בעקרון שניצלים שהולכים בלי רוטב כמו פירורים וכד' לא מוצלח עד הבוקר...תודה רבה על המתכון!
אשמח לדעת אם אפשר לדעתכן להכין בערב החד ולקרר במקרר
ובבוקר החג לחמם על ההפלטה
בעקרון שניצלים שהולכים בלי רוטב כמו פירורים וכד' לא מוצלח עד הבוקר...תודה רבה על המתכון!
אשמח לדעת אם אפשר לדעתכן להכין בערב החד ולקרר במקרר
ובבוקר החג לחמם על ההפלטה
למה לא? זה נשמע נפלא.תודה רבה על המתכון!
אשמח לדעת אם אפשר לדעתכן להכין בערב החד ולקרר במקרר
ובבוקר החג לחמם על ההפלטה
זה ההבדל עם הסוג הזה. הוא ממש שונה .בעקרון שניצלים שהולכים בלי רוטב כמו פירורים וכד' לא מוצלח עד הבוקר...
הכנתי היום והיה מוצלח מאוד.רולדה חלבית אהובה עליי
מצרפת תמונות שלה בכמה ואריאציות
צפה בקובץ המצורף 1796761
צפה בקובץ המצורף 1796994צפה בקובץ המצורף 1796989צפה בקובץ המצורף 1796991
החומרים לרולדה :
8 ביצים
1 כוס סוכר
1.5 כוס קמח
0.5 שקית א''א
4\1 כוס שמן
0.5 בקבוק תמצית וניל
החומרים למילוי :
1 ריצ' קצפת
1 כוס סוכר
3 כפות קפה נמס\קקאו
500 גרם גבינה לבנה
לקישוט : ניתן להוסיף גנאש שוקולד\ ריבת חלב\ קליק\ לפורר שוקולד או פרורי אוראו..
אופן ההכנה :
הכניסי למיקסר את הביצים בשלמותן ולהוסיף בהמשך את הסוכר למשך 10 דקות.
להוריד מהירות למינימום ולהוסיף את הקמח, א''א, שמן, ותמצית וניל ולכבות אח''כ את המיקסר.
חלקי את התערובת לשתי תבניות של תנור , ישרי אותה, ולתנור על 180 מעלות עד להזהבה.
כשהרולדות חמות לגלגל אותם על מנת לגמש אותם עד שיתקרר.
להקציף את הריצ' ולהוסיף את הסוכר, קפה, והגבינה
ולמרוח המילוי תוך כדי גלגול ולקשט בהנאה.
בתאבון!
אני שמחה לשמוע שיצא טוב!הכנתי היום והיה מוצלח מאוד.
עשיתי כמה שינויים- כשחילקתי את התערובת לשתיים לאחת הוספתי קקאו - 2-3 וכך קיבלתי רולדה לבנה וחומה
על הרולדה הלבנה מרחתי ריבת חלב(שחממתי מעט ע"מ שתמרח חלק)
את המילוי עשיתי עם שמנת מתוקה ולא ריצ' - הקצפתי שתיים עם סוכר, בערך חצי כוס(אפשר מעט פחות)
השתמשתי בשמנת לבד על העוגה החומה , ולקערה הוספתי גביע גבינה קטן ואת זה מרחתי על העוגה הלבנה.
הערה אחת הכמות לא הספיקה לשתי תבניות תנור ענקיות .
תודה רבה
שעועית ירוקה מוקפצת עם בצל ופטריות נגיסותאני רק שאלה,
עדיין מחפשת גיוון לתוספת עיקרית ליד המנה העיקרית (לשון או שניצל)
אפשרי תפוחי אדמה אבל לא פירה ולא אפויים וכן לא פשטידות. יש רעיון?
אפשר מתכון לכרובית בפירורי לחם?שעועית ירוקה מוקפצת עם בצל ופטריות נגיסות
כרובית בתנור עם שום ופטרוזיליה / כרובית מתובלת עם פירורי לחם
רוגאלך פילאס ממולאים בירקות ופסטרמה (כמו דלי רול רק באישי ומשודרג)
פשטידת תפו"א דמוי קניש (ממש לא קוגל תפו"א. יוצא טעם דומה מאד לקניש)
פסטה פפיונים עם כרוב ובצל
אפשר מתכון יותר מדויק לרוגעלך כמו דלי רול?שעועית ירוקה מוקפצת עם בצל ופטריות נגיסות
כרובית בתנור עם שום ופטרוזיליה / כרובית מתובלת עם פירורי לחם
רוגאלך פילאס ממולאים בירקות ופסטרמה (כמו דלי רול רק באישי ומשודרג)
פשטידת תפו"א דמוי קניש (ממש לא קוגל תפו"א. יוצא טעם דומה מאד לקניש)
פסטה פפיונים עם כרוב ובצל
אורז עם ירקות בתנור/ אורז עם תוספת חגיגית של אפרת- קישואים, פסטרמה, חמוציות וכו'
זה נראה מיוחד-אני רק שאלה,
עדיין מחפשת גיוון לתוספת עיקרית ליד המנה העיקרית (לשון או שניצל)
אפשרי תפוחי אדמה אבל לא פירה ולא אפויים וכן לא פשטידות. יש רעיון?
שמים את הכרובית בקערהאפשר מתכון לכרובית בפירורי לחם?
אם משתמשים בכרובית קפואה צריך להפשיר קודם?שמים את הכרובית בקערה
מוסיפים 2 כפות שמן זית ותבלינים (מלח, פלפ"ש, שום גבישי) ומערבבים היטב.
מוסיפים לקערה 1/3 כוס פירורי לחם ומערבבים שוב
מקשקשים ביצה בקערה קטנה ומוסיפים לקערת הכרובית, מערבבים היטב שתצפה את כל חלקי הכרובית.
אמורה לצאת תערובת כרובית דביקה...
משטחים את הכרוביות על נייר אפיה בתבנית תנור
אופים על 200 מעלות טורבו 25-40 דק' (תלוי תנור)
מידי 10 דק' ניגשים לתנור ומערבבים את הכרוביות שתיצלינה במידה שווה.
מוצאים כשקצוות קריספיים ושחומים.
בעיקרון המתכון הוא על בצק עליםאפשר מתכון יותר מדויק לרוגעלך כמו דלי רול?
או לפחות תמונה
אשמח להכוונה.
משתמשת בכרובית קפואה לא מופשרת, יוצא מעולה.אם משתמשים בכרובית קפואה צריך להפשיר קודם?
יהיה טעים גם מחר?
העליתי@כבי800 תוכלי לענות לי על הרוגעלך דלי רול?
רוצה להכין עכשיו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: