אם תמיד חלמתם להכין פסטרמה ביתית בטעמים עזים – הגעתם למקום הנכון!
היום אני משתפת איתכם מתכון נדיר לפסטרמה ועסיסית..
המרכיבים לציפוי המושלם: (כמובן שזה בחירה שלכם איך לתבל ומה לשים.. זרמו עם מה שהכי נראה לכם..)
למה לקנות כשאפשר להכין בבית ולהרשים את כולם?
אם ניסיתם – שתפו איך יצא לכם!
היום אני משתפת איתכם מתכון נדיר לפסטרמה ועסיסית..
המרכיבים לציפוי המושלם: (כמובן שזה בחירה שלכם איך לתבל ומה לשים.. זרמו עם מה שהכי נראה לכם..)
- תבלין טוסקנה
- פפריקה מתוקה
- תבלין צ'ילי
- מלח גס
- כף דבש
- כף חרדל
- שמן זית , שיאחד את כל הקסם הזה יחד
- תבלו את חזה ההודו בנדיבות עם תערובת הצ'ילי, הפפריקה, המלח והתבלינים .
- עיסו הכל עם שמן זית עד שהתערובת עוטפת כל פינה.
- השרו את הבשר למשך הלילה במקרר כדי לתת לטעמים לחלחל (ואם אין לכם זמן – אפשר לדלג על השלב הזה, אבל מומלץ!).
- הכניסו לתנור שחומם מראש ל220 מעלות וצלו למשך 10 דקות
- לאחר מכן כסו את התבנית , הורידו את המעלות ל150 למשך 40 דקות (הזמן תלוי בסוג התנור וגודל הנתח) אפשר לבדוק ע"י נעיצת סכין אם אין התנגדות ונכנס חלק
- מוציאים, נותנים לנוח 10-15 דקות לפני שפורסים .
למה לקנות כשאפשר להכין בבית ולהרשים את כולם?
אם ניסיתם – שתפו איך יצא לכם!
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ע"י מנהל: