קינוחים טארטלט קרם קרמל ושוקולד-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תכשיטים של ממש.
IMG_9528_682x1024.jpg


אני אוהבת להכין את הטארטלטים לבד. הרבה יותר טעים.
אבל היום הייתי בעומס ובלחץ של זמן, אז השתמשתי במוכנים. אלו שבאים 15 במגש. שוליים ישרות.

מה עוד צריך?
200 קרם קרם טופי ריבת חלב פרווה- מחנויות מתמחות
250 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל ריצ'

לקישוט, כמובן לא חובה,
15 אגוזי לוז מולבנים
1/2 כוס סוכר+1 כף שמן

קצפיות מיני מאובקים באבקת איבוק בגוון זהב
אבקת איבוק זהב
וכל קישוט אחר שתרצו ונראה לכם מתאים...

מעבירים את קרם הטופי ריבת חלב לשקית זילוף. ומזלפים לכל טארטלט בצורה סיבובית מהשוליים פנימה בשכבה אחידה ככל האפשר. זה בסדר אם זה לא ממש אחיד, הגנאש יחפה על חוסר היושר :)
אם הקרם סמיך מדי ניתן לחממו מעט במיקרוגל.

מכינים גנאש:
ממיסים שוקולד מריר וריצ' לגאש חלק.
ממתינים שלא יהיה רותח ומעבירים לשקית זילוף. ממלאים בזהירות מעל קרם הטופי.
את יתרת הגנאש שולחים בינתיים להתקרר במקפיא.

מכינים את אגוזי הלוז לקישוט
נועצים קיסם בכל אגוז.

מחממים בסיר שמן וסוכר וממיסים תוך כדי ערבוב לקרמל. ברגע שהקרמל מוכן מכבים את האש. אנחנו לא רוצים לשרוף את הסוכר כמן ששורפים לקוגל אטריות.
ממתינים שהקרמל לא יהיה רותח ממש וטובלים את האגוזים פנימה בעזרת הקיסם. כל פעם אחד. מחזירים הפוך מעל לסיר עד שנוצרת משיכה של קרמל והוא מתקשה.
כך מכינים את כל האגוזים
מסירים את הקיסמים ומניחים על הגנאש שבטארטלט.
מניחים קישוטים נוספים, כמו קצפיות מאובקות, לא חובה.

מוציאים את הגנאש שהתקרר והתקשה בינתיים ומקציפים לגנאש מוקצף. הכמות לא גדלה ולכן כדאי להקציף המקצף ידני בכלי קטן יחסית.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול קטן ומזלפים נקודות.

מאבקים מעט את הטארטלטים באבקת איבוק.

זהו

IMG_9529_1024x682.jpg
IMG_9527_1024x682.jpg
 

english

משתמש סופר מקצוען
תכשיטים של ממש.
צפה בקובץ המצורף 1795151

אני אוהבת להכין את הטארטלטים לבד. הרבה יותר טעים.
אבל היום הייתי בעומס ובלחץ של זמן, אז השתמשתי במוכנים. אלו שבאים 15 במגש. שוליים ישרות.

מה עוד צריך?
200 קרם קרם טופי ריבת חלב פרווה- מחנויות מתמחות
250 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל ריצ'

לקישוט, כמובן לא חובה,
15 אגוזי לוז מולבנים
1/2 כוס סוכר+1 כף שמן

קצפיות מיני מאובקים באבקת איבוק בגוון זהב
אבקת איבוק זהב
וכל קישוט אחר שתרצו ונראה לכם מתאים...

מעבירים את קרם הטופי ריבת חלב לשקית זילוף. ומזלפים לכל טארטלט בצורה סיבובית מהשוליים פנימה בשכבה אחידה ככל האפשר. זה בסדר אם זה לא ממש אחיד, הגנאש יחפה על חוסר היושר :)
אם הקרם סמיך מדי ניתן לחממו מעט במיקרוגל.

מכינים גנאש:
ממיסים שוקולד מריר וריצ' לגאש חלק.
ממתינים שלא יהיה רותח ומעבירים לשקית זילוף. ממלאים בזהירות מעל קרם הטופי.
את יתרת הגנאש שולחים בינתיים להתקרר במקפיא.

מכינים את אגוזי הלוז לקישוט
נועצים קיסם בכל אגוז.

מחממים בסיר שמן וסוכר וממיסים תוך כדי ערבוב לקרמל. ברגע שהקרמל מוכן מכבים את האש. אנחנו לא רוצים לשרוף את הסוכר כמן ששורפים לקוגל אטריות.
ממתינים שהקרמל לא יהיה רותח ממש וטובלים את האגוזים פנימה בעזרת הקיסם. כל פעם אחד. מחזירים הפוך מעל לסיר עד שנוצרת משיכה של קרמל והוא מתקשה.
כך מכינים את כל האגוזים
מסירים את הקיסמים ומניחים על הגנאש שבטארטלט.
מניחים קישוטים נוספים, כמו קצפיות מאובקות, לא חובה.

מוציאים את הגנאש שהתקרר והתקשה בינתיים ומקציפים לגנאש מוקצף. הכמות לא גדלה ולכן כדאי להקציף המקצף ידני בכלי קטן יחסית.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול קטן ומזלפים נקודות.

מאבקים מעט את הטארטלטים באבקת איבוק.

זהו

צפה בקובץ המצורף 1795156צפה בקובץ המצורף 1795157
יש משלוחים לב"ב?🤤🤤
נראה נדירר
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
תכשיטים של ממש.
צפה בקובץ המצורף 1795151

אני אוהבת להכין את הטארטלטים לבד. הרבה יותר טעים.
אבל היום הייתי בעומס ובלחץ של זמן, אז השתמשתי במוכנים. אלו שבאים 15 במגש. שוליים ישרות.

מה עוד צריך?
200 קרם קרם טופי ריבת חלב פרווה- מחנויות מתמחות
250 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל ריצ'

לקישוט, כמובן לא חובה,
15 אגוזי לוז מולבנים
1/2 כוס סוכר+1 כף שמן

קצפיות מיני מאובקים באבקת איבוק בגוון זהב
אבקת איבוק זהב
וכל קישוט אחר שתרצו ונראה לכם מתאים...

מעבירים את קרם הטופי ריבת חלב לשקית זילוף. ומזלפים לכל טארטלט בצורה סיבובית מהשוליים פנימה בשכבה אחידה ככל האפשר. זה בסדר אם זה לא ממש אחיד, הגנאש יחפה על חוסר היושר :)
אם הקרם סמיך מדי ניתן לחממו מעט במיקרוגל.

מכינים גנאש:
ממיסים שוקולד מריר וריצ' לגאש חלק.
ממתינים שלא יהיה רותח ומעבירים לשקית זילוף. ממלאים בזהירות מעל קרם הטופי.
את יתרת הגנאש שולחים בינתיים להתקרר במקפיא.

מכינים את אגוזי הלוז לקישוט
נועצים קיסם בכל אגוז.

מחממים בסיר שמן וסוכר וממיסים תוך כדי ערבוב לקרמל. ברגע שהקרמל מוכן מכבים את האש. אנחנו לא רוצים לשרוף את הסוכר כמן ששורפים לקוגל אטריות.
ממתינים שהקרמל לא יהיה רותח ממש וטובלים את האגוזים פנימה בעזרת הקיסם. כל פעם אחד. מחזירים הפוך מעל לסיר עד שנוצרת משיכה של קרמל והוא מתקשה.
כך מכינים את כל האגוזים
מסירים את הקיסמים ומניחים על הגנאש שבטארטלט.
מניחים קישוטים נוספים, כמו קצפיות מאובקות, לא חובה.

מוציאים את הגנאש שהתקרר והתקשה בינתיים ומקציפים לגנאש מוקצף. הכמות לא גדלה ולכן כדאי להקציף המקצף ידני בכלי קטן יחסית.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול קטן ומזלפים נקודות.

מאבקים מעט את הטארטלטים באבקת איבוק.

זהו

צפה בקובץ המצורף 1795156צפה בקובץ המצורף 1795157
אוהבת את זה ממש
בפרט שיש לי טארטלים בבית (משומה אינלי אפפם חשק להכין לבד)
וכל הזמן חיפשתי משו מקורי לשים בתוכו
מושלם!!
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
העני
יש סיכוי להקפיא עם הקישוטים?? (עיקר השאלה לגבי האגוז המסוכר)
 

אסטרולוגיה יהודית

משתמש מקצוען
תודה העני על המתכון!
אפשר לשאול מה את מצרפת לזה כקינוח? אני רוצה להוסיף עוד משהו לצלחת
ואשמח לרעיונות מה מתאים בנוסף לטארטלים.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה העני על המתכון!
אפשר לשאול מה את מצרפת לזה כקינוח? אני רוצה להוסיף עוד משהו לצלחת
ואשמח לרעיונות מה מתאים בנוסף לטארטלים.
כדור גלידה וניל. לא מדי מתוק כדי לאזן את המתיקות של הטארטלט
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה סוףףף
יש מתכון להכנת טארטלים לבד?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה