,
ויוצא טעים ומרשים בטירוף. יצירה.
מצורף קישור
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני ממליצה לך על המוס מילקי הזה של נטלי לוין-
עבודה של כמה דקות.
אני באופן אישי המרתי את השמנת בקצפת צמחית וכך הפכתי את הקינוח לפרווה, ובין השכבות הוספתי פירורי עוגיות לוטוס בשביל ה"ביס הקרנצ'י"
כל כך מהיר וכל כף קל,
ויוצא טעים ומרשים בטירוף. יצירה.
מצורף קישור
אה... וגם הכפלתי כמויות כמובן
 

נועושש

משתמש פעיל
אנחנו מכינים כל שבת חטיף פצפוצי אורז עם דבש וחמאת בוטנים ולמעלה שוקולד
כמה פשוט ככה טעים!
ניסיתי להכין גם דברים אחרים ויותר "רציניים" בשביל לגוון, ותמיד בסוף חזרנו לזה.
אחרי שזה קפוא חותכים יפה לקוביות.
 

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
הכנתי לחגים-
יצא מדהים!!
קרדיט- "למטבח של עדן" בהידברות.

אגב, הכנתי משם הרבה מתכונים, כולם טעימים ברמות.

1666718266808.png
 

פלורה

משתמש מקצוען
משהו שמאוד אוהבים אצלי: (מאוד קל לעשיה)

מוס אפוי (תבנית מרובעת רגילה)

7 חלבונים
3/4 כוס סוכר
200 גרם שוקולד
1 מרגרינה
7 חלמונים
100 גרם אגוזים טחונים גס

- להקציף את החלבונים והסוכר,
- להמיס את השוקולד ואת המרגרינה בסיר, לאחר שמתקרר להוסיף את החלמונים.
- להכניס את השוקולד המומס לתוך הקצף בתנועות עטיפה.
- להכניס את האגוזים הטחונים.
לאפות חצי שעה בחום בינוני (180)

קצפת ריץ'
3 כפות פודינג וניל
- להקציף יחד ולשפוך על המוס האפוי ולהקפיא.

100 גרם שוקולד
50 גרם מרגרינה
5 כפות מים
- להמיס בכוס ועם כפית לזגג מלמעלה.
IMG_4301.JPG
 

כהן אושרת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

רות82

משתמש חדש
מחית אפרסקים טעימה בטרוף ב5 דקות (בערך 12 מנות)
חומרים:
חבילת אבקת ג'לי כתום
2 קופסאות שימורי חצאי אפרסקים

הוראות הכנה - 2 אפשרויות
1) מרסקים את האפרסקים בבלנדר ידני (ללא המיץ)
מכינים את הג'לי לפי הוראות ההכנה שעל הקופסא (בד"כ 1ו 3/4 כוסות מים חמים)
ושופכים את הג'לי על האפרסקים, מאחסנים במקרר ולפני ההגשה מוזגים לכוסיות
2) מניחים את חצאי האפרסקים בתבנית אינגליש קייק כך שהחור כלפי מטה, מכינים את הג'לי ושופכים מעל,
מאחסנים במקרר ולפני ההגשה מומלץ לחתוך למנות (בכל מנה חצי אפרסק אם הג'לי שסביבו)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה