עוגות/עוגיות עוגות לעצלניות / מתכונים מהירים בלבד!

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בתוך עמי יושבת,
ואני אישה עובדת
עד כניסת החג לא נושמת

אבל בעוד שבמקפיאים של השכנות
מתגבהים הערמות (אוף יצא לי חרוז, בלי להתכוון)
אצלי בבית אין עוגות!
ישבתי וחיפשתי ברשת
אמרו לי שבפרוג יש מתכונים טעימים ושווים
אבל רוב המתכונים מרובי שכבות, מרובי מוצרים, ובעיקר מרובי זמן.
ולי יש מהמצרך האחרון ככ מעט.
אז יאללה לאתגר:
איזו עוגה טעימה יש לך
שהעבודה שלה לא עולה על 5-10 דקות
ואפשר גם לתת אותה לבת ה-10 שלי להכין.

קדימה אני אתחיל במתכון מהיר שקיבלתי:
 

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
בראוניז טעים ממש! (אין לי מושג למי הקרדיט, חוץ מגיסתי)

תבנית ענקית- כוסות של 240 מ''ל

6 ביצים
כוס שמן
כוס קמח
2 ורבע כוסות סוכר
כוס קקאו
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל

הכל בקערה אחת לערבב, לתבנית ולאפות 15-20 דקות.
אם יש לוטוס- להמיס אותו קצת במיקרו- ולשים כמה כפות למעלה ולקשקש עם מזלג לצורת שיש.
בערך כוס לוטוס

לעצלניות, אמרתי כבר?


עצלנית עצלנית, הלכתי אפילו לצלם לכן.
אם יש לכן תמונות, יא עצלניות תעלו
1728839711498.png
 
נערך לאחרונה ב:

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עוגה בחושה של הני בקר, אני משדרגת אותה עם שוקולד ציפס ושיוש של קרמים
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני אעלה 3 מתכונים שהכנתי היום
שלושתם קלי קלות, מהירים ממש, ובטעם וחומרים משובחים


1 -
עוגת ממתק שוקולד חלבה

כמות: תבנית חד"פ ענקית כוס מדידה: כוס פלסטיק חד"פ

החומרים:

500 גרםשוקולד מריר איכותי
500 גרםטחינה גולמית
4כוסות ביסקוויטים טחונים
4כוסות פיצפוצי אורז
1.5חטיפי חלבה


אופן ההכנה:

  • ממיסים את השוקולד בסיר גדול.
  • מוסיפים את הטחינה ומערבבים עד שמתאחד.
  • מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ופיצפוצי האורז, מערבבים ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • מפוררים מעל את החלבה ומקפיאים.
  • מקפיאים כמה שעות וחותכים לקוביות.

2 -
עוגת בראוניז לוטוס - מקור: חסי סגל בשינויים קלים שלי

כמות: תבנית חד"פ 26*32 כוס מדידה: כוס קרטון חד"פ

החומרים:

1חבילת עוגיות לוטוס
200 גרםשוקולד מריר איכותי
180 מ"לשמן (1 כוס+2 כפות)
4ביצים
1כוס סוכר (200 גרם)
1כוסות קמח (140 גרם)
1/4כפית מלח (לא לוותר!)
2כפות קקאו (20 גרם)
1/2כוס ממרח לוטוס


אופן ההכנה:


  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • מסדרים על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה עוגיות לוטוס שלמות ללא רווחים.
  • ממיסים את השוקולד בסיר / במיקרוגל בפולסים קצרים עד לקבלת שוקולד מבריק וחלק.
  • מוסיפים שמן וטורפים, ולאחריו מוסיפים סוכר, מלח וביצים אחת אחר השניה. טורפים בין ביצה לביצה לתערובת אחידה. מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים רק עד שמתאחד.
  • יוצקים את תערובת הבראוניז לתבנית מעל בסיס העוגיות. ומשטחים באופן שווה.
  • מחממים מעט את ממרח הלוטוס בתוך שקית הקפאה ומוזגים אותו על התערובת בתבנית. יוצרים צורת שיוש עם סכין/קיסם.
  • אופים בתנור במשך כ-30 דקות.
  • הבראוניז מתייצבים בשוליים והמרכז עדיין רך. במהלך הקירור העוגה תתייצב (יש להיזהר מאפיית יתר כדי לשמור על רכות הבראוניז)
  • מצננים כמה שעות במקרר וחותכים לקוביות.


3 -
עוגת שכבות פרלינה - ברוכי קופטייל - מצ"ב כPDF​
 

קבצים מצורפים

  • עוגת שכבות פרלינה.pdf
    KB 792 · צפיות: 9

*Chaya*

משתמש חדש
סטיקס שוקולד ציפס ממכרות

כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
כוס שמן
2 ביצים
כפית תמצית וניל
לערבב היטב ולהוסיף
3 כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
קמצוץ מלח גס - לא לוותר!
כוס שוקולד ציפס
לערבב יחד
ליצור 2 כיכרות
לאפות בחום 180 מעללות ל 20 דק׳
אמור לצאת רך מהתנור
אחרי קירור מתקשה

לחתוך רק כשמתקרר אחרת יתפורר
טוב בהקפאה
 

רותי תותי

משתמש פעיל
וואו ת
אני אעלה 3 מתכונים שהכנתי היום
שלושתם קלי קלות, מהירים ממש, ובטעם וחומרים משובחים


1 -
עוגת ממתק שוקולד חלבה

כמות: תבנית חד"פ ענקית כוס מדידה: כוס פלסטיק חד"פ

החומרים:

500 גרםשוקולד מריר איכותי
500 גרםטחינה גולמית
4כוסות ביסקוויטים טחונים
4כוסות פיצפוצי אורז
1.5חטיפי חלבה


אופן ההכנה:

  • ממיסים את השוקולד בסיר גדול.
  • מוסיפים את הטחינה ומערבבים עד שמתאחד.
  • מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ופיצפוצי האורז, מערבבים ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • מפוררים מעל את החלבה ומקפיאים.
  • מקפיאים כמה שעות וחותכים לקוביות.

2 -
עוגת בראוניז לוטוס - מקור: חסי סגל בשינויים קלים שלי

כמות: תבנית חד"פ 26*32 כוס מדידה: כוס קרטון חד"פ

החומרים:

1חבילת עוגיות לוטוס
200 גרםשוקולד מריר איכותי
180 מ"לשמן (1 כוס+2 כפות)
4ביצים
1כוס סוכר (200 גרם)
1כוסות קמח (140 גרם)
1/4כפית מלח (לא לוותר!)
2כפות קקאו (20 גרם)
1/2כוס ממרח לוטוס


אופן ההכנה:


  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • מסדרים על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה עוגיות לוטוס שלמות ללא רווחים.
  • ממיסים את השוקולד בסיר / במיקרוגל בפולסים קצרים עד לקבלת שוקולד מבריק וחלק.
  • מוסיפים שמן וטורפים, ולאחריו מוסיפים סוכר, מלח וביצים אחת אחר השניה. טורפים בין ביצה לביצה לתערובת אחידה. מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים רק עד שמתאחד.
  • יוצקים את תערובת הבראוניז לתבנית מעל בסיס העוגיות. ומשטחים באופן שווה.
  • מחממים מעט את ממרח הלוטוס בתוך שקית הקפאה ומוזגים אותו על התערובת בתבנית. יוצרים צורת שיוש עם סכין/קיסם.
  • אופים בתנור במשך כ-30 דקות.
  • הבראוניז מתייצבים בשוליים והמרכז עדיין רך. במהלך הקירור העוגה תתייצב (יש להיזהר מאפיית יתר כדי לשמור על רכות הבראוניז)
  • מצננים כמה שעות במקרר וחותכים לקוביות.


3 -
עוגת שכבות פרלינה - ברוכי קופטייל - מצ"ב כPDF​
וואו תודה!!!
העוגת פרלינה- תלך טוב בלי אגוזי לוז? יש לי ילדים קטנים וזה מלחיץ...
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
וואו ת

וואו תודה!!!
העוגת פרלינה- תלך טוב בלי אגוזי לוז? יש לי ילדים קטנים וזה מלחיץ...
מבחינה טכנית תלך טוב, זה לא רכיב חיוני בבלילה
אבל יהיה פחות משובח ויהיה חסר במרקם הקרנצ'י
זו עוגה למבוגרים
 

פירותיך מתוקים

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני אעלה 3 מתכונים שהכנתי היום
שלושתם קלי קלות, מהירים ממש, ובטעם וחומרים משובחים


1 -
עוגת ממתק שוקולד חלבה

כמות: תבנית חד"פ ענקית כוס מדידה: כוס פלסטיק חד"פ

החומרים:

500 גרםשוקולד מריר איכותי
500 גרםטחינה גולמית
4כוסות ביסקוויטים טחונים
4כוסות פיצפוצי אורז
1.5חטיפי חלבה


אופן ההכנה:

  • ממיסים את השוקולד בסיר גדול.
  • מוסיפים את הטחינה ומערבבים עד שמתאחד.
  • מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ופיצפוצי האורז, מערבבים ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • מפוררים מעל את החלבה ומקפיאים.
  • מקפיאים כמה שעות וחותכים לקוביות.

2 -
עוגת בראוניז לוטוס - מקור: חסי סגל בשינויים קלים שלי

כמות: תבנית חד"פ 26*32 כוס מדידה: כוס קרטון חד"פ

החומרים:

1חבילת עוגיות לוטוס
200 גרםשוקולד מריר איכותי
180 מ"לשמן (1 כוס+2 כפות)
4ביצים
1כוס סוכר (200 גרם)
1כוסות קמח (140 גרם)
1/4כפית מלח (לא לוותר!)
2כפות קקאו (20 גרם)
1/2כוס ממרח לוטוס


אופן ההכנה:


  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • מסדרים על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה עוגיות לוטוס שלמות ללא רווחים.
  • ממיסים את השוקולד בסיר / במיקרוגל בפולסים קצרים עד לקבלת שוקולד מבריק וחלק.
  • מוסיפים שמן וטורפים, ולאחריו מוסיפים סוכר, מלח וביצים אחת אחר השניה. טורפים בין ביצה לביצה לתערובת אחידה. מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים רק עד שמתאחד.
  • יוצקים את תערובת הבראוניז לתבנית מעל בסיס העוגיות. ומשטחים באופן שווה.
  • מחממים מעט את ממרח הלוטוס בתוך שקית הקפאה ומוזגים אותו על התערובת בתבנית. יוצרים צורת שיוש עם סכין/קיסם.
  • אופים בתנור במשך כ-30 דקות.
  • הבראוניז מתייצבים בשוליים והמרכז עדיין רך. במהלך הקירור העוגה תתייצב (יש להיזהר מאפיית יתר כדי לשמור על רכות הבראוניז)
  • מצננים כמה שעות במקרר וחותכים לקוביות.


3 -
עוגת שכבות פרלינה - ברוכי קופטייל - מצ"ב כPDF​
וואיי נשמע ממש טוב
חייב 500 גרם שוקולד?? זה המוןןן
תודהה
 

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת קינמון בחושה נהדרת - כל מי שטועם מבקש מתכון
המתכון הוא ל2 אינגליש קצר - מומלץ להכין כמות כפולה - 3 אינגליש רגיל

לבלילה:
4 ביצים
1.5 כוס סוכר​
0.5 כוס שמן​
1 אינסטנט פודינג וניל​
כפית קינמון​
3/4 כוס יין אדום מתוק​
1.5 כוס קמח
1 חבילה א.אפיה​

בקערה נפרדת מערבבים:
כפית שמן​
כף קמח​
רבע כוס סוכר חום​
כפית קינמון​
לזרות מעל הבלילה (לפני האפיה)

לאפות כחצי שעה על 180 מעלות - עד שקיסם יוצא יבש.
 

אדריכלות מזווית אחרת

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת טעמי,
מעולה מעולה,
לדעתי העלתה את זה בעבר @שולחן וכיסא :
שכבה א'

3 כוסות קמח
כוס סוכר
2 סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
כוס שמן
חצי כוס אגוזים טחונים

-לערבב ולשטוח בתבנית חד"פ תנור ולאפות 20 דקות ב180 מעלות
שכבה ב

לערבב היטב:
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
1 סוכר וניל
6 כפות דבש
4 כפות קפה
מעט יין

-לערבב ולשטוח על הבצק האפוי ולאפות עוד חצי שעה

כשהעוגה מתקררת מצפים ב:
להמיס
150 גר' שוקולד מריר
9 כפות שמן
8 כפות קמח

להקפיא ולחתוך כשהעוגה קפואה
בהצלחה!
 

rivkar

משתמש מקצוען
זה לעצלניות שאוהבות להתפנק..
נגמר עוד יותר מהר ממה שלוקח להכין.. (שזה אומר מהירות על..)


"אני אישה עובדת
עד כניסת החג לא נושמת"
עצלנות במיטבה מה אומר..
 

מעגלת פינות

משתמש פעיל
איזה אשכול מעודד ;) בגובה העיניים
תורמת את שלי
מתכון שלקחתי מאחד האשכולות כאן, לא זוכרת את שם הניקית
עוגת קפה בחושה טעימה ומשובחת בכלום עבודה שהפכה לבת בית אצלינו
כוס חד פעמית רגילה, 2 תבניות אינגליש ארוך (תמיד מכפילה ל - 4)
לא להיבהל שהתבניות לא מלאות, תופח הרבה באפיה

החומרים
1/4 כוס קפה נמס + 3/4 כוס מים חמים - להמיס
2 כוסות סוכר
כוס שמן
4 ביצים
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח
1/4 כוס קקאו
שקית אבקת אפיה

- לערבב את כל החומרים ולהוסיף את הקפה הנמס עם המים.

- לאפות 40 דקות

לאחר האפיה:
כפית קפה נמס
2 1/2 כפות מים רותחים
2 1/2כפות שמן
כוס אבקת סוכר
- לערבב את כל החומרים.
לשפוך על העוגה כשהיא חמה ולפזר מעל פרוסות שקדים מולבנים.
 

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה המקום לנשים עצלניות או עסוקות או שפשוט אוהבות אוכל טעים וקל
העוגות שם זה בכוס של 260 שזה כוס קרטון חד פעמית
והכל תמיד יוצא הכי טעים בעולם😋
וגם אם חסרים לכן חלק מהחומרים תחפשו בתגובות כי יש הרבה הצעות חלופיות
 

Chanae

משתמש מקצוען
גם קלה, גם טעימה (מאוד), גם מרשימה, ואצלי הבת שלי בת 9 הכינה אותה לבד
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה